Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אמין עד 11 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו חברה אז מה אתם אומרים ללכת על משו כבר ויהיה בסדר ?

וואלה אני מאמין אפשרי להחזיק רכב עם משכורת כזאת לא ? אבל על איזה רכב הייתם הכי ממליצים לי שם ברשימה?

עם משכורת כזאת הייתי הולך על קטנוע 125 סמ"ק עד 250 סמ"ק.

טיפולים זולים. דלק זניח מאוד, טסט בדיחה, רק ביטוח יקר אבל מתגמד לעומת כל השאר.

סבבה אחי?

בו בטח ליבי ונעזרתי

• תגובות 157
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה חייל עוד לא חייל

ועוד משו תגידו איך החלקים יקרים לסיאט איביזה שנת 1999 ?

ולסיאט קורדובה גם שנת 2000 או 1999 איך החלקים ?

למה אני שואל את זה בגלל שהבנתי שזה כמו ה POLO וה GOLF או שלא כאילו אותו מחירים לשנתונים האלה 1998 ?

יש הבדל בין החלקים של SEAT ל VW

פורסם

הם משתמשים ברוב החלקים זהים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מיצובישי כריזמה.

אחד הרכבים האמינים.

אני עם שנת 1999, 226K ק"מ, עושה טיפולים פעם בשנה, נסיעות מקרית שמונה עד אשדוד ובחזרה באותו יום ללא בעיה.

חסרון - צריכת דלק גבוהה יותר מהממוצע.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
כמה יוצא לך איתה בחודש לדלק רק ?

מקסימום 1000 ש"ח בחודש.

כולל נסיעה קרית שמונה - נצרת - חיפה - נצרת -חיפה - קרית שמונה פעם בשבוע. (כל המסלול).

חוץ מהנסיעה השבועית הזאת נסיעות עירוניות קצרות ללימודים והעבודה, אבל אין פה פקקים וחיפושי חניה.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

שאלה בקרב לרובר 216 איך הרכב ?

שמעתי שאין חלקים לרכב הזה או שזה לא נכון מה הבעיה הרכב הזה ?

כי ראיתי שהוא לא יקר בכלל

פורסם

המנוע הוא של הונדה אם איני טועה,תעשה חיפוש,אך הבעיה להשיג חלקים חיצונים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ה216 נחשבות לרכבים בעייתים, אני בחיים לא אשכח איך חבר היה שמח כשהוא החליף ראש בראש את ה216 שנת 98 שלו לדייטסו אפלאוז שנת 92.(פעמיים שיפוץ ראש תוך שנה וזאת ממש לא הייתה התקלה היחידה שלה)

מבחינת אמינות ניסן אלמרה, סוזוקי בלנו ומיצובישי כריזמה נחשבים לדגמים הכי אמינים שאתה יכול לרכוש בתקציב שלך היום.

פורסם
אני יודע מה אתה חושב.

אני באמת לא אחד שאוהב ללכת עם העדר, ההפך.

ואני בטח לא חולם על מזדה 3, אבל הכל תלוי בנסיבות.

אני לא אומר שיפניות יותר טובות,

מה שאני כן מאמין הוא שרכבים יפנים בפירוש יותר אמינים מאחרים וזולים יותר לתחזוקה.

האמת היא שזה גם מוכח במחקרים שונים.

במידה וכמו לפותח השרשור אין תקציב גבוהה לאחזקה חודשית אני בטוח שרכב יפני תיהיה הבחירה הנכונה.

אם תתחזק רכב כהלכה כמעט כל רכב יהיה אמין וטוב.

נכון לעכשיו הפיאטשלי מחזיקה יופי,ף אף על פי שלפי הרישיון היא יוצרה באיטליה ולא במזרח הרחוק.

נתון מפתיע בהחלט אך אמיתי להפליא

אז: פיאט פונטו 1999 1.2 כ"ס (אוטו זה מטוס)

אז פחות ישן: רנו מגאן 1.6 16V (מכירים אותי במוסך)

אז הרבה יותר קרוב להיום: אופל אסטרה 1.4 טורבו ENJOY PLUS (מה זה סחירות?)

היום: בעיקר רכבת תחתית אבל גם קצת טראם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5097 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...