Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אשמח לנסוע לאירופה עם מכוניתי שיהיה שלום עם סוריה.

ירושלים רומא - 3000 ק"מ בלבד!

30 שעות נסיעה על 100 קילו מטר לשעה ואני שם!

ובנימה אופטימית יותר, נאמר בגמרא: "אין מתפללים למלך חדש" , לפי דעתי יהיה גרוע יותר.

חיזבללה- או מישהו קיצוני יעלה לשלטון ויאללה אודרוב אל יהוד

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

טוב זה לא ממש יעשה מסיבה מאוד פשוטה:

הגבול הסורי היה עד עכשיו הגבול הכי שקט שהיה לישראל, כולל הגבול המצרי בתקופת מובארק.

מה יקרה עכשיו?

במצב טוב יעלה משטר חדש יותר ליבראלי כלפי המערב.

במצב הפחות טוב יעלה משטר בעייתי דוגמת זה שתופס את השלטון במצרים ואז אנחנו נתחיל, איך לומר את זה בעדינות- לאכול חצץ.

השאלה הגדולה היא מה יהיה יחסו של המשטר החדש לחיזבאללה, אם המשטר החדש ירצה להתנתק מחיזבאללה הארגון הנ״ל יהיה בבעיה חמורה ואני אהיה זהיר אבל בכל זאת אומר- עלול בהחלט לקרוס.

מה שמטריד יותר מהיום שאחרי זה הכמה שעות של לפני, כשאסד יהיה עם הגב לקיר, אלה עשויות להיות שעות בעייתיות מבחינת ישראל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אני מריח נשק כימי באוויר.

אגב, במקום אסעד הייתי מוריד את כל הארסנל שלי על המזרח התיכון כאקט אחרון של ייאוש.

אבל רוב הסיכויים שהרוסים יתפרו לו איזו תוכנית פרישה נוחה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

עידן, אני חושב שאין בכלל סיכוי לאפשרות הטובה, אפשר לקחת לדוגמא את מצרים.

בואו לא נשכח שמי ששולט בסוריה אלו הם העלווים, קשה לי לדמיין מה יהיה איתם אחרי שה"מהפכנים" יתפסו שם את השלטון, מה שעשו לקופטים במצרים יהיה משחק ילדים.

מסכים איתך לגבי זה שהזמן הקריטי לישראל יהיה בשעות האחרונות של אסד.

DLS - END OF CONVERSATION

קישור לבניה שלי http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139795

פורסם

מצד שני עם כל הקריטיות של השעות האחרונות אני לא חושב שיהיה לו חשק להתעסק גם איתנו. נראה לי שהוא יבין לבד שאנחנו לא נגיב (לפחות בצורה מופגנת) וניתן להם לאכול אחד את השני.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

המלחמה בסוריה היא על כל הקופה, המפסיד יאבד את חיו.

העלווים ששולטים היום בסוריה הם מיעוט שנשען על כידוני הצבא, פיקוד הצבא וחידות העלית שלו הם מהעדה הנכונה, האחרים נתקלים בתקרת זכוכית.

לתבשיל הנוכחי תוסיפו את הטבח שעשה אסד האב בשנות השמונים ותגיעו למסקנה שהמפסיד יאבד את חיו.

לדעתי הסבירות שאסד יתקוף את ישראל היא נמוכה, כי במצבו לא חסרות לו צרות ואויבים והוא ממש לא צריך להוסיף עליהם.

הבעיה שעלולה להתעורר שהיא שבתוך הכאוס שיווצר בסוריה מישהו עלול להניח את היד על נשק כימי/ביולוגי.

אגב - ההתרחשויות הללו מראות את גודל המזל שהיה לישראל כשברק לא הצליח להשיג חוזה שלום עם אסד, לעיתים קוצר הראות של המנהיגים בקושי מתחרה עם האגו המנופח שיש להם...:evil:

פורסם

אני מציע דיון הרבה יותר מרתק, אני שם 100 שקל בהתערבות שתוך 48 שעות אסד מתנדנד מאיזה ענף בדמשק.:twisted:

מי איתי?

בקשר ל"תמות נפשי עם פלישתים" ברגעיו האחרונים של אסד, אין בזה שום הגיון.

אם הוא לא עשה כלום אחרי שפוצצנו לו כור ואחרי שביצענו מטס ובומים על קוליים מעל הארמון שלו למה בדיוק שיעשה משהוא עכשיו?

דורקי,

אמר מישהוא לפני 3000 שנים שאפשר לשבת על הכל, חוץ מאשר כידונים וחרבות, יודע מי?

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אשמח לנסוע לאירופה עם מכוניתי שיהיה שלום עם סוריה.

ירושלים רומא - 3000 ק"מ בלבד!

30 שעות נסיעה על 100 קילו מטר לשעה ואני שם!

ובנימה אופטימית יותר, נאמר בגמרא: "אין מתפללים למלך חדש" , לפי דעתי יהיה גרוע יותר.

חיזבללה- או מישהו קיצוני יעלה לשלטון ויאללה אודרוב אל יהוד

אתה מוכן לשים יותר מ 2000 ש"ח רק לדלק ועוד איזה אלפיה על שאר ההוצאות,

יענו בערך 6K על הלוך-חזור במקום כרטיס טיסה לרומא בשליש מחיר ?

פורסם
אני מציע דיון הרבה יותר מרתק, אני שם 100 שקל בהתערבות שתוך 48 שעות אסד מתנדנד מאיזה ענף בדמשק.:twisted:

מי איתי?

בקשר ל"תמות נפשי עם פלישתים" ברגעיו האחרונים של אסד, אין בזה שום הגיון.

אם הוא לא עשה כלום אחרי שפוצצנו לו כור ואחרי שביצענו מטס ובומים על קוליים מעל הארמון שלו למה בדיוק שיעשה משהוא עכשיו?

דורקי,

נו באמת, צה"ל הרבה יותר מפחיד מהמורדים.

הוא לא יפנה נשק השמדה המוני כלפי ישראל אבל בהחלט יש סיכוי שהוא יבצע השמדה המונית בעמו, אסד זה לא קדאפי

והוא יעשה הכל כדי להמנע מהמוות המחריד של קדאפי.

פורסם
אתה מוכן לשים..... במקום כרטיס טיסה לרומא בשליש מחיר ?

"יש טיסה לציריך, דרך רומא, עוד שעה"

פורסם

יש לי הרגשה שאיך שהוא נסראללה וחבריו יאשימו את ישראל ושוב יסיטו את הסורים כלפי יהודים..

בידיוק כמו שהולך עכשיו במצריים.

בלוג קרינה חשוב! [URL]http://terrorkrina.blogspot.ie/[/URL] :lol:

פורסם

בשביל הספורטיביות אני מוכן ללכת איתך על קו אחר, אני מהמר שביום 20.7 שעה 24.00 אסד עדיין יחיה ויהיה שליט.

המפסיד מזמין להמבורגר ובירה במצדה, במפגש הראשון - אלפא או מפגש אחר שיתקיים - הולך?

לשאלתך - לא יודע, תאיר את עיני...

פורסם

יאללה, התערבנו! (לא כי אני כ"כ נהנה להתערב אלא כי להזמין חבר להמבורגר+בירה+שאט וודקה זה כיף!)

בקשר ליווני, בהכנה לבגרות בהיסטוריה למדנו שאמר את זה פריקלס, אבל עכשיו אני קצת חושש כי אני לא מוצא לזה שום סימוכין ברשת.:|

פורסם

זו בדיוק הנקודה, לתת/לקחת 100 ש"ח בהתערבות זה משהו שאינני אוהב, אבל הפסד/רווח - בקטנה - של ארוחה עם חבר זה סבבה.

• תוכן חדש...