Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום מזה כמה חודשים (לא ייחסתי לזה חשיבות), יש לי כזה מתחת למנוע הצטברות של מה שנראה לי נוזל קירור(כי זה בצבע אדום), זה מופיע כזה מתחת למנוע יש שם כזה ריבוע ממתכת ושם יש קצת מים, אנ יאעלה תמונות בהמשך, אולי מישהו יכול לתת כיוון? פלאנג מים וטרמוסטט הוחלף לפני כחודשיים. אני לא מאבד נוזל קירור מהמיכל. תודה.

פורסם

אולי ירידת המפלס היתה מזערית ולכן לא ראית חוסר במיכל. תעלה תמונה בהקדם כך אולי יהיה אפשר לעזור לך.

פורסם

כן הרכב אוטומט, וזה נוזל אדום כזה, ואם אני מנגב במטפחת אני רואה צבע אדום חום. אני אעלה תמונות בתקווה שהכל יתבהר. תודה!

פורסם

העליתי את התמונות, זה לא ככ יצא ברור כי צילמתי אחריי שנסעתי והכל היה חם. אם לא ככ מובן אני אצלם מחר בבוקר ואעלה שוב. תודה.

בתמונה הכי ימינית ניתן לראות מתחת לאיזה צינור את הנוזל האדום.

2012-07-30 17.45.08.jpg

2012-07-30 17.44.39.jpg

2012-07-30 17.45.48.jpg

פורסם

האם אפשר לבטל את הקולר הנוכחי ולהתקין אחד משופר ולסגור עניין? אני מחר אעלה עוד תמונות, תודה על התגובה מרק:)

• ספונסר פורום
פורסם

תלוי מאיפה הנזילה.

אם הנזילה מהקולר עצמו אז התשובה היא כן.

אם הנזילה מהצינור שמתחבר לקולר אז מה תעזור החלפה של הקולר?!

פורסם
האם אפשר לבטל את הקולר הנוכחי ולהתקין אחד משופר ולסגור עניין? אני מחר אעלה עוד תמונות, תודה על התגובה מרק:)

לא מותקן אצלך קולר חיצוני לצינון שמן גיר ?

לא קיים קולר משופר אלא מתקינים קולר נוסף ומבטלים את הקולר הקיים (למיטב זיכרוני).

בכול מקרה רצוי לטפל בנזילה בהקדם בכדי למנוע נזק לתיבה האוטומטית.

איזה כייף לי :)

פורסם

לא מותקן אצלי קולר חיצוני, ממה שאני יודע.

כש אמרתי קולר משופר,התכוונתי לקולר גדול יותר, כי מהודעות פה קראתי שהקולר שבא עם התיבות האלו הוא ממש קטן ולא תואם לאקלים של הארץ.

פורסם
תלוי מאיפה הנזילה.

אם הנזילה מהקולר עצמו אז התשובה היא כן.

אם הנזילה מהצינור שמתחבר לקולר אז מה תעזור החלפה של הקולר?!

לא משנה מאיפה הנזילה קולר חיצוני יפתור אותה, וזאת למה ?

כי בגולף אין צינורות שמן, יש רק שני תותבים (חליל) שיוצאים מהגיר, וכדי לחבר צינור גומי גם ככה מחליפים אותם בתותבים מסוג שונה (פיית לחץ).

בקיצור קולר חיצוני יפתור את הבעיה בין אם היא בקולר \ צנרת או מה שלא יהיה

• תוכן חדש...