Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ורודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
התגובה שלי מוזרה...

בואו ניראה מה יש לנו כאן, מיקבץ מגיבים בסגנון עדות ה- YNET שמתארים את בעלת הרכב כמכשפה בת 26 שניראת בת 50, מעוררת את רפלקס ההקאה ומספקת שירותי מין לאוליגרך רוסי פעמיים בשנה.

האוליגרך התמים (וואלה, אפילו לא שמתם לב לאוקסימורון) משלם לה תמורת כל זה ביד נדיבה ורחבה, דבר שאיפשר לה להעלות את הרכב חסר הטעם אל הכביש.

אם תעצרו לרגע ותחשבו תגלו שגם להוציא כזו כמות כסף מאוליגרך היא פעולה שדורשת משהו, יופי, אינטיליגנציה - משהו.

אז אכן כן, הרכב הוורוד הוא יצירה מזעזעת, אבל חלק מהתגובות שבשרשור גרועות אפילו יותר.

שיחיו הקנאים!

דורקי, יש הבדל בין לפרגן, לבין להעריך רדיפת כסף שהושג (אני מניח) באמצעות סקס/מראה. תהיי יפה ותשתקי/תסעי בלקסוס ורודה? לזה צריך לסגוד? לזה שאולי יש לה יופי מסוים ואינטליגנציה להתחתן עם בעל עשיר? זו סיבה להתחתן / להעריץ מישהו?

אני, למשל, את ביתי (טפו טפו בלונדה כמו אמא שלה) לא מתכוון לחנך לעקרונות האלה, אבל כל אחד ועקרונותיו. אגב, גם לא את בני (טפו טפו, שובר לבבות של ילדות הגן). :-)

אני מאמין שאתה חושב כמוני, אבל מגונן על הלקסוס ומקורותיה ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

לפי דעתי זה אדיוטי, ובכוונה אני משתמש במילה עם קונוטציה שלילית, לבקר את החלטותיה בפן הכ"כ אישי.

"יוסי פרנקוס- איך לעשות טעויות של טירון ואז להתמודד עם זה ולקום על הרגליים" (לרכישה בכל חנות ספרים בערך יומיים אחרי שאני אמות)
פורסם

סתם שאלה.

אני מבין למה לקסוס ורודה מעוררת עניין בפורום מכוניות.

אני לא מבין למה בעלת הלקסוס הורודה מעוררת עניין במישהו.

בעלת הרכב מעניינת לי את הת*ת, הסיבות שהביאו לרכישת הרכב מעניינות לי את הת*ת, בעלה מעניין לי את הת*ת, איך היא נראית מעניין לי את הת*ת, ועדיין- 4 עמודים של דיבורים עליה, והייתי צריך להתחיל לחפש מי זו באינטרנט, כדי לדעת על מה מדובר. סה"כ בחורה שהתחתנה (או לא התחתנה? מעניין לי את הת*ת) עם מישהו עשיר. קורה כל יום, לעוד הרבה אנשים. למה זה מעניין? ואת מי?! ולמה לכל הרוחות?!?! אני בחיים לא אצליח להבין את זה. אני קורא את התגובות פה, ונגנב לאט לאט. לכל אחד יש דיעה עליה, כאילו הוא מכיר אותה מהתיכון. סתם עוד אישה מהרחוב שמצאה מישהו עם כסף.

איך אומרים, כלב נשך אדם זה לא חדשות, אבל אדם נשך כלבה במושב אחורי של לקסוס ורודה, זה כן- מסתבר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

בעלת הרכב מעניינת לי את הת*ת, הסיבות שהביאו לרכישת הרכב מעניינות לי את הת*ת, בעלה מעניין לי את הת*ת, איך היא נראית מעניין לי את הת*ת

בקיצור, כשאתה שומע את השם ניקול ראידמן אתה נראה ככה-

3527458991_f64a8fa1c5_z.jpg

אה וזה גם יופי של ציטוט לחתימה. ממליץ.

פורסם

ראידמן באמת לא מעניינת. הבעיה שכמותה, כמו נשות תכנית העל מתעשרות ו/או עקרות בית בוורלי הילס/OC/תיזן-אמו הופכות לאייקונות של הצלחה. לכי, תפרי בעל עשיר ו-וואלה. הצלחת בחיים (אם כסף, בתי קפה והדוניזם הם סממנים להצלחה, כן?). םאריס הילטון לפחות לא התיימרה להיות משהו אחר מילדה מפונקת עשירה ויפה. הן בטוחות שהן נושאות בשורה. זו הבעיה. נשים כאלו צריכות להיות מוקעות מהחברה ולא מחובקות. הרכב הוא סממן לקבלה שלה למיינסטרים וזו עיקר הבעיה שלי, שהרי אם היו מבקרים אותה ומוקיעים את התנהגותה היא לא הייתה קונה אותה.

נ.ב.

לקסוס IS250C? עשירה בתחת שלי. אמידה עם פוזה גג.

עריכה:

אוסיף ואומר, שאפילו אם היא היה קונה BMW M6 לבנה/שחורה אף לא היה אומר כלום. הרי פנינה רוזנבלום הסתובבה שנים בXJ8 ורכבי יוקרה עם נהג ואף אחד לא פצה פה.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם
דורקי, יש הבדל בין לפרגן, לבין להעריך רדיפת כסף שהושג (אני מניח) באמצעות סקס/מראה. תהיי יפה ותשתקי/תסעי בלקסוס ורודה? לזה צריך לסגוד? לזה שאולי יש לה יופי מסוים ואינטליגנציה להתחתן עם בעל עשיר? זו סיבה להתחתן / להעריץ מישהו?

אני, למשל, את ביתי (טפו טפו בלונדה כמו אמא שלה) לא מתכוון לחנך לעקרונות האלה, אבל כל אחד ועקרונותיו. אגב, גם לא את בני (טפו טפו, שובר לבבות של ילדות הגן). :-)

אני מאמין שאתה חושב כמוני, אבל מגונן על הלקסוס ומקורותיה ;-)

צר לי, אבל אני שוב נאלץ שלא להסכים איתך.

אתה מוכן להפנות אותי לציטוט אחד (אחד!) שממנו השתמע שאני סוגד/מעריץ את הגב'?

כשמשיגים כסף בצורה חוקית והוגנת (כעו"ד אתה בטח יודע שאלה דברים שונים), אז אני אדיש לדרך השגת הכסף, הא ותו לא.

אגב קצת קשה לי להבין, האם לגב' יש לה יופי מסוים ואינטיליגנציה כמו שכתבת כאן או שמדובר במכשפה בת 26 שניראת בת 50?

אנא האר את עיני - תודה.

פורסם

בתור מי שהתחיל את מסכת הביקורת כאן בפורום אני חייב להבהיר משהו. כן, לדעתי זה טעם מזעזע וראוותנות מוגזמת. גם מה שהגב' ראידמן מייצגת כלפי התקשורת מזעזע בעיני, היא ואחיותיה לסדרה מעושרות.

אבל, בעוונותי יצא לי לפגוש אותה באופן אישי,לקשקש קצת ולראות איך היא "נושאת את עצמה", איך היא מתנהלת. אני חייב להודות שהופתעתי. היא הרבה פחות שטחית ממה שהיא מצטיירת, לפעמים בכוונה מצידה. היא אישה חזקה שיודעת מה היא רוצה ולא מתביישת להיות בולדוזר בדרך לשם. גם אינטלקט לא חסר בקופסה.

לכן לא שמעתם ממני שום מילת ביקורת עליה באופן אישי, רק על טעמה ועל הנפנוף בו. את הביקורת הזו אני מוכן להשמיע גם על חנותה והסחורה שהיא מוכרת בה, גם שם ניכר חוסר הטעם (שוב, בעיני).

לסיכום, איש באמונתו יחיה, איש עם כספו יעשה מה שרוצה, אבל בעידן התקשורת המיידית אף אחד לא חסין מביקורת, בטח לא כשהוא מזמין אותה ע"י נפנוף בבחירותיו.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

פורסם
כשאיזה מכשפה קטנה מצליחה לעשוק אוליגרך רוסי, אני צר עין בעיקר בגלל העובדה שהיא רוצה להיות הכי עשירה, הכי מנקרת עיניים, וזאת שיש לה הכל והיא מעל כולם למרות שהיא לא עשתה כלום בחיים. אז נכון, סיפורי הילדות שלה קורעים לי את הלב, אבל היא גדלה להיות בן אדם שצריך להקיא ממנו.

מי שמך להחליט שהיא עושקת אותו? אולי מבחינתו זה מצב WIN-WIN? שאלת אותו בכלל?

אי אפשר להאשים אותי בכך שאני לוביסט של הגברת ריידמן, אבל קשה להתעלם מהעובדה שעפת על עצמך עם הדברים האלה שכתבת.

את דעתי על הרכב אינני חש צורך לכתוב - אחרים ביטאו אותה היטב מספר פעמים בשרשור הזה.

הבעיה היא לא הרכב או ניקול ריידמן. הבעיה היא תשומת הלב שכל מיני אתרים דמיקולו שמתיימרים להביא חדשות וכל מיני מדורי רכילות משמימים מפנים אליה. חלק לא קטן מפליטי הריאליטי חייבים לייצר פרובוקציות כדי להישאר בתעשיה. הרכב הזה הוא פרובוקציה. כך גם חופית טייב מהיפה והחנון, שלפני ימים אחדים צולמה בעודה רוחצת טופלס באחד החופים (גוף נדיר, פנים וליד בדיר וציצים לא מן המשובחים שראיתי), ליהיא גרינר המאוסה שחייבת לדחוף את הפרצוף שלה לכל מצלמת טלויזיה מזדמנת, סער שינפיין, שסיפור התביעה שלו החל בקול תרועה רמה ונעלם בקול ענות חלושה או רם פרייס-סיטון מהאח הגדול, שממקורות פנימיים אני יכול לספר לכם שהפרובוקציה הבאה שלו כבר בדרך. תורידו מכל אותם גיבורי פלקט פרובוקטורים את אור הזרקורים, ומי זוכר אותם בכלל? על חייו של מי הם משפיעים? איזו תרומה מהותית הם תרמו לחברה או לקהילה? האם הם באמת מעניינים מישהו, זולת אותם מדורי רכילות בשקל, גם לאחר שתמו 15 דקות התהילה שלהם? איך אמר פעם מישהו: "כשאנשים קטנים עושים צל גדול, סימן שהשמש שוקעת". תחשבו על זה.

כמו שאמר ברווז, וצדק: היא מעניינת לי את התחת. אני ישן בלילה מצוין גם מבלי לדעת האם הסמל של הלקסוס שלה הוא מיהלומים או רק מאבני סברובסקי.

אגב, בגללה אני מנוע מלבצע קניות בטיב טעם: מאז שהיא נבחרה להיות הפרזנטורית של הרשת, אשתי החליטה להחרים אותם, בשל עיסוקה של ריידמן במכירת פרוות. היא הציבה בפניי אולטימטום מאיים במיוחד: אם אני אבצע קניות בטיב טעם, היא תתרום לאור ירוק :shock:

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
סמל מיהלומים

זה לא יהלומים, זה זכוכית (קריסטלים של סברובסקי).

עדיין שווה משהו באיביי, לא?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

אוסיף ואומר, שאפילו אם היא היה קונה BMW M6 לבנה/שחורה אף לא היה אומר כלום. הרי פנינה רוזנבלום הסתובבה שנים בXJ8 ורכבי יוקרה עם נהג ואף אחד לא פצה פה.

פנינה רוזנבלום השיגה מה שהשיגה בכוחות עצמה ובזכות עצמה, זה ההבדל.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
היא הציבה בפניי אולטימטום מאיים במיוחד: אם אני אבצע קניות בטיב טעם, היא תתרום לאור ירוק :shock:

קודם כל, LOL.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

שנית: התולעת מוכרת פרוות? עכשיו אני מתעב אותה.:evil:

אני רוצה מעיל עור. מהעור שלה.:evil:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
פנינה רוזנבלום עברה כל כך הרבה גברים בדרך למה שהיא, שעדיף שלא תדע. זה לטענת מקור ראשון שהיה באותה בראנז'ה דאז

ידוע, עדיין את הראש העסקי שלה אי אפשר לקחת ממנה, מה שהיא עשתה עם חלקים אחרים בגוף זה כבר בעיה שלה. :-P

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם
קודם כל, LOL.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

שנית: התולעת מוכרת פרוות? עכשיו אני מתעב אותה.:evil:

אני רוצה מעיל עור. מהעור שלה.:evil:

היא כ"כ מטומטמת שהיא התגאתה בטלויזיה שמעיל מסוים שהיא מוכרת הוא מפרוות בבון (ואז נטבע מטבע הלשון "אתה יודע מה זה בבון? זה קוף!!!"). ושזה מאוד נדיר ורק מטי מעט ברחבי העולם זוכים לרכוש כזאת פרווה.

ברוב טימטומה, היא לא הבינה שבבון היא חיית בר מוגנת ולכן פקחי הרט"ג בליווי שוטרים ופקחי מכס התייצבו אצלה למחרת, החרימו את הפרוות בחנות ורק אז היא מלמלה בשקט שלא בבון ולא נעליים, מדובר בפרוות שועל (לא שהשועל פחות מסכן מהבבון אבל הוא לפחות "חוקי").

בכלל, כמו שאמרו, מזיז לי ת'תחת מאיפה הכסף ואיך השיגה אותו אבל היא מתעקשת להדחף לי לפרצוף כלח הזמן ולשחרר את הטימטום שלה לאויר העולם.

ורק בשביל שנבין איזה פרסונה יושבת מאחורי מסכת הכסף הזאת, שימו לב כמו מה נראית מסכת הקויאר:

http://www.youtube.com/watch?v=CJ-9VJl_GqA&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
ידוע, עדיין את הראש העסקי שלה אי אפשר לקחת ממנה, מה שהיא עשתה עם חלקים אחרים בגוף זה כבר בעיה שלה. :-P

כתבת את זה על הגב' ריידמן או הגב' רוזנבלום? :roll:

• תוכן חדש...