Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין עד 11 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תלוי כמה תיסע. 700 ש"ח לדלק זה בערך 90 ליטר שזה נותן בערך 900 ק"מ בחודש - שזה נשמע הרבה אבל זה לא. (3 ק"מ ביום בממוצע)

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

תגידו

SEAT IBIZA

שנת בין 2000 ל1999

עם מנוע 1.6

אין מצב שאני מחזיק עם משכורת של 1900 שקל בחודש ? וואלה ממש אהבתי את הרכב הזה

פורסם

אני עוקב אחרי השרשור וכל הודעה של פותח השרשור שאני קורא זהה לקודמת.

NiKiPrO:

לשאלה האחרונה שלך: יש מצב שתוכל להחזיק. אבל גם יש מצב שלא תוכל.

הוסבר לך מספר פעמים שבאופן כללי 1900 שקל בחודש אמור להספיק ללא בעיה, אבל זה רק במידה והרכב לא יתקלקל.

האם הרכב שתקנה יתקלקל או לא אף אחד כאן לא יכול לנחש. מבחינה סטטיסטית, הסיכוי של רכב מאלה שאתה רוצה לקנות יתקלקלו הוא הרבה יותר גבוה מרכבים אחרים שממליצים לך כאן.

הבעיה היא שהתקלות ברכבים כאלה ישנים קודם כל יכולות להיות מאד יקורות, כמו הדוגמא שנתן Yotamz. אבל הן גם יכולות לבוא בצרורות. ככה שאולי, אם תקנה אוטו מטופל ושמור וכזה שהמכלולים שלו במצב טוב, ולא יתקלקלו לך פתאום אז כן, תוכל להרשות לעצמך כזה רכב ב1900 בחודש.

אבל מצד שני אם כן יהיו בו תקלות, אז רוב הסיכויים שלא תוכל לממן את התיקונים במשכורת כזו.

אני לא חושב שמישהו כאן יתן לך תשובה אחרת.

בעיקרון עם 1900 בחודש לא תיהיה לך שום בעיה להחזיק את הרכב במידה ולא יהיו לך איתו בעיות רציניות. וכאן נכנס הנושא של ההימור. אתה יכול להמר ולהצליח (לא יהיו תקלות) או להפסיד, ואז אתה תכנס לבור שבו לא יהיה לך לא כסף ולא רכב.

פורסם

שמעו חברה היום ראיתי ביד 2 רכב אז ככה זה הולך תגידו האם שווה:

דגם:SEAT IBIZA

שנה:2000

גיר:ידני

מנוע: 1600

קילומטרז: 124 אלף

טסט לשנה: 5.2013

מחיר:8500

הבעיות הן ככה זה מה שהוא כתב:

הרכב זקוק לשני טיפולים- החלפת שני ידיות פנימיות קדמיות וסידור צלינדר נעילה. הרכב בכללי במצב טוב.

ועוד משו שהוא אמר לי בעיה בטלפון שדברתי איתו זה שיש בעיה במזגן המזגן עובד והכל רק בעיה שהוא נוסע ומדליק את המזגן אחרי 10 דקות האוטו מתחיל לגמגם ככה הוא אמר לי ואי אפשר לנסוע עם מזגן כיאלו לא נוסע מה אתם אומרים זה משו רציני לתקן הרבה כסף וזה ?

פורסם

אני לא יודע לגבי מחירי תחזוקה מדוייקים, אבל עד כמה שאני יודע (ואל תתפוס אותי במילה) יש להם הרבה מאד חלקים משותפים, ולכן המחירים, אני מניח, יהיו דומים.

אבל אני מציע שתקרא את מה שרשמתי שוב, כדי שלא תקבל רושם שאני אומר לך בוודאות שתוכל.

הכל עניין של מזל. במידה ויהיו תקלות רציניות, המשכורת שלך לא תספיק ככל הנראה. חוץ מהעובדה שלרכב כזה ישן מומלץ יהיה לבצע יישור קו לאחר הקניה, מה שיעלה לך עוד כסף מעבר למחיר הקניה.

פורסם

בסיאט איביזה שנת 2000 ב8 אש״ח עם בעיות שונות ומשונות לא הייתי נוגע.

אחד הטיפים החשובים בקניית רכב ישן הוא לא לחפש מציאות ולא לקפוץ מעל הפופיק. סיאט איביזה תהיה יקרה לאחזקה עם תקציב דל כשלך. פיאט פונטו/דיהטסו שרייד ודומיהן יהיו אלטרנטיבה זולה ואפשרית.

בשביל רכב כמו סיאט איביזה תצטרך להגדיל תקציב, וגם אז כבר עדיף יהיה לעלות בשנתונים

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

פורסם

חברה תראו מישו מוכר ביד 2

דגם: FIAT PUNTO SPICE

שנה:2002

יד:2

ק"מ: 140,000

80 כוס סוס הגדם היותר חזק

אבל הוא מוכר אותה ב 6500 שקל לא מוזר קצת והוא כתב שהוא מתחייב בדיקה גיר שילדה ומנוע מה זה יכול להיות סבבה או לא ?

פורסם
למה מה בעיה ב SEAT IBIZA שנת 2000

אין שום בעיה. אבל נראה שאתה לא מקשיב לשום דבר ממה שאומרים לך, וממשיך לשאול את אותה השאלה "מה הבעיה עם רכב X?" כשהוסבר לך מספר פעמים בתגובות קודמות.

פורסם

חברה תראו מישו מוכר ביד 2

דגם: FIAT PUNTO SPICE

שנה:2002

יד:2

ק"מ: 140,000

80 כוס סוס הגדם היותר חזק

אבל הוא מוכר אותה ב 6500 שקל לא מוזר קצת והוא כתב שהוא מתחייב בדיקה גיר שילדה ומנוע מה זה יכול להיות סבבה או לא ?

פורסם

מאוד מוזר,נסה לשאול אותו למה הוא מוכר בכזה מחיר והאם ש בעיה כלשהי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

חברה ראיתי כאלה שכותבים ביד 2 שהם מתחייבים בבדיקה וזה

אבל יש כאלה שלא מתחייבים בבדיקה אז כמה בערך תעלה לי הבדיקה במוסך שאני יראה השכל טוב

ולהעביר בעלות כמה זה עוד עולה אני צריך לדעת +- כמה שאני ידע

פורסם

חברה ראיתי כאלה שכותבים ביד 2 שהם מתחייבים בבדיקה וזה

אבל יש כאלה שלא מתחייבים בבדיקה אז כמה בערך תעלה לי הבדיקה במוסך שאני יראה השכל טוב

ולהעביר בעלות כמה זה עוד עולה אני צריך לדעת +- כמה שאני ידע

פורסם

העברת בעלות כ 200 שקל בערך,בדיקת מישכון כ100 שקל אם איני טועה,אבל אתה יכול לבדוק גם באינטרנט מישכון יוצא הרבה יותר זול,לא יודע איך לאן בדיוק נכנסים,מאמין באתר של משרד התחבורה.

בדיקה במכון עולה כ400 שקל,במוסך אני מאין פחות מחצי.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5095 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...