Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4980 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אסד יפול, אז סוריה תתפרק למדינה שמבוססת על מחוזות שונים ומשונים שיילחמו אחד בשני. כמו בעירק, כמו בלוב ובשאר המדינות המלאכותיות שנולדו במאה ה-20.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תגובות 56
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב לא יכול לצאת מזה ליהודים !!!

כמו שבערך שלטון ש"ס כאן לא יכול להיות טוב ליהודים

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

אסד ידאג לעצמו נגיד במצב של נפילה צבאית מהצד שלו. זה לא מעניין.

החשש מצד ישראל,שאם אסד ייפול,יהיו גורמים שכן ירצו להשתלט על מתקנים צבאיים/תחמושת למיניה וכו'

הגורמים האלו יכולים להיות חיזבאללה/ג'יהאד/זרוע כלשהיא של איראן/גורמי טרור שונאי העם הציוני..

משם ועד שימוש עויין כלפינו(אזרחי ישראל) בתחמושת/נשק לא רחוק ע"פ הערכות/ניסיון עבר,לצערינו.

(אפשר כבר לשמוע בעיתונות/ערוצי חדשות בעולם,שנשק מלוב "גולש" ואף הגיע לגורמי טרור)

מנוע V6 בלי להתבייש.

פורסם

תהיו רציניים, סוריה היא מדינה ריבונית והיא לא תעז לתקוף את ישראל (בדיוק כמו מצרים היום) כי הם יודעים טוב מאוד שרק האו"ם יכול לעצור את התקדמות הטנקים שלנו, בטח לא הם!

מצד שני, הם יכולים להעביר מערכות נשק מתוחכמות לחיזבאללה ולתת את ההוראה, רק שאחרי מלחמת לבנון השניה, אני ממש לא בטוח שנסראללה ישוש לשכב על הגדר למען שלטון רעוע כמו בסוריה.

בקיצור, אני לא צופה בעיות צבאיות מכיוון סוריה!

מצד שני, חצי שעה לפני שנפל בתל אביב הסקאד הראשון (מלחמת המפרץ הראשונה) אמר שר הבטחון במהדורת החדשות ש"אין כל חשש להתקפה על ישראל".

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

גם אם אסד יורה לצבאו לתקוף את ישראל, ספק אם מישהו יבצע את פקודתו.

סביר להניח שאסד יחפש מוצא של כבוד לאחר שיבין שתם זמנו.

ישראל ממש אינה עומדת כעת בראש מעיניו.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
אתה מוכן לשים יותר מ 2000 ש"ח רק לדלק ועוד איזה אלפיה על שאר ההוצאות,

יענו בערך 6K על הלוך-חזור במקום כרטיס טיסה לרומא בשליש מחיר ?

נראה לך?!

אני אסע בחשמלית של אגסי

:lol:

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם
תהיו רציניים, סוריה היא מדינה ריבונית והיא לא תעז לתקוף את ישראל (בדיוק כמו מצרים היום) כי הם יודעים טוב מאוד שרק האו"ם יכול לעצור את התקדמות הטנקים שלנו, בטח לא הם!

מצד שני, חצי שעה לפני שנפל בתל אביב הסקאד הראשון (מלחמת המפרץ הראשונה) אמר שר הבטחון במהדורת החדשות ש"אין כל חשש להתקפה על ישראל".

אף טנק לא יתקרב למצב של תקיפה כנגד ישראל, אם יהיה אקט התקפי נגד ישראל הוא יכול לבוא אך ורק בצורת ירי טילים, הטנקיסטים הסורים יניפו דגל לבן הרבה לפני שאחד מהם יספוג את ההלפייר הראשון מאיזה אפאצ׳י.

לגבי מלחמת המפרץ, מה שלא הרבה יודעים זה שאותה הצהרה של שר הבטחון הגיעה יום לאחר נפילת הטיל הראשון (טיל טיווח שנפל בים מול חופי תל אביב).

עריכה,

פיגוע בבולגריה,

אני נוטה לשער שהעקבות יובילו לחיזבאללה, סוריה פחות תעניין את ישראל, נסראללה צריך בונקר עמוק...

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

מה ההשפעה על ישראל? בטווח זמן הקצר סביר להניח שכלום ושום דבר. אם וכאשר יפול משטרו של אסד יהיה להם שם מספיק בלאגן בשביל לשים בצד את "האויב הציוני".

בטווח הזמן הרחוק יותר, כנראה שטוב לא יצא לנו מזה. אני מניח שמי שיעלו לשילטון יהיו גורמי איסלאם רדיקלי כמו בשאר המדינות שחוו את "אביב העמים הערבי", המטרה הסופית שלהם היא להחיל את חוקי השריעה לא רק במדינותיהם הם, אלא בעולם כולו. כשהקיצוניים מוחלפים בקיצוניים עוד יותר, העתיד נראה פחות ברור מבחינתנו.

פורסם

מה יקרה? מלחמת אזרחים. הולכת להיות שם התחשבנות ארוכה ועקובה מדם עם העלוואים שמרכיבים את רוב הצבא ואחראים לטבח בסונים (בעיקר) והמיעוט השיעי. במלחמות האלו מרוויחים רק הרדיקאלים. תוסיפו למשוואה את נסראללה והאיראנים, שיכולים לחמש ולהלחם לצד מי שהם חפצים ביקרו - שיעים קיצונים כמובן - וכך להשפיע מהותית על התוצאה הסופית.

בסך הכל אני מאמין שהולך להיות שם כאוס מוחלט שממנו הקיצונים יצאו עם ידם על העליונה. אני מאמין שאי היציבות הזו תחלחל גם לירדן ולעיראק, ושחיזבאללה יתחזק בלבנון בעצמו. מה שמונח כאן על הכף הוא הרבה יותר מסוריה בלבד, התוצאות לאורך שנתיים מעכשיו יהיו מה שיקבע את אופיו של המזרח התיכון בעשור-שניים הקרובים.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

עם כל התמיכה שלו בטרור וחזבאללה - אנחנו הולכים להתגעגע לאסד. הפכנו למדינה שמוקפת 360 מעלות באל קעידה (ירדן הבאה בתור). וים.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

קודם כל אסד פחדן. אני לא אתפלא אם עוד כמה ימים הוא יצוץ פתאום באיזו מדינה אירופאית.

לגבי היום שאחרי, לא חושב שיש לנו יותר מידי מה לדאוג. אם הם יעברו לטרור ברמה זה אומר שהם זונחים את הטרור הבינלאומי אז זה לא נורא כל כך.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני מקווה שמישהו כבר מכין את המכרז לשדרוג הגדר ברמה, ולא מחכים לאבדן של חיי אדם בשביל שביבי יצהיר שהוא היה הראשון להבין ולחזות את המצב והנחה את השרים שתחתיו לטפל בכך.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...