Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין עד 11 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתעלק קצת על השרשור מאחר ואנחנו כבר בנושא. מה עדיף באמת, בדיקה במוסך אמין וטוב (במקרה שלי - שאיתו כבר יש לי ניסיון עם הרכב הנוכחי) או באמת ללכת למכון בדיקה שלא מוכר לי?

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה שטוב במכון שהוא גם נותן לך אינדקציה לגבי מכות,אחרת צריך ללכת גם לפחח.

אם אתה סומך על המוסכניק שלך,אתה יכול לבדוק את הרכב שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

העברת בעלות 211 ש"ח

בדיקת משכון 81 ש"ח

עבור חלק מהרכבים כשעושים בדיקת משכון מקבלים הטבה של טיפול חינם במורשה וכרטיס עם הוזלה של איזה 5 אג' בתחנות של "דלק".

אלפא רומאו מקבלים את ההטבות, ניסן לעומת זאת לא.

פורסם

כשאתה לוקח הלוואה בדרך כלל הבנק דורש התחייבות על רכוש בעל ערך כספי שהוא יוכל לחלט במידה ולא תעמוד בתשלומים, אחת האופציות היא רכב. אם קנית רכב ממושכן ובעל החוב מפסיק לשלם מחרימים לך את הרכב.

נכון שזה שווה הרבה יותר מה81 ש"ח המסכנים האלה? במיוחד אם אתה אחד מאלה שמקבלים טיפול חינם...

פורסם

זה לא משהו שרשום היום ברישיון?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

כן,רשום משועבד לבנק ...

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

טוב לדעת, עוד לא יצא לי להתקל בכיתוב כזה. בכל מקרה עם כל הזיופי רשיונות שהולכים פה(ראו ערך כל הודעה שניה "סוחרים בני *****" אני זוכר אפילו שירשור של אחד שהיה רשום ברישיון שהציגו לו שהרכב יד ראשונה ואחרי העברת בעלות הוא גילה שהוא הפך להיות יד 7) נראה לי שבכל זאת שווה לבדוק.

פורסם

חברה לא ממש הבנתי

לפי מה שאני מיבן לעכשיו

אני צריך לעשות העברת בעלות דבר ראשון וכמה כסף זה עולה ?

דבר שני לעשות בידקה במוסך וכמה כסף זה גם עולה ?

חוץ מי זה לא צריך כלום נכון ?!

והאם זה הרבה זמן לעשות העברת בעלות ?

פורסם

לדעתי לא צריכה להיות בעיה להחזיק רכב בכ-2000 ש"ח בחודש. אבל:

1. צריך להיות מוכן להפתעות. במקרה של הפתעה, ייתכן ותצטרך להכניס יד לכיס ולוותר על הכנסה של כמה חודשים.

2. כמעט ולא ישאר לך כסף לשום דבר אחר. מה הטעם בלעבוד רק כדי לממן רכב?

פורסם
חברה לא ממש הבנתי

לפי מה שאני מיבן לעכשיו

אני צריך לעשות העברת בעלות דבר ראשון וכמה כסף זה עולה ?

דבר שני לעשות בידקה במוסך וכמה כסף זה גם עולה ?

חוץ מי זה לא צריך כלום נכון ?!

והאם זה הרבה זמן לעשות העברת בעלות ?

התשובות בשרשור:

...

בדיקה במכון עולה כ400 שקל, במוסך אני מאמין פחות מחצי.

העברת בעלות 211 ש"ח

בדיקת משכון 81 ש"ח

...

בדיקת משכון אפשר לעשות דרך האינטרנט, זה יהיה זול, פשוט ומהיר יותר.

את הבדיקה במוסך רצוי (מאד מאד) לעשות לפני קניית הרכב ולא אחרי.

העברת בעלות עושים במשרד הרישוי והתהליך לא ארוך. (תלוי בתור)

פורסם

לרוב עושים העברת בעלות בדואר.

פורסם

העברת בעלות זה בדואר, לא לשכוח להגיע עם ת.ז.

ברכב שעולה פחות מ10K ש"ח נראה לי מיותר לעשות בדיקת משכון וגם בדיקה במכון זו זריקת כסף (450-500 ש"ח לבדיקה שתוציא את האוטו שחור משחור). עדיף לבדוק במוסך אמין שמכיר ומטפל ברכב ו/או בסוג הרכב שאתה מתכוון לקנות, ומקסימום להוסיף בדיקה אצל פחח לבדיקת תאונות.

מתניידת בפג'ו 206 1.4 ידנית שנת 2004 ( 1 2 3 4 5 )

פורסם

זה לא משהו שרשום היום ברישיון?

אם הוא משועבד או מעוקל רשום ברישיון. אבל אז גם לא תוכל להעביר בעלות.

משכון, רשום ברשם המשכונות (גוף עתיק שמותאם לתקופת המנדט), את זה לא כתוב ברישיון ואפשר להעביר בעלות על רכב ממושכן.

הבעיה מבחינתך היא אותה בעיה, אז שווה לבדוק.

Seat Leon 1.4TSI, Manual

--

Will Vag-Com For Food

פורסם

עדיין לא הבנתי למה צריך לעשות את זה ומה זה בכלל

השאלה צריך לעשות את תבדיקה הזאת ?בדיקת משכון

ומה זה לא ברור לי בכלל

פעם רשאונה שאני שומע דבר כזה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...