Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
... פיאט דובלו - סכי השמש מקובעים בשתי נקודות העיגון, קרי אי אפשר להזיז אותם הצידה לכיוון הדלת. מאד מציק בכביש החוף בבוקר.

באותו ענין- כל המכוניות החדשות, בוודאי בגודל של גולף\פוקוס, מגיעות היום עם שמשות ענקיות, גם הקדמית וגם הצדדיות. אז למה הם ממשיכים לייצר את אותם מגיני השמש הפיצפוניים של לפני עשר שנים? אם יש משהו שאני שונא, זה להסיט את מגן השמן לחלון הצד ולגלות שהשמש נמצאת בדיוק אחריו, והוא לא מגן על כלום.

דווקא ב-GMC סונומה של גיסי משנת 1993, היתה תוספת נשלפת למגן השמש שיכולת למשוך החוצה וככה הוא היה מתארך. חכם.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא יודע אם זה קרה רק לי אבל בפונטו שנת 98 אם לוחצים על הדוושה ממש עד הסוף, אז היא פשוט נשארת שם.

במקום לטפל בנושא פשוט העלאתי את השטיח טיפה יותר גבוה, זה פתר את הבעייה :)

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

פורסם
לא יודע על שאר הצרפתיות אבל אצלי בפיג'ו הצופר הוא כפתור על ידיות האיתות והוישרים.

הדבר הכי לא נוח בעליל במיוחד כשצריך אותו באמת (צפירה לחירום), יוצא שפתאום אתה דופק עצירה ותוך כדי מפעיל וישרים ואיתותים ונראה כמו מפגר בנסיון להחזיק את ההגה תוך כדי חיפוש הכפתור.

זה הדבר הכי נוח שיש, אתה לוחץ עליו עם אצבע אחת, בלי לאבד עשתונות ובלי לעזוב יד מההגה ולדפוק עליו כמו טמבל. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

מסכים עם FIZBAN, אני לא צריך לעזוב את ההגה לצפצף, הזרת שלי קופצת בדיוק לכפתור בכל פעם שיש צורך, מבלי להסיט את המבט אפילו.

לדעתי זה עדיף על צופר מרכזי שמכריח אותך לעזוב יד אחת בכדי להשתמש בו, אלא אם אתה צופר כך - :brickwall::lol:

כבר חתמתי...

פורסם
מסכים עם FIZBAN, אני לא צריך לעזוב את ההגה לצפצף, הזרת שלי קופצת בדיוק לכפתור בכל פעם שיש צורך, מבלי להסיט את המבט אפילו.

לדעתי זה עדיף על צופר מרכזי שמכריח אותך לעזוב יד אחת בכדי להשתמש בו, אלא אם אתה צופר כך - :brickwall::lol:

זה כל כך נכון, אבל אתה חייב לזכור שמדובר פה בהנדסת אנוש.

ז"א שכאשר מהנדסים מיקום של צופר, הם בוחרים בין מקום יעיל לבין מקום מוכר, וכמובן רוב הנהגים רגילים לדפוק בהגה כדי לצפור.

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.
פורסם

שברולט ספארק, אין מקום למנוחה לרגל כמו בשאר המכוניות שיש מין פלטה כזאת בצד שמאל שהרגל נחה, בשברולט יש את השלוש רגליות של ההילוכים וזהו, אין לך מקום לרגל חוץ מהדוושות.

לאחי היה פעם פיג'ו 106 xs שההרמת חלונות שלו הייתה ליד הבלם יד ולא על הדלתות כמו שרגילים כולם :roll:.

אצלי בסובארו פורסטר הקורה של החלון הקדמי של הנהג ממש מסתירה את השדה ראיה וכשאתה נוהג אתה לפעמים צריך לזוז עם כל הראש ( לפני כיכר למשל)..

-I'd rather loose by a mile because I built my own car, than win by an inch because someone else built it for me. Your car, is your story, so don't let someone else write the book. -Moog 

פורסם

ברוב רכבי VAG,בשביל להטות את שתי הכיסאות הקדמיים אחורה יש ברז כמו שייבה שצריך לסובב,ככה יוצא שאתה עובד על יד אחורית בו זמנית :loco:

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם

בפיאט פונטו החדשה, כדי להוריד בלם יד צריך להכניס את היד בין המשענת ליד לבלם עצמו (כשיש רווח של כ2 ס"מ ביניהם).

כמו כן, כל העברת הילוך זה מרפק נוסף לנוסע לידך.

למדתי על רכב כזה נהיגה, המורה נצמד לדלת כל השיעור.

פורסם

1) סיטרואן קסארה - מרימי שמשות במרכז הקונסולה, ולא בדלתות.

הזוי לגמרי - כל מי שנכנס לרכב לא מוצא איך פותחים חלון.

2) סיטרואן סי 4 - לא יודע ממה להתחיל... ההגה ההזוי עם המרכז הלא מסתובב,

לחצן הצפירה לא במרכז ההגה, ואז כשאתה מנסה לצפור, לא קורה כלום.

מד המהירות ההזוי במרכז הקונסולה. פשוט יותר מדי גימיקים והתחכמויות.

פורסם

למה צריך להוריד את כל היד מהההגה כדי לצפור?מספיק ללחוץ עם האגודל על החלק שקרוב אליך.

לדעתי זה נועד למקרי חירום שאשפר שפוט "ליפול" עם היד על ההגה.כשאתה מחליק עם הרכב או הרכב לפניך בולם בפראות או מה זה לא יהיה,יותר מהיר לך להניס את היד בתוך ההגה או לחפש כפתור.

באוטובוסים-אני לא מבין את הקטע עם "הברקס" שיש להם ליד ההגה-כמו ידית שהם מורידים האוטובוס מאט.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

חבר ששכר לנסר דור קודם שם לב לבעיה מטומטמת - משענת ראש של הנוסע האמצעי במושב האחורי חוסמת את החלון, אי אפשר להסתכל אחורה.

ומה הכי מפגר? ששתי המשענות הצדדיות חלולות יש חור שינתן לראות דרכו משהו, אבל האמצעית משום מה מלאה.

(עזבו את זה שזה רכב מיושן וחלוש עם גיר מסרס שצורך דלק כמו שאבי ביטר צורך חומוס)

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

באוטובוסים-אני לא מבין את הקטע עם "הברקס" שיש להם ליד ההגה-כמו ידית שהם מורידים האוטובוס מאט.

זהו בלם מנוע והוא מאוד שימושי במשאיות ואוטובוסים.

לגבי הצופר כנראה זה עניין של הרגל.

לי הכי נוח לא הכפתור על הידית ולא המרכז של הגה אלא שני כפתורים בשעה 3 וב9 שהיו לי בסיוויק 94, בדיוק המיקום שצריך אותם.

לא צריך לעוב את ההגה אלא פשוט לוחצים עם האגודל.

לגבי התגובה של dprt בנוגע לכפתורי החלונות מתחת לידית ההילוכים, גם אצלי זה ככה ולמרות שזה מבלבל כל מי שנכנס לאוטו זה דווקא די נוח בעיקר כי חלק לא מבוטל מהזמן יד ימין גם ככה על ידית ההילוכים אז לא צריך להחליף ידיים בשביל לפתוח חלון אלא הכל שם קרוב.

לפעמים זה גם יוצר סיטואציה אינטימית ורומנטית כשהיד שלך נפגשת עם היד של הבחורה ליד במקרה כששניכם רוצים לפתוח/לסגור חלון. :)

• תוכן חדש...