Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לקסוס ורודה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5072 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 65
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• חברי המעגל הראשון
פורסם
היא כ"כ מטומטמת שהיא התגאתה בטלויזיה שמעיל מסוים שהיא מוכרת הוא מפרוות בבון (ואז נטבע מטבע הלשון "אתה יודע מה זה בבון? זה קוף!!!"). ושזה מאוד נדיר ורק מטי מעט ברחבי העולם זוכים לרכוש כזאת פרווה.

ברוב טימטומה, היא לא הבינה שבבון היא חיית בר מוגנת ולכן פקחי הרט"ג בליווי שוטרים ופקחי מכס התייצבו אצלה למחרת, החרימו את הפרוות בחנות ורק אז היא מלמלה בשקט שלא בבון ולא נעליים, מדובר בפרוות שועל (לא שהשועל פחות מסכן מהבבון אבל הוא לפחות "חוקי").

טוב לדעת. מעניין עכשיו איזה ריפודי עור יש בלקסוס הזאת, אם משענות הראש מרופדות בפטמות של היפופוטם או שק אשכים של ממותה. ממש ג'ומנג'י.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אגב, היא גם מתאפרת בסגנון של הלקסוס שלה.

מוגזם בטירוף, מבגר אותה מאד (היא סה"כ בת 26, למען השם).

לדעתי היא צריכה להסיר איפור בערב עם טינר 21 :twisted:

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

לא אוהב את האישה הזו, היא מדברת לא יפה, מתנהגת בצורה מתנשאת כאילו היא משהו מיוחד בעצם בסה"כ עובדת בעבודה רגילה ממה שאני זוכר שקשור לנדל"ן (תקנו אותי אם אני טועה) ונשואה למליונר/מליארדר שבקושי רואה אותה.

פעם היתה לי אהבה מרחוק..אני מדימונה, היא מרעננה, החזיק שנה, אבל אני חושב לעצמי שאם היתי מולטי מליונר, אולי זה גם היה מחזיק עד היום.

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...