Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5081 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני לא יכול לתאר לכם את ההרגשה שלי במילים.אני לא יודע מה לעשות.הכל התחיל לפני כשנה וחצי בדיוק,אז עוד כשאבא היה מייעץ לי עצות ומה כן לקנות ומה לא לעשות,ממש לאחר שחרור טרי ממג"ב ולפני החתימה בחזרה לקבע הייתי צמא לרכב ראשון שהוא שלי,ממש שלי.לאחר ניסיונות כושלים במציאת הרכב המושלם ולאחר הבנה שכשאנשים מנסים למכור משהו הם יהיו "המיסטר נייס גאי"

הסתכלתי בעיתון ושמתי לב לפרסום של צ'מפיון מוטורס בשר לסיאט איביזה החדשה.הרכב היה ממש הרכב האידיאלי בישבילי,למרות שהכיוון שלי היה יותר המאזדה 3 ספורט ספיריט,שבניסיונותיי המרים למציאת הרכב במצב שמור כשלו.לאחר מחשבות רבות ולבטים קשים החלטתי ללכת בדרך שלי ולא להקשיב לאבא,לדודים,ולכל מי שייעץ לי ואמר "אתה תאכל אותה בסוף".אבא שהיה כבר חסר אונים וראה שאני נעול על הרכב כבר התייאש ואמר לי תלך תעשה מה שאתה רוצה.כעבור שבועיים כבר התייצבתי בסוכנות סיאט באר שבע וישבתי מול מנהל אולם התצוגה ולאחר כמה פגישות סגרתי עיסקה ,לקחתי הלוואה כמחצית מסכום הרכב והזמנתי האיביזה שלי.

הציפייה הייתה כלכך ארוכה ומייגעת,רק בגלל הספויילר הארור שהוזמן.

לאחר חודש וחצי מעט קבלת הרכב התחלתי לאסוף רכיבים למערכת אאודיו שתחליף את המערכת האורגינאלית.כל הסיפור הזה לא היה לי זול,ומסתבר שקפצתי קצת מעל הראש.אני מרוויח שכר הולם ולא מצליח לחסוך רק בגלל האוטו ואני מרגיש שהגיעו מים עד נפש.אבל קשור כלכך לרכב הזה,מה הייתם עושים במקומי?

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

האמת?

קשה עד בלתי אפשרי להגיד. התשובה נמצאת אצלך ולא בפורום.

אנסה לכוון אותך קצת לשאלה - ואומר לך מראש שהמגיבים שאחריי ככל הנראה ייקראו לך לא אחראי ויגידו לך למכור מחר.

מה יותר חשוב לך -

לנהוג על רכב פחות חדש ויותר זול, שאולי לא תאהב כמו שאתה אוהב את האיביזה, אבל יאפשר לך לחסוך או -

לנהוג על האיביזה שאתה אוהב, קנית בעצמך (בערך..) והיא שלך ורק שלך (גם בערך כי כמחצית ממנה שייך ללווה שלך) שעושה לך טוב, שאתה אוהב ומשקיע בה אבל לא מאפשרת לך לחסוך וכואבת לך?

לדעתי להתחיל את חייך עם חובות זה לא רעיון טוב.

תחשוב עם עצמך מה יותר חשוב לך ותדע להחליט אם למכור או לא.

פורסם

חשבתי יותר בכיוון של הדו גלגלי,לעבור לקטנוע,או אוליי אופנוע נחמד,שה ״פול״ זה 40 ש״ח.

אבל קשה לי לחשוב על לתת את המפתחות לאדם אחר. שתבינו האוטו אצלי שנתיים כמעט ועשה 19k ,היד היחידה שהיתה על ידית ההילוכים זו היד שלי. אבל צריך להתקדם בחיים והמטרה שלי זה לקנות דירה בשביל להתחתן.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

לא צריך לקנות דירה בשביל להתחתן... :shock:

וברצינות,

כמו שאמר אלון, התשובה נמצאת אצלך, לא בפורום.

לבסוף ההחלטה למכור או לאו נתונה רק בידך ובמצבך הכלכלי אבל אנסה לעזור כמה שאפשר,

לא מעט חבר'ה צעירים נפלו באותה המלכודת כמות שלך.

קניית רכב במימון (כלומר בכסף לא לך) זו טעות גדולה אם אין עדיין עבודה מסודרת ומשכורת קבועה (וגם אז לא בטוח...).

הצלחת להחזיק את הרכב שנתיים, כנראה ללא בעיות מיוחדות כי אתה הרי פונה אלינו רק עתה, האם משהו השתנה?

האם יש אפשרות לבקש ממקום העבודה העלאה קלה במשכורת שתעזור קצת לחסוך?

איזו איביזה יש לך?

הרכב אצלך כבר שנתיים - המחירון שלו בטוח לא בשמיים (בכל זאת, מבצעים של צ'מפיון גמרו על האיביזות) כך שאני לא בטוח שבמידה ותמכור תוכל לקנות רכב שיהיה זול יותר לאחזקה.

למה אני מתכוון -

תמכור את האיביזה ותקנה רכב שעולה כ-30k פחות, נניח.

מספר שנים ותיק יותר ובעל ק"מ גבוה יותר - בבעיה המכנית הראשונה הגדולה יכול ללכת לך חצי מהכסף שחסכת.

בדוק אם זה בכלל משתלם -

נק' למחשבה.

גיא

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

מסכים עם Accent Coupe. עם כל האהבה שלך לרכב זה בסה"כ רכב ועם כל הכבוד, סיאט איביזה ולא פרארי נדירה.

כמו שאמרת לבד - אתה רוצה להתקדם בחיים. משמע למכור זה הדבר הנכון.

פורסם

תן תמונה מלאה - שווי הרכב במחירון, כמה הלוואה נשארה, כמה אתה חושב שתצליח למכור אותו, כמה אתה מרוויח, כמה ציפית לחסוך בחודש וכד'.

יכול להיות שהמכירה שלו לא תשנה את מצבך כלל, מאחר ואת ההוצאה הגדולה על הרכב, כפי שאתה מתאר כבר ספגת.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם
תפנים שרכב זה פחית שמביאה אותך מA לB ועם כל הכבוד לפחית, יש דברים יותר חשובים בחיים.

אדון בעל האיביזה לא מתייחס אליה כאל פחית. יש אנשים שרכבם הוא משהו מעבר לפחית ממונעת שמבזבזת כסף.

כשאדם אומר שהיד שלו זו היד היחידה שהייתה על ידית ההילוכים זה אומר שהוא אוהב את הרכב שלו כמו שאני את חברה שלי.

לפותח השרשור,

אני אישית נרתע מדו״ג למרות שחולם לרכב. זה בגלל שחברים שלי מתנדבים במד״א ומספרים לי כמה רוכבים הם מגרדים מהכביש כל יום.

פורסם
אדון בעל האיביזה לא מתייחס אליה כאל פחית. יש אנשים שרכבם הוא משהו מעבר לפחית ממונעת שמבזבזת כסף.

כשאדם אומר שהיד שלו זו היד היחידה שהייתה על ידית ההילוכים זה אומר שהוא אוהב את הרכב שלו כמו שאני את חברה שלי.

לפותח השרשור,

אני אישית נרתע מדו״ג למרות שחולם לרכב. זה בגלל שחברים שלי מתנדבים במד״א ומספרים לי כמה רוכבים הם מגרדים מהכביש כל יום.

אוי תעשה לי טובה, שמישהו יביא לי טישו הדמעות עומדות לזלוג.

רכב זה רכב, ובית זה יותר חשוב.

בקיצור קצת בגרות לא תזיק.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

אם היא אצלך כבר שנתיים אז סביר להניח שלפחות חצי מהההלוואה החזרת.אני מציע לך לחיות קצת יותר בצמצום ובצנע ולגמור עם ההלוואה ושהרכב יהיה שלך.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

ישנה עוד נקודה.

בהנחה והיית מוצא את המאזדה המושלמת שחיפשת. כמה היא הייתה עולה לך לעומת האיביזה? והאם גם אותה היה קשה לך להחזיק?

אם התשובה היא אותו דבר הרי שאתה פשוט לא מרוויח מספיק כסף.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני הייתי באותו מצב כמוך... אני יכול להגיד לך שבמצב שלי בסופו של דבר בחרתי שלא למכור את הרכב ואני שמח מאוד שעשיתי זאת.

אני לא יודע באמת מה המצב הכלכלי וכמה אתה בדיוק מרוויח (גם לא מדברים על דברים כאלו) אבל אני יכול להגיד לך שתמיד, אבל תמיד, לכל אדם יציב בנפשו ובגופו יש דרך להרוויח עוד ועוד כסף, ככה שזה כבר לא עניין שקשור לאוטו, אלא אתה עם עצמך בלבד :)

פורסם

הוא בקבע, אין דבר כזה הכנסה צדדית.

כמו שאני רואה את זה אתה תפסיד המון כסף מהמכירה, אולי יהיה לך יותר קל על הנשמה בלי ההלוואה והוצאות נלוות על תחזוקה אבל בגדול זה גול עצמי. בכמה תמכור לעומת בכמה שקנית? אתה מרגיש שקילת תמורה לסכום כסף שאתה הולך להפסיד?

• תוכן חדש...