Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיאט גרנדה פונטו 2010 ידנית מהשכרה

ronaldo17
שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם,

מבקש עזרה ברכישת גרנדה 210 ידנית, רכישה ישירות מחברת ההשכרה אוויס או אוטוסנטר (הרץ).

קודם כל השאלה שלי לפני שאני הולך לבדיקה עם הרכב ומוציא איזה 500 ש"ח על איזה דברים יש להסתכל ולבדוק בבדיקה הראשונית, האם יש דברים ספציפיים חשובים ברכב הזה שיש להקפיד עליהם מלבד שימוש במים קירור כתומים?

באחד מרכבי הגראנדה פונטו שראיתי בשבוע שעבר ואני עדיין מתלבט אם לקנות אותה או לא ראיתי שעל יד הגלגל הרזרבי בבגאז יש מן הלחמה כזאת ומעין חבישה / פלסטר ואני חושש שהרכב עבר תאונה. בעל הרכב אמר שזה ככה בכל הרכבי פונטו ושלא מדובר בתאונה. האם מישהו יכול לומר לי אם זה תאונה או לא?

בנוסף אוויס ואטוסנטר מציעות את הרכב הנ"ל במחיר דיי דומה, ממי כדאי יותר לקנות, מי ידועה כחברה ששומרת על רכביה יותר ומבצעת טיפולים ותיקונים כראוי??

באוויס יש שנתיים אחריות על גיר ומנוע ואילו באוטו סנטר יש 18 חודשי אחריות על 10 מכלולים אך המחיר באוטוסנטר קצת יותר יקר מבאוויס (עניין של עוד 1500-2000 ש"ח).

הרכבים מוצעים למכירה כשהם נסעו סביב ה - 60K קמ, כולן מהשכרה.

מצפה לעזרתכם הדחופה, הולך לרכוש את הרכב בימים הקרובים!

תודה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מניח שאתה מדבר על מנוע 1.2. אם כך, הרכב בסיסי מאוד אך איכות הבניה וההרכבה גבוהה. הוא נוח בנסיעות ארוכות וגם ההתנהגות סבירה, אבל קח בחשבון שהוא מ-א-ו-ד איטי.

רמת הבטיחות שלו מצויינת (5 כוכבים) ובשנתון הזה כבר יש לו כסטנדרט בקרת יציבות ומערכת למניעת דרדור בשיפוע (HILL HOLD).

תיבת ההילוכים בעלת יחסי העברה קצרים וזה קצת מטריד במהירות גבוהה. מצד שני, זאת הדרך היחידה שבה ניתן לשדך לרכב הזה מנוע 1.2 - עם יחסי העברה ארוכים יותר הוא פשוט לא היה זז.

חשוב מאוד להקפיד על נוזל קירור מקורי מסוג פראפלו ורוד. חוץ מזה לא ידוע לי על בעיות כרוניות כלשהן.

אם יש לך אפשרות, נסה לבדוק גם בשוק הפרטי. הרכב הזה נמצא בהמוניו בחברות ההשכרה השונות ואני מעריך שרכב שכל חייו בילה אצל ידיים פרטיות יהנה בבוא היום מביקוש גבוה יותר.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היי, תודה על תגובתך המהירה.

בשוק הפרטי אני כבר מחפש הרבה זמן ולא מוצא אף אקסמפלר ראוי.

בנוגע לרכב מהשכרה / ליסינג ניתנת אחריות, אתה מקבל ספר טיפולים והם גם מתחייבים לתקן כל מה שנמצע לקוי בבדיקה וכמובן מחיר הרכישה נמוך יותר.

וכן, אכן מדובר על מנוע 1242 בעל תיבה ידני.

אגב, מבחינת בקרת יציבות כמדומני שיש לו רק ASR, זו מרכת בקרת היציבות או שכוונתך ל - ESP?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לרכב יש ESP. כמו"כ, יש בו כפתור לניתוק ASR, כאשר ה-ESP אינו ניתן לניתוק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תוציא מהם הנחה של 20%. מעבר לזה, תיקח את זו שנראית לך הכי טוב. רכבי השכרה סובלים מהתעללות יחסית, ויכולים להיות פאקים שאינם מכניים כמו חורי סיגריות במושב, שריטות בדשבורד וכו'. תבדוק טוב טוב שאין דברים כאלה, או שאם יש, אז כמה שפחות מהם.

לגבי כל היתר - בדוק את הרכב וסע לשלום.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מכיוון שאני מייצג את אוויס, לא אביע דעתי על "ממי לקנות", מסיבות ברורות.

אך עצה אחת אוניברסלית כן אתן לך – דרוש מחברת הליסינג פירוט הסטוריית הטיפולים / תיקונים של הרכב,

טופס בדיקה שהן ערכו – וקח את הרכב (במידה ונראה לך סביר, מבחינת מראה, הסטורייה, בדיקה ומחיר) לבדיקה עצמאית שלך. במידה ובבדיקה שתערוך יתגלו דברים מהותיים שלא סיפרו לך – חברת הליסינג תקבל ( או לפחות אמורה לקבל) את הבדיקה שלך כתקפה ולפעול על פיה, לרבות תיקון הליקויים.

גיל מאוויס

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4137 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...