Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5064 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

הורי החליטו לשדרג ולהתחדש לפני השינויים במיסוי (מתי זה בכלל?)

להחליף את הסיריון 2010 שלהם ברכב חדש

הנהגת העיקרית זו אמא שלי והיא מאוהבת בסיריון ורוצה משהו דומה

אני חושב שהעיקר זה תנוחת הנהיגה ,וושיהיה אוטומט

אני המלצתי להם ללכת לעשות נסיעת היכרות על הסוויט

אבל זה כבר רכב די מיושן

עוד לא עשיתי סקר שוק , אבל יש המלצות ?

הם לא שוללים כרגע כלום , אבל אין להם צורך ברכב משפחתי

איך הקיה החדשות ?

אשמח למספר המלצות

:wink:
פורסם

הסוויפט בכלל לא מיושנת, הדגם הנוכחי משווק בארץ מ-2011 והוא לא הוצג הרבה לפני.

הקיה ריו בהחלט שווה בדיקה, אם אימא שלך לא נותנת בגז אז הריו 1.4 תתאים בהחלט והיא מגיעה מאוד מאובזרת במחיר תחורותי יחסית.

לפי האתר של יונדאי גם ה-I20 המחודשת מתקרבת ארצה, שווה לבדוק מתי היא תגיע ולראות מה הם יציעו מול הריו.

בדקו גם את היאריס של טויוטה וגם את הפולו והאיביזה.

בהצלחה.

פורסם

אכן הדגם הבסיסי סביב ה-100 אלף שקלים והמאובזר 102 אלף שקלים ועם המון תוספות כמו חישוקי מגנזיום, גג שמש ועוד, אחלה עיסקה.

פורסם

להערכתי, אמא שלך תאהב את היאריס החדשה. לאנשים שלא ממש אוהבים לנהוג, היאריס עושה עבודה מצוינת בכל הקשור לשדה ראיה, תנוחת נהיגה והגה קליל במיוחד. בנוסף היא תזכה ברכב בטוח יותר, חסכוני לא פחות (אפילו יותר) ומרווח הרבה יותר.

אני לא אוהב את הרכבים של טויוטה כי הם משעממים אותי, אבל אם אמא שלך מתה על הסריון אז לטויוטה יש בדיוק את הרכבים בשבילה.

פורסם

מה התקציב המקסימלי שלכם?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע

אבל לא נראה לי שהם יחרגו מה100 יותר מדי

חבל שאי אפשר לשכנע אותה לחזור לידני.

היאריס יותר מרווחת מהריו ? או מהסיריון?

אם משווים לריו , רואים על מה הולך הכסף - על השם.

פחות כריות אוויר , פחות גודל ומרווח , רובוטי ולא אוטומט רגיל

אבל אין ספק שיהיה יותר קל למכור אותה אחר כך

:wink:
פורסם

היאריס החדשה מגיעה עם גיר רציף ולא רובוטי.

אני לא בטוח שבעוד מספר שנים טויוטה עדיין תהיה שליטת שוק היד שניה, מעמדה של קיה מתחזק עם הגעת הדגמים החדשים, הפיקנטו זוכה לביקוש ער וגם את הריו מתחילים לראות בכמויות גדולות על הכבישים למרות שהרוב שייך ככל הנראה לחברות הליסינג.

פורסם

הייתי בודק את היאריס, היא זוכה לביקוש לא רע (כבר נמכרו מעל 1500 מתחילת השנה) והביקורות עליה טובות.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
לא יודע

אבל לא נראה לי שהם יחרגו מה100 יותר מדי

חבל שאי אפשר לשכנע אותה לחזור לידני.

היאריס יותר מרווחת מהריו ? או מהסיריון?

אם משווים לריו , רואים על מה הולך הכסף - על השם.

פחות כריות אוויר , פחות גודל ומרווח , רובוטי ולא אוטומט רגיל

אבל אין ספק שיהיה יותר קל למכור אותה אחר כך

היאריס מרווחת למדי, בטח שיותר מהסריון ובהשוואה לריו, הייתי אומר שהן בערך אותו הדבר (בפועל ולא לפי דף הנתונים). הריו לא רעה בכלל ויש לה יתרונות על היאריס, אבל השילוב של מנוע לא חזק עם תיבת 4 הילוכים אוטו' רגילה, היא פשוט לא ממש זריזה וגם לא ממש חסכונית לעומת היאריס.

ליאריס יש יותר כריות אוויר (7 מול 6 לריו). נדמה לי שאתה פשוט מעדיף שהם ירכשו את הריו, היא ללא ספק נראית הרבה יותר טוב וכו', אבל ממה שתארת עבור מי שהרכב מיועד עבורו, אין ספק שהם יהנו מהיאריס יותר.

פורסם

איך בדיוק החלטת שהם יהנו יותר מהיאריס? הסמל הקדמי משנה משהו?

הוא הרי לא ציין דרישות מלבד אוטומטי ושתהיה תנוחת נהיגה טובה וזה כידוע עניין סובייקטיבי, מה שמושלם לאחד יהיה קטסטרופה לאחר.

לריו לא מעט יתרונות בתחום המראה, האבזור ותתפלא גם באיכות תא הנוסעים, זה של קיה (בעיקר בגוונים הבהירים) מרגיש ונראה הרבה יותר טוב מהפלסטיקה הכהה והחלולה של היאריס.

פורסם

כמחליפה לסיריון, שווה לבדוק את יונדאי i20.

המרווח הפנימי די דומה, תחושת הנהג די דומה, וכך גם רמת האמינות של הרכב.

קיה פיקנטו הוא רכב טוב מאד ומאד מאובזר יחסית לקטגוריה, אך הוא צפוף יותר וקטן יותר.

ממליץ לך לבדוק גם את פורד פיאסטה.

גיל מאוויס

פורסם

סיטרואן C3-עכשו גם יש מבצע בשופרסל ב90 אלף-רכב מדהים.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

בעקבות המבצע של חבר על דיגמי קיה, שווה לקפוץ לראות את הסול, אני אישית ממש אהבתי ובמחיר של 111k לאחר ההנחה ואיבזור שופע מאוד. אם אוהבים את המראה (שלדעתי מאוד יפה) ניראת לי כמו קפיצת מדרגה ראויה לאומת הסריון.

עומר

החיסכון שלך - ההנאה שלנו ! איפה הקאץ' ?

• תוכן חדש...