Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לעזרת מבינים בפלאפון מסוג E72

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5063 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

פלאפון מסוג נוקיה E72 שבאופן בלתי פוסק מקפיץ לי הודעה של בחירת חיבור לאינטרנט

אם למישהו יש מושג איך מפסיקים ויוכל לחלוק זאת עימי אני אודה לו מאוד!!

פורסם

קרוב לודאי שיש איזו אפליקציה המבקשת חיבור. עד כמה שאני זוכר מימי ה-E65 יש אפשרות בכל אפליקציה להגדיר אם היא תתחבר כל אימת שהיא פועלת או רק לפי דרישתך - עבור על האפליקציות אחת אחת עד שתמצא את הסוררת.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם יש לך אפליקציה בשם

mail for exchange

תוודא שהיא לא מנסה להתחבר אוטומטית כל חצי שעה (או זמן אחר). אם כן, תעביר להתחברות ידנית (manual)

בהצלחה

יהודה

פורסם

תודה רבה , הרגע מחקתי את תיבת הדואר האלקטרוני . נקווה שזה יעבוד.

אדע בהמשך . ואני יעדכן.

פורסם

לא עבד לי..

עדיין הפופאפ הזה משגע אוותי בבקשה שמישהו יעזור לי להעיף אותו ממני!!

החלון הזה נפתח כל 30 שנ' לערך. זה לא אמיתי!!

img3539k.jpg

פורסם

אם יש לך גיבוי של תוכן המכשיר (אנשי קשר בעיקרון) אז תעשה לו שיחזור הגדרות יצרן. אפשר לחייג בחייגן כוכבית סולמית שבע שלוש שבע אפס סולמית, להקיש קוד בדרך כלל 0000 או 1234 ואז המכשיר מבצע איפוס כללי וחוזר למצב התחלתי.

פורסם

תפריט

לוח בקרה

הגדרות

חיבור

אלחוטי lan

הצגת זמינות wlan -----תבחר ב אף פעם

זה הכל

אצלי זה e5 אותו מכשיר בגדול

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם
אם יש לך גיבוי של תוכן המכשיר (אנשי קשר בעיקרון) אז תעשה לו שיחזור הגדרות יצרן. אפשר לחייג בחייגן כוכבית סולמית שבע שלוש שבע אפס סולמית, להקיש קוד בדרך כלל 0000 או 1234 ואז המכשיר מבצע איפוס כללי וחוזר למצב התחלתי.

אפשר לבצע את הפעולה הזו ללא כרטיס סימ ? כיוון שאין לי מושג אם יש לי גיבוי ואיך מבצעים אחד כזה.

יש לך וואטסאפ?

איזה תונכות מותקנות על המכשיר?

אילו תוכנות פתוחות כעת (לחיצה ארוכה על כפתור בית)?

לא היה מעולם וואטסאפ, מחקתי את הווייז שהיה והנויגייטור שמגיע עם המכשיר . בעיקרון המכשיר לא הספיק לעבור "הורדות" כיוון שהוא שימש למטרות פשוטות של SEND ו END

תפריט

לוח בקרה

הגדרות

חיבור

אלחוטי lan

הצגת זמינות wlan -----תבחר ב אף פעם

זה הכל

אצלי זה e5 אותו מכשיר בגדול

לא עוזר. ממש ברגע זה ביצעתי מה שכתבת הגעתי עד לשלב "הצגת זמינות" וראיתי שהוא כבר מופיע ב "אף פעם" .

תודה לכם.

פורסם

אותה הבעיה באותו המכשיר (של אישתי).

מה שטימור כתב עוזר. תודה טימור!

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
אפשר לבצע את הפעולה הזו ללא כרטיס סימ ? כיוון שאין לי מושג אם יש לי גיבוי ואיך מבצעים אחד כזה.

לא היה מעולם וואטסאפ, מחקתי את הווייז שהיה והנויגייטור שמגיע עם המכשיר . בעיקרון המכשיר לא הספיק לעבור "הורדות" כיוון שהוא שימש למטרות פשוטות של SEND ו END

לא עוזר. ממש ברגע זה ביצעתי מה שכתבת הגעתי עד לשלב "הצגת זמינות" וראיתי שהוא כבר מופיע ב "אף פעם" .

תודה לכם.

תנסה לשנות בהגדות של wlan

יש מתחת ל ״אף פעם לא ״

מבחן קישוריות לאינטרנט - תשנה ל .....לא להפעיל אף פעם ......

אולי יעזור

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

• תוכן חדש...