Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5099 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
על איזה ליפט אתה מדבר? איפה יש לך ליפט בסוכנות?(שמה נמסר אלייך הרכב).

אני באופן אישי מתכופף ומסתכל מלמטה כדי לראות שהרכב לא קיבל מכה מאבן וכו'.

נהוג לקבל את הרכב עם 4\1 טנק אלא אם צויין אחרת בהזמנה.

צ'מפיון חיפה.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תודה רבה לכל המגיבים, אני יאמץ חלק מהעצות שלכם :)

שמעתם על המע"מ שעולה ב-1%, סגרתי עסקה לפני ה-1.8 אבל את הרכב אני מקבל ב-2.8 זה אומר שיחייבו אותי על התוספת 1% מע"מ?

עוד סיבה להנות מ"תדלוק עצמי" : הריח של הדלק :-)

גם אם התפוח נפל רחוק מהעץ הוא בכל זאת תפוח ולא אגס

פורסם

כל עוד העברת את הסכום ויש לך חשבונית ביד , לא רואה כיצד עליית המע"מ תשפיע כאן.

זה כמו שתיקנה מחשב שעדיין לא סיימו להרכיב אותו וכבר שילמת עליו.

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

כי תשלום המע"מ מועבר למדינה כשהרכב משוחרר מהמכס.

מה שאומר שאם אני משחרר אותו אחרי ה-1.8 אני צריך לשלם את התוספת מע"מ או שלא?

פורסם

כשהייתי בצרפת נסעתי ברכבת למרסיי ועצרנו באחת התחנות להחליף רכבת ושם ראיתי איך מעלים פגו חדשות על קרונות הרכבת.

שני החברה שמעמיסים את המכוניות ,מפרפרים למכוניות את הצורה בחניית כורכר הענקית שהייתה ואז מעלים אותם לרכבת,

לוקחים אוטו מסוף המגרש נוסעים במהירות עושים צלחות ומה לא. והקטע הוא שהייתי שם במשך עשר דקות ומלא אנשים רואים את זה ואף אחד לא מדבר

פורסם

קודם כל תתחדש.

תדפיס את הקובץ הזה, תעבור עליו בעת קבלת הרכב.

(לא אני כתבתי אותו, אין לי מושג מי, אבל לדעתי הוא די שימושי)

בדיקות רכב חדש טופס.pdf

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קודם כול, תתחדש !

העצה הכי טובה שאני יכול לתת לך, קח איתך חבר שמבין.

בזמן שאתה נרגש ומתלהב ומקשיב לסוכן, החבר יעבור על הרכב חיצונית.

מה שחשוב לעבור על ריתוכי (תפירה) של הכנפיים וחלק קידמי ואחורי (נדרש פתיחת מכסה מנוע ובגאז).

תהנה וסע בזהירות

רענן

פורסם

מתי הרכב יעלה לכבשי לא אמור להשפיע על המחיר, יש לך הצעת מחיר שכבר שילמת עלפיה, נגמר הסיפור. לא אמור לעניין אותך גם מתי היבואן משך את הרכב מהמכס כמו שלא מעניין האם עלה שער האירו פי 2 לאחר שביצעת את העסקה.

אגבגם אני אמור לקבל את הלאון באזור התארכים הללו בצמפיון חיפה, הינוי צריכםי לבקש טיפול ראשון חינם :-)

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם

milanista23

אתה תקבל תשלום של 50% בלי הרבה תחנונים, הבעיה היא שהוא חייב להתבצע בחוף שמן.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם
קודם כל תתחדש.

תדפיס את הקובץ הזה, תעבור עליו בעת קבלת הרכב.

(לא אני כתבתי אותו, אין לי מושג מי, אבל לדעתי הוא די שימושי)

תודה, שימושי מאד.

ולכל המתעניינים לגבי המע"מ על רכבי צ'מפיון : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3578272,00.html

פורסם

הפלא ופלא, התקשרו אלי ב10:30 עם הודעה משמחת , תגיע לקחת את הרכב היום!

עדכנתי את הסוכן שיחכה לי עד 18:00 בצמפיון שאחזור מהעבודה. בסוף סגרנו ביחד את המתחם :-D

הגעתי עם הרשימה שNINJMNKY נתן בלינק

הסוכן הציע לי להרים על ליפט , אבל הכל היה מושלם וויתרתי על הנושא הזה.

הרשימה דיי עושה סדר בראש כי כשמגיעים לשם בהתרגשות והסוכן יורה לכל כיוון, קשה להתרכז.

מספר תובנות

1. בנוגע לעליית המעמ, רק מי ששילם מיקדמה אבל לא את כל הסכום יהיה מושפע מהעלייה. כל אלה ששילמו מראש לא נפגעים מהנושא, ללא קשר מתי זה משוחרר מהמכס ומתי עולה לכביש.

2. אצלי תאריך עליה רשום יולי, למרות שקיבלתי ב26.7

3. אמרו שעניין ה50% הנחה בטיפול ראשון נגמר בינואר השנה, היבואן הפסיק את כל התוספות הללו בגלל המבצעים. כמו כן לא מקבלים "מתנות" ואביזרים קטנים. מה שנתנו לי זה עטיפה איכותית לרישיון.

4. הרכב הגיע עם רבע טנק.

מה שרק עכשיו שמתי לב , כשהגעתי לבית ראיתי שאין לי את המדבקה של הAUTO EMOTION

באיביי אפשר להזמין ב18 פאונד 2 מדבקות

כנראה שבגרסת STYLE TSI 1.2 זה לא מגיע....

SEAT LEON TSI 1.2 2012

פורסם
הפלא ופלא, התקשרו אלי ב10:30 עם הודעה משמחת , תגיע לקחת את הרכב היום!

עדכנתי את הסוכן שיחכה לי עד 18:00 בצמפיון שאחזור מהעבודה. בסוף סגרנו ביחד את המתחם :-D

הגעתי עם הרשימה שNINJMNKY נתן בלינק

הסוכן הציע לי להרים על ליפט , אבל הכל היה מושלם וויתרתי על הנושא הזה.

הרשימה דיי עושה סדר בראש כי כשמגיעים לשם בהתרגשות והסוכן יורה לכל כיוון, קשה להתרכז.

מספר תובנות

1. בנוגע לעליית המעמ, רק מי ששילם מיקדמה אבל לא את כל הסכום יהיה מושפע מהעלייה. כל אלה ששילמו מראש לא נפגעים מהנושא, ללא קשר מתי זה משוחרר מהמכס ומתי עולה לכביש.

2. אצלי תאריך עליה רשום יולי, למרות שקיבלתי ב26.7

3. אמרו שעניין ה50% הנחה בטיפול ראשון נגמר בינואר השנה, היבואן הפסיק את כל התוספות הללו בגלל המבצעים. כמו כן לא מקבלים "מתנות" ואביזרים קטנים. מה שנתנו לי זה עטיפה איכותית לרישיון.

4. הרכב הגיע עם רבע טנק.

מה שרק עכשיו שמתי לב , כשהגעתי לבית ראיתי שאין לי את המדבקה של הAUTO EMOTION

באיביי אפשר להזמין ב18 פאונד 2 מדבקות

כנראה שבגרסת STYLE TSI 1.2 זה לא מגיע....

אני קיבלתי רכב חדש ב11/11. אתמול הייתי בטיפול 15 אלף, ביקשתי 50% הנחה וקיבלתי! אפ תתעקש תקבל בלי בעיה.

פורסם

אני מסכים עם חלק מהדברים שכתבת, חלק אחר מהדברים אינם קשורים למסירת הרכב כלל וכלל ובמקרה הקיצוני ייטופלו במסגרת אחריות.

אתה יודע איך אומרים, כשמחפשים מספיק טוב תמיד תמצא פגמים, אז למה מראש לבוא עם "תכנית חיפוש" כל כך מפורטת? הרי ברור שתמצא פגמים ותתאכזב.

לפותח השרשור,

הדבר הכי חשוב שאתה צריך לעשוות זה לבדוק את הרכב חיצונית שאין נזקי פח\צבע, בדוק את הרכב מבפנים לראות שאין נזקים ויזואלים שקופצים לעין, אכן חשוב לבדוק נוזלי מנוע וזה הכל- סע לשלום.

אחרי ששחררת את הרכב והתחלת להשתמש בו תגלה שמנורה שרופה או ליקוי פשוט אחר?

אני מניח שמוסך מורשה יפתור לך את זה במהירות וללא עלות.

ולדעתך זה מובן מאליו שבנאדם ישלם במיטב כספו וימצא פגמים??? אני לא מבין מאיפה המחשבה הזאת, באמת.

הוא לא קונה פה קומקום חשמלי חדש אלא רכב שלם ואם הוא שילם ממיטב כספו אין שום סיבה בעולם שלא ידרוש שהכל יהיה פרפקט ברכב.

מהנזקים הויזואלים הוא פחות צריך לדאוג אלא לאלה שלא רואים יש חשיבות!

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

• תוכן חדש...