Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5092 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם בגטס החדשה החליטו להחליף את מד הטמפרטורה ב-2 מנורות.

אולי לא קשור אבל...באוטובוסים של אגד התיבת הילוכים היא כפתורים(וגם בפיאט 500 החזקה).

טויוטה קורולה-אין לך PARKING.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

הכפתורים באוטובוסים נראה לי שזו בחירה, זאת אומרת שניתן להתקין ידית הילוכים רגילה.

תקנו אותי אם טעיתי.

ובקורולה אין Parking כמו גם בפיאט 500 פיאט גרנדה פונטו ולמעשה כל רכב בעל תיבת הילוכים רובוטית, ברובוטית אין parking (לא מדבר על DSG ודומיו)

Audi A6 (הרכב שבחתימה) דבר שנורא מעצבן אותי באוטו שלי, על מנת לפתוח את תא הכפפות צריך ללחוץ על כפתור ולא כמו בנאדם נורמלי למשוך משהו.

בהתחלה זה היה נראה לי מגניב, אבל אחרי כמה זמן זה רק עיצבן.

במאזדה 3 דור 2 הדשבורד עצום כ"כ שזה כבר מעצבן, היו יכולים לפחות לקצץ אותו קצת ולתת יותר מקום לנוסעים.

אני גם נגד זה שאין שעון חום מנוע ברכבים, למה אני צריך לנחש מתי המנוע הגיע לטמ' עבודה?

קיו פיקנטו, מושבים שתוכננו ע"י אורטופדים - שמרוב הכאבי גב שיהיו לך הם יעשו עלייך ים כסף.

עוד בקיה פיקנטו, לא יודע אם זה ככה במנוע 1.2 אבל במנוע 1.0 אי אפשר לנסוע נורמלי, בשביל לשמור על קצב נסיעה חייב תמיד לתת יותר מחצי דוושת גז (גם כן חסכונית)

בורות בין ההילוכים בכביש עם טיפה עלייה גורמים לך לעבוד הרבה מאוד עם הידית.

Audi A6 3.0TDI quattro - Because you don't need high revs whan driving up hill

Volvo 850 2.5GLT (MY 1994) - SOLD

VW Passat 1.8T(MY 2000) - SOLD

פורסם
גם בגטס החדשה החליטו להחליף את מד הטמפרטורה ב-2 מנורות.

אולי לא קשור אבל...באוטובוסים של אגד התיבת הילוכים היא כפתורים(וגם בפיאט 500 החזקה).

טויוטה קורולה-אין לך PARKING.

אין לך פארקינג ברובוטי, אתה מחנה את הרכב משולב בהילוך ראשון או רוורס כמו בידני אמיתי בכדי לימנוע דירדור + אמברקס באמצעי ביטחון נוסף. - אסור להחנות בN! גם בגרנדה הוא מצפצץ כהזהרה שמחנים בניוטרל.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
יש מכוניות (טרמד שהתחיל ביפניות, כמדומני) שבהן יש שעון טמפרטורה מזוייף. בעצם יש 3 מצבים - קר, באמצע ורותח. פשוט יש נגד שמשהה את עליית המחט. ואז אנשים חושבים שהרכב שלהם פצצה "לא זז מה 90 מעלות".

אז לפחות המנורה הכחולה והאדומה חוסכת את האשליה הזו.

בטח "עדיף" את המחוג המרקד של הצרפתיות... בפיז'ו שהייתה מרוב שהמחוג היה רוקד במאמצים שונים הייתי משתגע מזה ולפעמים זה אפילו היה מפחיד, שעוד שנייה האוטו לא יתפגר (לפחות נותן תחושה כזאת). אני אישית מעדיף מחוג שאדיש לסטייה של 10 מעלות -+ . תאמין לי כשהמנוע מתחמם אתה תדע על זה לפני האלחזור.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מחוג של חום מנוע מרקד ברכב תקין.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

ברנו קאנגו דיזל הישנות.... פתח יניקת האוויר היה החלק הכי נמוך בפרונט של הרכב, אם בחורף נכנסת לשלולית עמוקה יותר מ 15 ס"מ, או שלחליפין נכנסת במהירות לשלולית, ואתה בסיכול גבוה לשאוב מים

פורסם

אולי בצרפתיות וברכבים ישנים יותר. אני מעדיף מחוג פחות רגיש, למען פחות דאגות מיותרות. ובשביל מה אתה צריך ברכב רגיל ותקין לדעת שהטמפרטורה עולה עד לשלושת רבעי הסקאלה? ( כמו בפיז'ו). ביפניות אם הטמפרטוה עלתה לרמה כזו אז כנרה משהו לא תקין.

MX-5 :arrow: THANK YOU

ALFA 159 :twisted:

• חברי המעגל הראשון
פורסם
מחוג של חום מנוע מרקד ברכב תקין.

מאוחר מדי לערוך, רציתי לכתוב שברכב תקין זה לא אמור לרקוד, רק להצביע על טמפ' נוכחית.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

לא יודע על שאר הצרפתיות אבל אצלי בפיג'ו הצופר הוא כפתור על ידיות האיתות והוישרים.

הדבר הכי לא נוח בעליל במיוחד כשצריך אותו באמת (צפירה לחירום), יוצא שפתאום אתה דופק עצירה ותוך כדי מפעיל וישרים ואיתותים ונראה כמו מפגר בנסיון להחזיק את ההגה תוך כדי חיפוש הכפתור.

פורסם

נסה להחליף נורת חזית כלשהי ברנו מגאן 2 .....

חוץ מתסכול , לחץ דם גבוה ועצבים של אמסטף חולה כלבת הסיכויים שלך לעשות זאת בהצלחה נמוכים מים המלח !

אלוף צפון אמריקה בפינג פונג כיס !

פורסם

בשביל להטות את המושבים הקידמים בקיה מג'נטיס ( 2008 ) צריך לעבור למושב האחורי.

לקח לי רק חצי שנה בשביל לדעת שיש כזאת אפשרות.

פורסם
אלפא 156.

המשענת ליד לא מאפשרת לך באמת להוריד בלם יש בצורה נורמלית. צריך להרים את המשענת כדי להגיע לשם.

עם קצת הרגל תופסים פוזיציה שבה מרימים טיפה את הידית ולוחצים על הכפתור בו זמנית. מתרגלים לזה צ'יק צ'אק. זה לא עושה את זה פחות אידיוטי, מן הסתם.

פיאט דובלו - סכי השמש מקובעים בשתי נקודות העיגון, קרי אי אפשר להזיז אותם הצידה לכיוון הדלת. מאד מציק בכביש החוף בבוקר.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם
נסה להחליף נורת חזית כלשהי ברנו מגאן 2 .....

חוץ מתסכול , לחץ דם גבוה ועצבים של אמסטף חולה כלבת הסיכויים שלך לעשות זאת בהצלחה נמוכים מים המלח !

גם באלפא 147 ...:roll:

51 קג"מ :shock::lol:

• תוכן חדש...