Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ורודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בשביל לתאר את התחושה הכללית שלי לגבי הלקסוס שלה, צריך למצוא מילה שמתארת יחדיו את החשק העז להקיא לה על הפרצוף ואת החשק העוד יותר עז להעניש את סוכני המכוניות שהסכימו לייבא או לייצר רפש כזה.

בנוגע לגברת הנכבדה עצמה, היא נראית כמו מכשפה, מאלה שחיות על השוגר דדי שלהן ורק מלראות את הפרצוף שלה אני מבין שכל החיים שלה זה לואי ויטונג או איך שלא קוראים לו, פרנץ' בציפורניים וריכלויות אחה"צ.

פורסם

פשוט פתטי, הרכב נראה מזעזע. המטרה היחידה היא להוציא לאנשים את העיניים.

הרכב עומד כל יום בכיכר המדינה מול החנות. גם החנות עצמה, אני לא מבין איך היא פתוחה בכלל. הושקע שמה הון עתק ובקושי נכנס לשמה כלב.

פורסם
בשביל לתאר את התחושה הכללית שלי לגבי הלקסוס שלה, צריך למצוא מילה שמתארת יחדיו את החשק העז להקיא לה על הפרצוף ואת החשק העוד יותר עז להעניש את סוכני המכוניות שהסכימו לייבא או לייצר רפש כזה.

בנוגע לגברת הנכבדה עצמה, היא נראית כמו מכשפה, מאלה שחיות על השוגר דדי שלהן ורק מלראות את הפרצוף שלה אני מבין שכל החיים שלה זה לואי ויטונג או איך שלא קוראים לו, פרנץ' בציפורניים וריכלויות אחה"צ.

ולמרות הכל תראה לאן היא הגיעה, אז כדאי שקצת תרגיע עם התגובות שלך.

פורסם
ולמרות הכל תראה לאן היא הגיעה, אז כדאי שקצת תרגיע עם התגובות שלך.

אני מלא כבוד והערכה לאנשים שהגיעו למקומות גדולים בזכות היותם אנשים גדולים, או בזכות מעשיהם הגדולים. אולי אין מקום לאדם פשוט שכמוני להקיא לגברת על הפנים, אבל יש לי בטן מלאה אורח החיים מנקר העיניים שלה, שבעצם מעיד- "אל תעבדי, תמצאי אוליגרך רוסי, תזכי לממון אישי ממנו כשכל מה שאת צריכה לעשות זה לראות אותו פעם בשנה ואולי לעשות מעשה אחד או שניים". כשאני רואה בן אדם כמו סטף ורטהיימר שרוכש וילה גדולה ומנקרת עיניים, אני מפרגן מכל הלב, כי מדובר מבן אדם שהגיע מאפס, ממקום שהוא לא מקום, ובזכות השקעה ואולי קצת מזל הצליח להפוך לאחד האנשים העשירים בישראל. אבל כשאיזה מכשפה קטנה מצליחה לעשוק אוליגרך רוסי, אני צר עין בעיקר בגלל העובדה שהיא רוצה להיות הכי עשירה, הכי מנקרת עיניים, וזאת שיש לה הכל והיא מעל כולם למרות שהיא לא עשתה כלום בחיים. אז נכון, סיפורי הילדות שלה קורעים לי את הלב, אבל היא גדלה להיות בן אדם שצריך להקיא ממנו.

אבל אל תקשיב לי. אני כולה ילד שגולש ב"קארזפורום" ולא יודע אפילו מה זה אגזוז זרימה חופשית ואין לי דעה משל עצמי ואין לי אנשים שמותר לי למתוח עליהם ביקורת.

פורסם

שתהיה בריאה,

מה אכפת לכם איזה אוטו היא קונה, ואיזה צבע היא צובעת אותו.

יש רכבים על הכביש שיותר מפריעים לי מאשר קריסטלים על הסמל.

פרארי למשל, בשביל מה זה חסר. מיאטה היתה עושה את העבודה בכיף. :-D

ד"א הלקסוס הזה פשוט זוועת המכוניות.

פורסם

התגובה שלי מוזרה...

בואו ניראה מה יש לנו כאן, מיקבץ מגיבים בסגנון עדות ה- YNET שמתארים את בעלת הרכב כמכשפה בת 26 שניראת בת 50, מעוררת את רפלקס ההקאה ומספקת שירותי מין לאוליגרך רוסי פעמיים בשנה.

האוליגרך התמים (וואלה, אפילו לא שמתם לב לאוקסימורון) משלם לה תמורת כל זה ביד נדיבה ורחבה, דבר שאיפשר לה להעלות את הרכב חסר הטעם אל הכביש.

אם תעצרו לרגע ותחשבו תגלו שגם להוציא כזו כמות כסף מאוליגרך היא פעולה שדורשת משהו, יופי, אינטיליגנציה - משהו.

אז אכן כן, הרכב הוורוד הוא יצירה מזעזעת, אבל חלק מהתגובות שבשרשור גרועות אפילו יותר.

שיחיו הקנאים!

• חברי המעגל הראשון
פורסם
באמת ראיתי את הלקסוס בהרצליה פיתוח ולא הבנתי למי יש את הביצים להביא צבע כזה.

סוף סוף מתחיל להיות צבעוני בכבישים האפורים שלנו.

למיטב ידיעתי אין לה ביצים:lol:

מסכים איתך. כל אחד שיהנה מכספו בלי להתחשב בדעות של אחרים, צריך לרצות את עצמך בלבד ולא לשאוף לאיזה ברירת מחדל מטומטמת של "מה אנשים יגידו".

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

למען הסר ספק דורקי, אני לא מקנא בה ואפילו מפרגן ללקסוס הזועתית.

יש לי הרגשה שאם זאת הייתה תמונה מחו"ל היה פה יותר פירגון, בדיוק כמו במקרה הr8 השחורה/כתומה שנקטלה פה.

זה עדיין לא מונע ממנה מלהראות בת 50.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אם היא היתה קוראת את התגובות האלה אני מאמין שהיא היתה מורידה כבר עכשיו את המדבקה הזאת :roll:

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם

יצא לי לראות את הלקסוס הורודה הזו בכיכר המדינה, סתם חונה ככה, עם סמל מיהלומים לא הייתי לוקח את הסיכון הזה.

ד"א הלקסוס נראת בצבע הזה איום ונורא, מת על הדגם הזה, בורוד הרכב על הפנים.

Float like a Cadillac, sting like a Beamer

פורסם

צריך לרצות את עצמך בלבד ולא לשאוף לאיזה ברירת מחדל מטומטמת של "מה אנשים יגידו".

היא הייתה צריכה לחשוב בכיוון של "איך אנשים יקיאו".

• תוכן חדש...