Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין עד 11 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא חובה, אבל בד"כ רצוי אם אתה רוצה לוודא שלא יגיעו אלייך יום בהיר אחד מהוצאה לפועל ויעכלו לך את הרכב כי הוא היה ממושכן ע"י בעלים קודמים והוא לא שילם את חובותיו.

http://www.horaot.co.il/%D7%A7%D7%A0%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%A8%D7%9B%D7%91-%D7%9E%D7%A9%D7%9B%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%A2%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%90%D7%95-%D7%A2%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%9C-%D7%A8%D7%9B%D7%91

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הבנתי תודה

ועוד משו תגידו יש אולי עוד אתרים שאנשים שמוכרים מכוניות או שעדף לראות רק ביד 2 למה אני כל יום שם

פשוט יכ אולי אנשים שמכירים אתרים אחרים ומפרסמים שם דברים טובים גם או שיד 2 זה האתר הכי טוב למצוא אוטו ?

פורסם

אני לא חושב שזה משנה הרבה באיזה לוח תשתמש.

תחפש רכבים שמתאימים לך מבחינת הדגם\מחיר\מצב שלהם ולך לראות את האוטו פיסית כשתמצא משהו שמוצא חן בעיניך.

אתה יכול גם להביא מבט בלוח המכירות פה בפורום. אני לא ראיתי גרמניות ברמת מחיר שאתה מחפש, אבל יש מספר רכבים של פיג'ו שעומדות למכירה בלוח במצב לא רע ובתקציב שלך.

פורסם

כי אני רוצה לקנות אוטו ספורטיבי, חזק יותר.

זה הרכב הראשון שלי, וקניתי אותו בעיקר כדי לקבל קצת ניסיון בנהיגה לפני שאני אשקיע סכום כסף גדול הרבה יותר ברכב.

פורסם

הבנתי אותך אחי

עוד משו רציתי לשאול שמעו עכשיו שאני קונה רכב באיזה 10 11 אלף סבבה כיאלו כמה קילומטרז זה סבבה 160 150 זה טוב לשנים 1998 או 1997 ?

או פיאט פונטו ספייס 2001 קילומטרז 150 או 160 גם סבבה ?

ועוד משו כיאלו זה קילומטרזים סבבה בעיקרון והאוטו עדיין סוחב טוב במצבים כאלה ?

פורסם

שאלה בקשר לאוטו הזה FIAT PUTNO 1998 XTZ 75

הבנתי שהוא 75 כוח סוס השאלה כמה שסתומים יש לו ?

ואם הוא יותר מי FIAT PUNTO SPICE 2001 של ה60 כוח סוס ?

למה אולי אני הולך לראות את הדגם של ה XTZ 75 כוס תסבירו ותודה מראש.

פורסם

למה אולי אני הולך לראות את הדגם של ה XTZ 75 כוח סוס תסבירו ותודה מראש.

תיקנתי.

Gn'f'R

פורסם

למה אולי אני הולך לראות את הדגם של ה XTZ 75 כוח סוס תסבירו ותודה מראש.

פורסם

הבנתי שזה 8 שסתומים תודה

FIAT PUTNO 1998 XTZ 75

עכשיו מה יותר חזק ובהרבה ?

ואיך הגדם הזה בכלל FIAT PUNTO 1998

יש חלקים לאוטו הזה ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...