Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צריכת דלק טובה זה מושג יחסי. (למכוניות אחרות ולציפיות שלך).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני מבין.

אז במילים אחרות צריכה טובה אכן אפשרית ביונדאי גטס, תלוי איך אני נוהג?

כמו שנאמר לך, הכל יחסי.

בהשוואה לשברולט אוואו, הגטס תהיה יותר חסכונית, אבל בכל השוואה לרכב סופר מיני אחר היא תהיה שתיינית יותר.

אם המטרה שלך היא חסכון בדלק, הגטס היא לא הפתרון.

פורסם

היתה לי גטס 07' אוטומטית, ובנסיעה מעורבת הצריכה היתה 11.8 ק"מ לליטר, כשהרוב היה עירוני דווקא.

מחוץ לעיר, בנהיגה רגועה אפשר להגיע גם 16 ק"מ לליטר.

מצ"ב התרשמות של בעל מכונית זהה, שהגיע לצריכה לגמרי שונה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366979

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

לא יודע למה כתבו לך צריכות שונות,אבל ברכב שלנו במשפחה היא צורכת 1ל9 עם מזגן בעיר!

מחוץ לעיר לא עוברת את ה-11 לליטר

פורסם
היתה לי גטס 07' אוטומטית, ובנסיעה מעורבת הצריכה היתה 11.8 ק"מ לליטר, כשהרוב היה עירוני דווקא.

מחוץ לעיר, בנהיגה רגועה אפשר להגיע גם 16 ק"מ לליטר.

מצ"ב התרשמות של בעל מכונית זהה, שהגיע לצריכה לגמרי שונה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=366979

לא יודע למה כתבו לך צריכות שונות,אבל ברכב שלנו במשפחה היא צורכת 1ל9 עם מזגן בעיר!

מחוץ לעיר לא עוברת את ה-11 לליטר

אתם מבינים? זה בדיוק הבעיה שלי עם הרכב הזה.

לא שחלילה אני אומר שאחד מכם משקרים, אבל למי בדיוק אני אמור להאמין? איך אני אמור לדעת מה נכון?

יש מצב שחלק מהמכוניות דפוקות? אני באמת לא מבין מה הולך עם הרכב הזה ..

הרי אתם מדברים פה על הבדלים של 5 קילומטר לליטר , שבין 11 ל16 זה כמעט 30%

צריכת דלק טובה זה מושג יחסי. (למכוניות אחרות ולציפיות שלך).

כמו שנאמר לך, הכל יחסי.

בהשוואה לשברולט אוואו, הגטס תהיה יותר חסכונית, אבל בכל השוואה לרכב סופר מיני אחר היא תהיה שתיינית יותר.

אם המטרה שלך היא חסכון בדלק, הגטס היא לא הפתרון.

אני מחפש 1:14 בבין עירוני לפחות..

אם הבנתי נכון הרכב הזה גם אמין מאוד והטיפולים שלו זולים יחסית, זה נכון?

פורסם

הטיפולים שלו זולים יחסית ואם יש לך את היידע אתה יכול גם לטפל בו לבד(הגישה קלה יחסית והמכניקה לא מסובכת).

זה גם לא רכב שאתה חייב לטפל בו במורשה.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
הטיפולים שלו זולים יחסית ואם יש לך את היידע אתה יכול גם לטפל בו לבד(הגישה קלה יחסית והמכניקה לא מסובכת).

זה גם לא רכב שאתה חייב לטפל בו במורשה.

ויחסית לסופר מיני האחרות בתקציב שלו הוא רואה הרבה מוסך לצורך תיקונים? הוא מתקלקל הרבה?

כמובן בהנחה שקניתי אותו במצב טוב. וכמה ק"מ הכי גבוה שמומלץ לקנות? כי ראיתי ביד 2 גם 150 ק"מ שנת 2007..

פורסם

נסועה ממוצעת לשנה (רף גבוה) היא 20000KM.

יש גם רכבים של סוכני מכירות/בעלי מקצוע שנוסעים בסביבות ה40-60KKM.

אם הנסועה שלך נמוכה מאוד רכב עם הרבה ק"מ לא יהיה נורא.

אם אתה נוסע הרבה אז מומלץ לקנות רכב עם פחות ק"מ על השעון.

הכל שאלה של כסף בסופו של דבר.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני מבין.

אז במילים אחרות צריכה טובה אכן אפשרית ביונדאי גטס, תלוי איך אני נוהג?

בדיוק,

לי אמנם יש את הגרסה הראשונה וגם אוטומטית (מנוע 1350) , גם אותי הפחידו עם צריכה מטורפת של דלק וכל זה,

והסיכום שלי לאחר כמה חודשים טובים איתה, נסיעות פנים עירוניות, אוכל דלק - מודה בפה מלא, אבל נסיעות בינעירוניות, אני לא מרגיש את הדלק. הממוצע שלי לטנק 40 ליטר עומד על 530 ק"מ (אני מאפס כל תדלוק) לעיתים יותר לעיתים פחות אבל לא יורד מה500 ק"מ ל40 ליטר.

הכל תלוי באופן הנהיגה , מזגן כן מוריד את הכוח של הרכב - אין ספק, אבל הכל תלוי בנהג בשורה התחתונה. אני מאוד מרוצה ולא מצטער שרכשתי אותה.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ויחסית לסופר מיני האחרות בתקציב שלו הוא רואה הרבה מוסך לצורך תיקונים? הוא מתקלקל הרבה?

כמובן בהנחה שקניתי אותו במצב טוב. וכמה ק"מ הכי גבוה שמומלץ לקנות? כי ראיתי ביד 2 גם 150 ק"מ שנת 2007..

את שלי , הכנסתי למוסך על דברים שגרתיים, בלאי שקיים בכל רכב , צירייה, פילטרים למיניהם , טיפולים , מה שכן צריך לשים לב זה לתושבות מנוע תקינות (בגטס נדרש להחליף כל 7 שנים אם אני זוכר נכון)

מעבר לכך, דברים לא שגרתיים שהיו לי, חלון קדמי שנופץ מאבן, פנס קדמי שהיה קצת דהוי והעדפתי לרכוש חדש מאשר להתעסק עם שפשופים , צמיגים שכמובן חשוב וכו'.

הטיפולים מאוד זולים , ואני מטפל במוסך יונדאי (הילוך שישי) שנחשב עוד יקר, אך העלויות שם מתאימות לי ביחס לאיכות העבודה.

מעבר לזה היא נוסעת וזה הכי חשוב לי ,

אתה צריך להתעסק בכמה הוצאות חודשיות יהיה לך על הרכב בסה"כ, כולל תחזוקה, אם חסכת 100 שקל על דלק בחודש אבל הוצאת 200 על חלקים יקרים כי הרכב שלך בעל תחזוקה יקרה - לא הרווחת כלום. צריך לקחת את זה גם בחשבון.

ק"מ , זה נתון לשיקולך ובהתאם לשנה , אל תסתכל על זה רק אלא גם על מצבו של הרכב.

פורסם
בדיוק,

לי אמנם יש את הגרסה הראשונה וגם אוטומטית (מנוע 1350) , גם אותי הפחידו עם צריכה מטורפת של דלק וכל זה,

והסיכום שלי לאחר כמה חודשים טובים איתה, נסיעות פנים עירוניות, אוכל דלק - מודה בפה מלא, אבל נסיעות בינעירוניות, אני לא מרגיש את הדלק. הממוצע שלי לטנק 40 ליטר עומד על 530 ק"מ (אני מאפס כל תדלוק) לעיתים יותר לעיתים פחות אבל לא יורד מה500 ק"מ ל40 ליטר.

הכל תלוי באופן הנהיגה , מזגן כן מוריד את הכוח של הרכב - אין ספק, אבל הכל תלוי בנהג בשורה התחתונה. אני מאוד מרוצה ולא מצטער שרכשתי אותה.

כמה אמרת שאתה עושה בבין עירוני?

האמת היא שעד היום לא הסתכלתי בכלל באתר יד2 על גטס מתחת לשנת 2007, בדיוק מהסיבה שלך שהפחידו אותי עם צריכת דלק של טנק אבל אם אתה אומר שאתה מוציאא צריכה טובה אז אולי אפשר להסתכל גם על השנתונים הנמוכים יותר..

פורסם
את שלי , הכנסתי למוסך על דברים שגרתיים, בלאי שקיים בכל רכב , צירייה, פילטרים למיניהם , טיפולים , מה שכן צריך לשים לב זה לתושבות מנוע תקינות (בגטס נדרש להחליף כל 7 שנים אם אני זוכר נכון)

מעבר לכך, דברים לא שגרתיים שהיו לי, חלון קדמי שנופץ מאבן, פנס קדמי שהיה קצת דהוי והעדפתי לרכוש חדש מאשר להתעסק עם שפשופים , צמיגים שכמובן חשוב וכו'.

הטיפולים מאוד זולים , ואני מטפל במוסך יונדאי (הילוך שישי) שנחשב עוד יקר, אך העלויות שם מתאימות לי ביחס לאיכות העבודה.

מעבר לזה היא נוסעת וזה הכי חשוב לי ,

אתה צריך להתעסק בכמה הוצאות חודשיות יהיה לך על הרכב בסה"כ, כולל תחזוקה, אם חסכת 100 שקל על דלק בחודש אבל הוצאת 200 על חלקים יקרים כי הרכב שלך בעל תחזוקה יקרה - לא הרווחת כלום. צריך לקחת את זה גם בחשבון.

ק"מ , זה נתון לשיקולך ובהתאם לשנה , אל תסתכל על זה רק אלא גם על מצבו של הרכב.

מעולה, שמחתי לשמוע.

מסכים.

פורסם

רוב הנסיעות שלי הן בינערוניות , כ30 קילומטר ביום בינעירוני - ועוד כ2 3 קילומטר פנים עירוני (חיפוש אחרי חניה בד"כ :roll: )

נגדיר את זה כ-500 ק"מ לכל הפחות לטנק של 40 ליטר , נחלק את זה יוצא 1:12.5, בתדלוק בחג האחרון לדוגמא, היו נסיעות רק בינעירוני וזה עמד על 561 ק"מ לטנק של 39 ליטר. אני תמיד מתדלק באותה תחנה ובאותה משאבה ספציפית, ככה שהסטיות אם יש כאלו - מאוד מינוריות.

פורסם
רוב הנסיעות שלי הן בינערוניות , כ30 קילומטר ביום בינעירוני - ועוד כ2 3 קילומטר פנים עירוני (חיפוש אחרי חניה בד"כ :roll: )

נגדיר את זה כ-500 ק"מ לכל הפחות לטנק של 40 ליטר , נחלק את זה יוצא 1:12.5, בתדלוק בחג האחרון לדוגמא, היו נסיעות רק בינעירוני וזה עמד על 561 ק"מ לטנק של 39 ליטר. אני תמיד מתדלק באותה תחנה ובאותה משאבה ספציפית, ככה שהסטיות אם יש כאלו - מאוד מינוריות.

אוקי תודה רבה.

לא הכי קשור, אבל הגטס שלך שירתה פעם בהשכרה?

והאם יש בעיות מיוחדות עם השכרה או אם הולכים לבדיקה ויוצא טוב אז זה לא משנה איפה הוא היה?

פורסם
אוקי תודה רבה.

לא הכי קשור, אבל הגטס שלך שירתה פעם בהשכרה?

והאם יש בעיות מיוחדות עם השכרה או אם הולכים לבדיקה ויוצא טוב אז זה לא משנה איפה הוא היה?

היתה ליסינג ,

לגבי השכרה, מעבר לירידה החדה במחירון , לא רואה בהם הבדל. תבדוק תאונות , רמת גימור רצוייה , תושבות מנוע תקינות, היכן טופלה ושוט משם הלאה לבדיקה.

• תוכן חדש...