Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5079 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מרוויח משכורת ממוצעת שנתית של 9 k בחודש,נשאר לי להחזיר משו כמו 40 k.

לפעמים אני אומר ראבק משכורת 9 אני חוסך רק 2k.

Wtf איפה הכסף? יש לי חברים מרוויחים 6 וחוסכים 8.

1300 כל חודש הלוואה

750 דלק

500 ביטוח

1500 יציאות,בזבוזים ,אוכל בחוץ.

2000 לחיסכון

300 פלאפון

300 hot-(צריך לעזור בבית)

800 עשיתי ריפודים לרכב בהזמנה.

*PayPal + eBay מכור, לא יודע איך להיגמל.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הוא בקבע, אין דבר כזה הכנסה צדדית.

כמו שאני רואה את זה אתה תפסיד המון כסף מהמכירה, אולי יהיה לך יותר קל על הנשמה בלי ההלוואה והוצאות נלוות על תחזוקה אבל בגדול זה גול עצמי. בכמה תמכור לעומת בכמה שקנית? אתה מרגיש שקילת תמורה לסכום כסף שאתה הולך להפסיד?

אני חושב שאצליח למכור ב 80k,צריך סבלנות,לזרוק את החכה ולחכות לדג שמן.

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

איזה סיאט איביזה נמכרת היום ב-80K?

בכל מקרה - אני אישית לא מבין למה לקחת רכב חדש בשביל 10K בשנה. כל רכב משומש בן 3-4 היה עושה את העבודה ברבע מהמחיר...

פורסם

מצטרף למה ששאל דניאל.

פה קבור הכלב...

אל תעשה רכישות מיותרות חביבי.

Seat leon Cupra MK3 FL 2011 - sold

Seat leon Cupra 280 - sold

Golf GTI Performance - sold

Awaiting on new car :)

פורסם

תמיד רציתי משהו שלא היה לי אף פעם.

בכמה אפשר למכור את הרכב לדעתכם?

כמה ההפסד שלי יהיה אם הרכב נקנה ב 95k?

אתם הייתם מוכרים אם הייתם במקומי? זה לא שאני לא מצליח לחסוך או שאני נכנס לחובות בגלל הרכב.

ההפך הוא הנכון,אני מצליח להחזיק את הרכב הוא זול לטיפול ואחזקה,יפה ואמין.אבל אני חושב שאני יכול לחסוך יותר וזה גורם לי לבעסה כזו.

פורסם

בעיקרון אם הרכב הוא זה שגומר לך את המשכורת ולא החברה בסוף חודש, your'e doing it WRONG! תמכור חבר ויפה שעה אחת קודם.

נ.ב

300 ש''ח לפלאפון בימנו של מהפכת הסלולר זה יקר מאוד! ואם אתה בקבע וגם מחזיק פלאפון סלח לי אבל אתה מטומטם! חצי מהקצינים הצעירים אצלי בגדוד מחזיקים רק את המירס הצבאי כדי לחסוך ולאלה שממש רוצים אייפון, תעבור לגולן\הוט מובייל תשלם 80 שקל הכל ללא הגבלה ולא 300.

החיסכון מתחיל בדברים הקטנים!

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם
תמיד רציתי משהו שלא היה לי אף פעם.

בכמה אפשר למכור את הרכב לדעתכם?

כמה ההפסד שלי יהיה אם הרכב נקנה ב 95k?

אתם הייתם מוכרים אם הייתם במקומי? זה לא שאני לא מצליח לחסוך או שאני נכנס לחובות בגלל הרכב.

ההפך הוא הנכון,אני מצליח להחזיק את הרכב הוא זול לטיפול ואחזקה,יפה ואמין.אבל אני חושב שאני יכול לחסוך יותר וזה גורם לי לבעסה כזו.

פעם שלישית, כדי שנוכל לכוון אותך מה מצב השוק של הרכב..

הבנתי שזה כבר לא קופרה\FR

איזה מנוע שוכן אצלך בחרטום? מדובר על 1.2TSI או 1.4 אטמוספרי?

פורסם

1.6 אטמוספרי אמין וידני

19400 ק״מ

שמור בצורה מטורפת!

יש על האוטו מערכת SQ איכותית.

פורסם
אני מרוויח משכורת ממוצעת שנתית של 9 k בחודש,נשאר לי להחזיר משו כמו 40 k.

לפעמים אני אומר ראבק משכורת 9 אני חוסך רק 2k.

Wtf איפה הכסף? יש לי חברים מרוויחים 6 וחוסכים 8.

1300 כל חודש הלוואה

750 דלק

500 ביטוח

1500 יציאות,בזבוזים ,אוכל בחוץ.

2000 לחיסכון

300 פלאפון

300 hot-(צריך לעזור בבית)

תשמע...

א' כל טלפון אתה ישירות יכול לרדת ל 90 ש"ח בחודש אם אתה עובר להוט מובייל.

ב' 1500 ש"ח בזבוזים ויציאות..אני מבין אותך, אני יוצא דיי הרבה, לפעמים פעמיים בשבוע ואני לא מגיע ל 1500. זה מלא. אתה יכול לחסוך פה כמעט חצי או לפחות לרדת ב 500 ש"ח, לגבי הלוואה HOT ביטוח ודלק קשה לחסוך בזה.

לגבי EBAY, אתה אומר בעצמך אתה מכור, אז תפסיק, אתה תחסוך הרבה תאמין לי אני גם עושה כמוך.

נ.ב - אני מקווה שאתה לא מעשן, כי אם כן, תנסה לקצץ בזה ותראה כמה אתה חוסך..

Opel Adam S 2017

• חברי המעגל הראשון
פורסם

הכל תלוי בהתנהלות כלכלית נכונה. אם תתנהל נכון בסופו של דבר תוכל להרשות לעצמך יותר, רק צריך סבלנות ומשמעת עצמית.

זה שאמר שהתשובה רק אצלך צודק, כי רק אתה יודע מה אפשר לקצץ. השקעה ברכב זה כיף לא נורמלי - כל עוד זה לא בא על חשבון דברים חשובים יותר. זה כבר לא כיף כשזה חונק אותך.

לדעתי אין לך מה למכור את הרכב, תהנה ממנו.

השקעת בו יותר ממה שאי פעם תקבל עליו. סע איתו פחות, עשה לעצמך מגבלה על הדלק. אם אתה איש קבע יש לך נסיעות חינם בתח"צ, לא? נצל את זה. צא עם הרכב בסופי שבוע. אתה חותך בחצי לפחות את ההוצאות על הדלק ומקטין בלאי לרכב. אל תוציא עליו כסף חוץ מדברים הכרחיים כמו טיפולים ותיקונים. ריפודים בהזמנה? אחרי שנה שנתיים ימאס לך מהם ותבין שלא היית צריך את זה.

תפסיק לשבת מול איביי כי זאת "מחלה". כשאין לך מה לעשות ואתה מול המחשב תראה סרט או משהו, תהיה בפורום, תחפש פורנו,:lol: רק אל תחפש בכח על מה לבזבז.

אתה יכול להגדיל בקלות את ה2K שאתה שם בצד כל חודש, אפילו להכפיל אותם.

אתה רק צריך להחליט שאתה הולך על זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כאשר אפשר לקנות איביזה חדשה ב 70, יהיה לך מאוד קשה למכור את שלך ב 80. אפילו אם היא יותר טובה ומושקעת. אפילו אם תמכור ב 100, אני לא רואה איך זה מקדם אותך לדירה.

emotion of motion

פורסם
איפה אפשר לקנות דירה שמכירת איביזה בת שנתיים עוזרת להגיע אליה? הימים האלה עברו.

במאהל בדואי, וגם זה לא

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כל ההוצאות האחרות שלך לא מעניינות אותי, אתייחס לרכב:

הלוואה 1300, דלק וביטוח 1250. סה"כ 2550.

אם תמכור את הרכב לא תקבל יותר מ 65.0-70.0. מחכה לדג שמן - לך תדוג. או תקרא אגדות. אין דגים שמנים, ואף אחד לא ישלם לך מחיר מופרע שכזה.

לא ציינת כמה הלוואה עוד נשארה לך.

את עיקר ירידת הערך כבר ספגת.

אם תמכור את הרכב ותחזיר את ההלוואה - ישארו לך להערכתי כ 35.0 - 40.0 אש"ח.

על פניו, אם תמכור ותעבור לרכב זול לא תחסוך להערכתי יותר מ 500 שקלים.

תנסה לחסוך בדברים אחרים, אם אתה מתעקש.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

אם הכיוון הוא לקנות רכב אחר, אז אין טעם למכור, כי החיסכון הפוטנציאלי הוא זניח. אם הכיוון הוא לעבור לתחבורה ציבורית, אז יש בזה היגיון רב, כי אז אתה יכול לחסוך כ-3K בחודש, שביחד עם החיסכון הנוכחי שלך זה כ-60K חיסכון בשנה.

לדעתי, במשכורת של 9K ללא הוצאות דיור, אין שום בעיה להחזיק רכב כמו שלך. אתה רק צריך לעשות סדר בהוצאות שלך.

• תוכן חדש...