Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5052 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באיזור ה 3000 שח לחדש מקורי כולל עבודה ומייבש. כרגע פשוט אין לי את הסכום הזה. ואני מת מחום. מפירוק אני יכול להשיג ב 500 שח מקורי, אבל מרקו לא המליץ על כך וגם לא רון, כי יכול מאוד להיות שהמדחס ישבוק חיים אחריי חודש, כמובן שאני אקנה מייבש מקורי מאיביי ואתקין.אבל אני לא רוצה לקחת את הסיכון בפירוק.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני עד היום לוקח מדחסים רק מפירוקים ואין איתם שום בעיה. אתה יכול גם בפירוקייה להרגיש ידנית את הקומפרסייה שהוא נותן. ב-3000 ש"ח וודאיי שהייתי ניגש לפירוקייה ולא סובל בחום של היום.

פורסם

איך בודקים קומפרסיה בצורה ידנית של מדחס ?

קשה למצוא מדחס מתאים לגולף דור 4 שנת 1999 מכיוון שהייצרן שידך כ-3 סוגים של מדחסים שונים לאותו דגם של רכב השונים בצורת ההתקנה שלהם וגם יש שוני בצמיגות השמן של המדחס.

איזה כייף לי :)

פורסם
אני עד היום לוקח מדחסים רק מפירוקים ואין איתם שום בעיה. אתה יכול גם בפירוקייה להרגיש ידנית את הקומפרסייה שהוא נותן. ב-3000 ש"ח וודאיי שהייתי ניגש לפירוקייה ולא סובל בחום של היום.

יש הסבר לשטות שכתבת ?

פורסם

יש הסבר ללא שטות שרשמתי מרק - אתה לוקח את המדחס סותם את הכניסות של הצינורות במדחס עצמו ואומר למישהו לסובב את הקלאצ של המדחס ופשוט מרגיש את הלחץ שהוא נותן שהוא בעצם דוחף את האצבעות שאיתם סגרת. ברגע שאין את הלחץ הזה המדחס לא ממש טוב. מאז ומעולם בדקתי כך וזה תמיד עבד ולא איכזב.

פורסם

תשמ'ע, אני זוכר כאשר הייתי ילד בצורה הזו הייתי בודק את תקינות של משאבות לניפוח צמיגים של אופנים.

כנראה שאני צריך ללמוד דברים חדשים :-)

חבל שאי אפשר לבדוק את תקינות האלטרנטור על-ידי סיבוב הפולי 'וחניקה' של מתח המוצא...

פורסם

תאמין לי מרק שגם אותי זה הצחיק לפני כמה שנים שראיתי לראשונה שככה מזגניסט בעצמו בודק אבל מיסתבר שזה עובד. את עניין האלטרנטור אני אשאיר לך ממה ששמתי לב אתה מגאוני החשמל פה. אשמח אם תחדש לי בעניין. :)

פורסם

אם אני מתקין מדחס מפירוק - אפשר לשים מייבש תחליפי?? כי מייבש מקורי יעלה יותר מהמדחס..זה בור ללא תחתית העניין עם המזגן הזה.

פורסם
אם אני מתקין מדחס מפירוק - אפשר לשים מייבש תחליפי?? כי מייבש מקורי יעלה יותר מהמדחס..זה בור ללא תחתית העניין עם המזגן הזה.

אל תתבאס או תלחץ כי המחיר בפרוקיות מאוד זול והנזק הכספי הוא כלל לא גדול לעומת מוסכים עצמם או חלקים חדשים. מומלץ לשים את המייבש המקורי של הרכב ואין בעיה שגם זה יהיה מפירוק. מהיכן אתה בארץ? בפירוקיות אתה תוכל להשיג כזה מדחס עם מייבש ביחד בלא יותר מ-400-500 ש"ח מקסימום.

פורסם
אל תתבאס או תלחץ כי המחיר בפרוקיות מאוד זול והנזק הכספי הוא כלל לא גדול לעומת מוסכים עצמם או חלקים חדשים. מומלץ לשים את המייבש המקורי של הרכב ואין בעיה שגם זה יהיה מפירוק. מהיכן אתה בארץ? בפירוקיות אתה תוכל להשיג כזה מדחס עם מייבש ביחד בלא יותר מ-400-500 ש"ח מקסימום.

בטי גי חלפים רוצים רק על המדחס 500 שח לפני מע"מ, אפשר גם לקנות מייבש משומש? והרכבה ומילוי גז וואקום גז 400 ש"ח , לא יקר מדיי עבור ההרכבה?תודה:) ואני מאיזור המרכז.

פורסם
בטי גי חלפים רוצים רק על המדחס 500 שח לפני מע"מ, אפשר גם לקנות מייבש משומש? והרכבה ומילוי גז וואקום גז 400 ש"ח , לא יקר מדיי עבור ההרכבה?תודה:) ואני מאיזור המרכז.

תראה, אני גר בחדרה ויש פה פרוקייה שלקחתי מהם כמה מדחסים במחיר של 250 ש"ח וזה לא ממש משנה לאיזה רכב אבל כמובן שהם מתחילים במחיר של 350 לפני מיקוח. כך ש-500 ש"ח ועוד לפני מעמ נישמע לי קצת יקר. הרכבה אני לא יודע כי אני מרכיב אותם לבד אבל נישמע ש-150 ש"ח זה מחיר סביר כך שעם הוואקום והגז זה בסדר 400 ש"ח. לגבי מייבש בפירוקייה אני מאמין שלא יותר מ-100 ש"ח לשלם. אני לקחתי לפני כמה זמן מדחס ומייבש ליונדאי אקסנט ב-300 ש"ח שניהם.

פורסם

אמרת טי גי רוצים 500 אמרת הכל, המחירים שם אף פעם לא היו זולים(לפחות כשאני בדקתי על מספר חלקים שונים).

מציע לך לבדוק אצל רועי מויצמן חלפים שיושב בדיוק ממולו.

קובי

פורסם

לא קונים מייבש משומש.

• תוכן חדש...