Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5080 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע, בעלי הרכבים היחידים שאני מכיר שמוציאים סכומים כלשהם על תיקונים מעבר לטיפולים שוטפים, זה רק בעלי רכבים ישנים ושגם הם במצב די מוזנח.

כול מי שאני מכיר שיש לו רכב משנתון יחסית מתקדם(05 ומעלה) וקנה רכב עם קילומטראג סביר והיסטורית טיפולים, לא מוציא כמעט בכלל.

ב-40 אלף אתה בקלות קונה רכב במצב טוב משנת 05 ומעלה.

1300 שקל בחודש זה לא מעט, זה כמעט 15 אחוז(!) מהמשכורת ברוטו של הבנאדם, וזה טיפשי להוציא את זה על רכב חדש, ועוד במיוחד על משהו די בנאלי בדמות סיאט איביזה 1.6.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

א. לסגור את ההלוואה עם כל הכסף שחסכת עד עכשיו ועם כל מה שתצליח לחסוך בחודשים הקרובים. הסיבה, יש על זה ריביות.

ב. כמו שאמרו לפני, היות וחטפת כבר את מרבית ירידת הערך אין ממש טעם למכור את הרכב אלא אם אתה עובר לגרוטאה של 10 אלף שקל שאתה גם לא מבצע מקיף או לחילופין אתה עובר לתחבורה ציבורית.

ג. לרשום על דף את סדרי העדיפויות שלך בחיים נכון להיום ולחשוב איך אתה מגיע למטרות אותן רשמת.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

כמובן שניתן לעבור לתח"צ וכל זה, ואז הסיפור שונה לגמרי מבחינת עלויות, אבל לא ראיתי שפותח השרשור מכוון לשם.

אפשרי אבל שתבינו אני בממוצע ביום עושה 20 ק״מ עם האיביזה זה הכל,אני חתום קבע ביחידה של המשטרה שאופי העבודה הוא עם סוואנות,אני לא הולך עם האוטו לעבודה.הסוואנה נמצאת בתחנת המשטרה מכיוון שיש עליה אמל״ח רב ובעקבות פריצה לסוואנה כזו וגניבת כל תכולתה,שאני לא אפרט מהו,ושימושו בתחום הפלילי. הוחלט על הנחייה גורפת שכל רכב כזה יחנה אך ורק בתחנת המשטרה,אלא אם כן אתה במשמרת והנהג שומר על הרכב.

לכן לנסוע לעבודה אצלי זה עד לתחנה ,ואז בסיום המשמרת מהתחנה הביתה.

*אם כבר אנו מדברים על לחסוך בהוצאות הדלק אז בואו נתחיל שאת רוב הנסיעות אני עושה לחברה שלי, אנחנו כבר 5 שנים ביחד,כבר מדברים פה ושם על חתונה,אבל כל פעם שאנחנו יוצאים לבילוי רוב הפעמים זה תמיד אני משלם,אני מוציא רכב,אני אוסף ומחזיר מהבית.

לא יודע למה זה ככה ,אני הרגלתי אותה ואני אחד כזה שלא נעים לו לדבר על ענייניי כסף.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

אין מה לעשות חבר ,חברה זה סיפור יקר , אבל היא גם יכולה לשלם מידי פעם.

מה המחירון של הרכב כיום?

אם אתה יכול למכור ביותר מ 85K , תמכור, תחזיר את ההלוואה , ותקנה משהו שתוכל להחזיק ולא יאכל לך את הכיס , ולא אחזקה של רכב לא צריכה לעלות יותר מ3000 שקל בשנה (רכב אמין , שנפוץ בארץ , ושהנהג לא מתעלל בו).

בגדול הבחירה בידך , וכמו הרבה דברים בחיים אין פה נכון ולא נכון (בעיקר כי כבר קנית את הרכב החדש, אחרת היה עדיף לא לקנות אותו ), יש שאומרים שרכב כדאי לקנות אך ורק חדש ולהחליף כל 3 שנים , ויש שאומרים (ובצדק...) שתח"צ היא הפתרון הכי זול ,

אני אישית לא מאמין לא בזה ולא בזה , אבל מה שכן את חייב לסגור את ההלוואה כמה שיותר מהר , מכיוון שכרגע אתה גם משלם ריבית וגם משלם את ירידת הערך של הרכב (מחירון של רכב חדש לא יורד,צונח) - מה שמוביל למצב שבו אתה עובד בשביל האוטו (לא משנה מתי תמכור, הערך שלו יורד,בנוסף לריבית שאתה משלם)

לכן אני אישית חושב שאפילו שכבר הפסדת לא מעט , אתה תוכל להתגבר על המכה וכמובן שיהיה יותר קל להתגבר עליה אם תמכור את הרכב במקסימום כסף (שזה אומר למכור,כמה שיותר מהר) תחזיר את ההלואה ותיקח במקומו משהו שיותר מתאים להכנסה שלך.

SCANSPEAK

פורסם

ואם היית קורא את השרשור לעומק היית מבין שאת האיביזה של פותח השרשור לא תוכל למכור ב-85K גם אם תצרף לאבזור את בר רפאלי, ככה שכל הודעתך די מיותרת.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

• תוכן חדש...