Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכיבים או בנייה מוזרה ברכבים בהם נתקלתם + דוגמא

Alonyam
שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום

חבר עושה עבודת חקר ללימודים וביקש לשמוע על רכיבים מוזרים או בנייה מוזרה ברכבים בהם נתקלתם.

לדוגמא, אותי אישית משגע כשיש מד מהירות בצורת חצי עיגול שתופס את כל השטח שמעל ההגה. דייהטסו סיריון, פזו C1/סיטרואן 107, או סוזוקי ספלאש שקיבלתי פעם כרכב חלופי והחזרתי מייד רק כי לא סבלתי את השטות הזאת.

דוגמאות נוספות: פיאט מולטיפלה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המזגן בסובארו B3 שמותקן נמוך מידי-נחשב בעיניך?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

המזגן בסובארו B3 שמותקן נמוך מידי-נחשב בעיניך?

התכוונתי יותר לפאקים רציניים יותר בהנדסת האנוש כמו שהבחור מעליי ציין. תודה לשניכם, אשמח לעוד תגובות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון

במאזדה 3 בלם היד נמצא בתוך התחת של הנוסע ליד הנהג.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מה זה? שרשור מוסווה אודות אלפא רומיאו והצרפתיות? :)

אלפא ג'ולייטה:

- טרחתם להתקין מנהרת מיזוג אשר תצנן את היושבים מאחור, למה לעזאזל לא להתקין שני פתחים במקום אחד?

- רוצים לכוון את זוית המשענת? אין שום בעיה, חוץ מהעובדה שחגורת הבטיחות מסתירה את ברז הכיוון (אותו סיפור במיטו).

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

קרעת אותי מצחוק.

אולי זה לא כל כך מפריע לאחרים, אבל אישית אני לא סובל מכוניות שנותנות הרגשה של דלתות נמוכות.

ז"א כמה שתכוון את הכסא, אתה תמיד תרגיש גבוה וקרוב לתקרה.

דוגמא: (כמעט) כל רכב צרפתי בארץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

דיברת על החצי עיגול. אני למשל ממש שונא שמאחורי ההגה אין כלום, ואיפה שהוא ברכב מתחבא מד מהירות (בדר״כ ללא סלד ושאר מדדים ועושים לך טובה שמראים לךכמה דלק יש) לדוגמא היאריס 2 דורות אחורה.

בכלל כל דשבורד לא אינפורמטיבי.

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
קרעת אותי מצחוק.

ביפן כנראה אוהבים אנאלי :lol:

לא אינפורמטיבי? בסוזוקי ספלאש המד של הדלק זה עיגול מחולק ל4. כל פעם יורד רבע במכה. אתה מגיע לרכב ויש חצי מיכל מלא. אחרי 10 דקות נסיעה זה יורד לרבע מיכל... העיקר האוטו חסכוני:-)

גם העניין הזה של מנורה כחולה ואדומה במקום מד חום מנוע מפגר. זה עד כדי כך יקר יותר לשים מד חום שבאמת קורא טמפ'?!

שכחתם את האמ-אמא של השטויות, ברנו מגאן דור שני כדי להחליף נורה בפנסים הקדמיים צריך לדחוף את היד בתוך חור מיוחד במגן רפש בבית הגלגל, ובאאודי A6 דיזל הצורה הקודמת כדי להחליף נורה בפנס ימני צריך ללכת למוסך שיפרק את בית מסנן האויר ומי יודע מה עוד דחפו שם המהנדסים. לפחות בצד שמאל זה אפשרי.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם העניין הזה של מנורה כחולה ואדומה במקום מד חום מנוע מפגר. זה עד כדי כך יקר יותר לשים מד חום שבאמת קורא טמפ'?!

יש מכוניות (טרמד שהתחיל ביפניות, כמדומני) שבהן יש שעון טמפרטורה מזוייף. בעצם יש 3 מצבים - קר, באמצע ורותח. פשוט יש נגד שמשהה את עליית המחט. ואז אנשים חושבים שהרכב שלהם פצצה "לא זז מה 90 מעלות".

אז לפחות המנורה הכחולה והאדומה חוסכת את האשליה הזו.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התושבת יד ברכבים של אאודי. פשוט מבזה שחלק ברכב שעולה כל כך יקר אמור להתפרק כעבור שנה וחצי שנתיים.

שנת 2003 ועדיין תקין למהדרין.

אלא אם כן אתה מדבר על התושבת יד של הנוסעים מאחורה... והיא סתם מונחת במקומה :)

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• חברי המעגל הראשון
יש מכוניות (טרמד שהתחיל ביפניות, כמדומני) שבהן יש שעון טמפרטורה מזוייף. בעצם יש 3 מצבים - קר, באמצע ורותח. פשוט יש נגד שמשהה את עליית המחט. ואז אנשים חושבים שהרכב שלהם פצצה "לא זז מה 90 מעלות".

אז לפחות המנורה הכחולה והאדומה חוסכת את האשליה הזו.

בפורד פוקוס זה ככה. זה באמת מטומטם יותר ממנורה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4140 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...