Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5043 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא קונים מייבש משומש.

סלח לי שאני סותר אותך מארק אך אין שום בעיה עם ליקנות מייבש משומש. לא אחד כזה שעמד על מדף אלא אחד שהורד בזה הרגע מרכב. כבר עשיתי את זה ולא הייתה שום בעיה. מה שחשוב לשמור על המייבש שלא ייכנסו אליו ליכלוכים בזמן העברה מרכב לרכב.

• תגובות 39
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני גם מסכים עם מרק, לא קונים מייבש משומש.

אבל במקרה הנ"ל, אם אתה קונה מדחס מפירוק, אולי כן הייתי לוקח גם את המייבש מאותו הרכב למרות שזה לא מקצועי בכלל, אלא רק כי אתה ממש רוצה לחסוך.

באופן כללי- תמיד לשים מייבש חדש ואיכותי, לא סיני זול!

קובי

פורסם
סלח לי שאני סותר אותך מארק אך אין שום בעיה עם ליקנות מייבש משומש. לא אחד כזה שעמד על מדף אלא אחד שהורד בזה הרגע מרכב. כבר עשיתי את זה ולא הייתה שום בעיה. מה שחשוב לשמור על המייבש שלא ייכנסו אליו ליכלוכים בזמן העברה מרכב לרכב.

אתה יכול לא להסכים איתי אבל זה לא נכון ולא מקצועי בכלל להתקין מייבש שפורק מרכב.

אחד מתפקידו של המייבש הוא לספוג או לספוח לחות הנכנסת למערכת הקירור בזמן פירוק/הרכבה של חלקי מערכת המיזוג.

כושר הספיגה של המייבש עשויי לנוע בין 6-12 גרם מים לכן חובה להחליף את המייבש במידה והמערכת המיזוג נפתחה והיה סיכוי לכניסת לחות למערכת.

1. כאשר אתה מתקין מייבש מרכב שעמד בפירוקייה אינך יודע אם המערכת הייתה פתוחה לאטמוספירה לפני פירוק המייבש.

אולי לפני שהרכב הגיע לפירוקיה טיפלו במערכת המיזוג בצורה רשלנית והמייבש ספח כמות לא מבוטלת של לחות ?

2. לאחר פירוק המייבש מהרכב ולפני התקנתו ברכב המייבש נחשף לאוויר ולכן הוא סופח כמות לא מבוטלת של לחות ואסור בשום פנים ואופן להתקין מייבש כזה ברכב.

* הוראות ייצרן בדרך כלל מציינות באופן מפורש שיש לפתוח מייבש חדש סמוך מאוד לפני התקנתו ברכב.

איזה כייף לי :)

פורסם

בדברים האלה משחק גם הרבה מזל כי בפירוקייה לעולם לא תדע מה עבר על החלקים ובגלל זה אני מיתעסק רק עם פירוקיות שהוכיחו בפניי את עצמם ואני גם הספקתי להכיר את האנשים. ות'אמת ההפרש בין חדש למשומש מגיע לעיתים לכמה מאות שקלים שבכסף הזה אתה יכול לקנות 5 משומשים.

פורסם

מאור, אתה יכול לקנות גם 10 מייבשים משומשים אבל אתה לא תדע אם הם תקינים וכפי שכתבתי קודם לכן התקנת מייבש משומש=סכנה ברורה למערכת המיזוג בטווח הקצר או הארוך.

איזה כייף לי :)

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
האם שאתה מעלה טורים אתה כן חש בקירור שמישתפר? אם התשובה היא כן אז אכן קיימת בעיית קומפרסייה שזה אומר מדחס עייף.

הייי מאור30 אני מאיזור השרון ויש לי בעיה עם המזגן שגם לי אמרו שהמדחס לא תקין ויש ממנו בריחת גז אשמח לדעת עם איזה פירוקיות אפשר להיתקשר שאמרתה שנימצאות באיזור חדרה

פורסם
הייי מאור30 אני מאיזור השרון ויש לי בעיה עם המזגן שגם לי אמרו שהמדחס לא תקין ויש ממנו בריחת גז אשמח לדעת עם איזה פירוקיות אפשר להיתקשר שאמרתה שנימצאות באיזור חדרה

לא הוא מוציא אוויר חם כל הזמן וגם בדקתי אצל איש מזגנים שאמר שיש דליפה של גז מהציר של המדחס ואכן שומעים

פורסם

על איזה מחיר מדובר? ולמה אתה לא מחפש מפירוק?

מדובר על להחליף מדחס ועבודה ב2000 שח שזה ניראה לי הרבה לעומת מה שהמלצת פה

• תוכן חדש...