Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נורה של המנוע דולקת. יש לי סיאט איביזה 2012, 4 חודשים על הכביש

chelsky26
שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

ערב טוב.

יש לי איביזה 2012, 4 חודשים על הכביש, היום הנעתי את הרכב התחלתי תנוע זיהיתי שהנורה הכתומה של המנוע דולקת, מהר הוצאתי את ספר הרכב ורשום שזה אומר שיש בעיה עם מערכת הפליטה.

הבנתי שהמוסך כבר סגור ואין עם מי לדבר זאת אומרת שרק מחר בבוקר אני יסע למוסך, עכשיו כמה שאלות:

1.האם זו תקלה רצינית?

2. ממה היא יכלה להיגרם?

3. האם האחריות מכסה כזה דבר או שאני אמור להכין מזומנים?

4.האם זה בסדר למרות התקלה ליסוע ברכב עד מחר? או עדיף להימנע?

תודה רבה לעוזרים, רכב חדש דיי נלחצתי מהתקלה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צריך להיתחבר לסורק תקלות ויש לך אחריות על כל זה אז לא תצטרך להוציא אגורה אל תידאג. אני אישית ממליץ לך לא לנסוע ברכב כדי לא להחמיר את הנזק ומחר בבוקר לנסוע ישירות למוסך. מחכים לעידכון כי זה באמת מוזר שאלה תופעות של רכב חדש מהניילון.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הנורית הזו יכולה להצביע על תקלה מ"מגוון" התקלות הקשורות לניהול המנוע (למשל - ממיר קטליטי).

יש לגשת בהקדם למוסך ולהתחבר עם סורק. כעיקרון - יש לך אחריות.

עריכה - מאור הקדים אותי.

alfa 156 2.5.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים תודה רבה על התגובות המהירות, אם לנסוע ברכב לא מומלץ כמובן שאני לא יסע.

מחר בבוקר אני במוסך מקווה שיקבלו אותי מהר, ואני יעדכן אותכם.

גם אותי זה מאוד הפתיעה, עד לרגע זה היה תענוג....

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אממ אני אישית לא מכיר את האיביזה , אבל ממה שאני שמעתי מהרבה מוסכים בזמן האחרון עקב נורית מנוע שנדלקה לי.

אצלי באוטו כשיש אור כתום במנוע זה אומר שיש תקלה במנוע , וצריך להיכנס למוסך, אין בעייה לנסוע עם המנורה דולקת אבל ברגע שהיא הופכת למנורה אדומה צריך לעצור מייד ולהזמין גרר.

אישית, לא ממליץ לך לנסוע כי גם אני לא נסעתי. כאוטו אומר לי שכואב לו אני לא רוצה לבדוק כמה זמן כואב לו עד שהוא מת :)

2005-2006 Pontiac Grand Prix

2006-2009 Renault 19, 94

2009-2011 Mitsubishi Lancer 2001

2012 Audi A4 2003 Cabriolet

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חברים סתם נלחצתי ועם בדיקה בסיסית הייתי מוצא את התקלה, בגלל שנלחצתי קצת וראיתי שמדובר במנוע לא לקחתי סיכונים וישר נסעתי למוסך.

פקק שסוגר את המנוע נפתח פשוט, כנראה בפעם האחרונה שבדקתי שמן פשוט לא סגרתי אותו טוב.

פאדיחה רצינית :)

אני שמח שזה נגמר ככה...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4144 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...