Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אענה לך כבעל גטס ידנית שנת 09. אני מאוד מאוכזב מהצריכת דלק . מאוד . הרכב עושה לי 1:11 . משמע כל עשרה ימים אני שם 315 שקל בתחנה. נשבר לי מזה. בוצע טיפול 60 לפני פחות מחודש. הוחלף כל מה שצריך לחלקים מקוריים בלבד. רכב עם מנוע כזה קטן וצמא כמו גמל. לפני זה היה לי שרייד 97 ידנית. רכב 15 שנה על הכביש . מתדלק אותו פעם בשבועיים וחצי שלוש. תמיד מהירות נסיעה מעל 110 תמיד כמובן עם מזגן דולק. פה ביונדאי אני נוהג כמו זקנה על 100 קבוע וחושב פעמיים אם להדליק מזגן. מזל שאוטוטו חורף. כמה חבל שהייתי חמור ולא הקשבתי לכל מי שאמר לי שהרכב מטחנת דלק !

1:11 הוא עושה לך ממוצע או בין עירוני?

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חילקתי את הק"מ מאז תדלוק אחרון במס' ליטרים שנכנס במיכל . פעמיים יוצא אותה תוצאה . צריכה משולבת. גם וגם. זה בוודאות הרכב שגורם לצריכה ולא אופי הנהיגה. בשרייד אותם נסיעות בדיוק תדלוק פעם בשבועיים וחצי שלושה. לא חישבתי צריכה בשרייד כי הייתי רואה תחנת דלק פעם ב.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
חילקתי את הק"מ מאז תדלוק אחרון במס' ליטרים שנכנס במיכל . פעמיים יוצא אותה תוצאה . צריכה משולבת. גם וגם. זה בוודאות הרכב שגורם לצריכה ולא אופי הנהיגה. בשרייד אותם נסיעות בדיוק תדלוק פעם בשבועיים וחצי שלושה. לא חישבתי צריכה בשרייד כי הייתי רואה תחנת דלק פעם ב.

בבין עירוני אי אפשר להוציא ממנו 1:14?

ומה עם האמינות שלו? כמה פעמים היתה במוסך? וכמה עלה לך? הרבה או מעט?

פורסם

האוטו אצלי מעט זמן. אז טפו טפו הכל סבבה. שקול שנית אם ללכת על רכב זללן כזה. אם אתה רוצה לקנות אני מוכן למכור לך. דבר איתי בפרטי.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

1/11 זה לא כזה נורא.

בדוק בKML.CO.IL.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

רכב עם מנוע 1.4 לא אמור להגיע לצריכה כזאת ובטח לא ידני. טנק כל עשרה ימים ? אני מפחד לדעת כמה עושה האוטומט.

פורסם
1/11 זה לא כזה נורא.

בדוק בKML.CO.IL.

KML נותן לו 13.5 בממוצע. בשבילי זה בערך 15-16. כי אני לא ממוצע אני בין עירוני בלבד

אבל ב-KML אני מסתמך על אחד והבעיה הענקית שלי שלצערי מפתיחת השרשור לא נפתרה זה שאני לא יודע את האמת כי חלק אומרים צריכה טובה (אפילו 1:15) ויש בחורים כמו ההוא שאומרים 1:11 אז למי אני אמור להאמין בדיוק?

פורסם

תנסה למצוא אחת בהשכרה(אולי נשארו)-שכור אותה ליום אחד ותבדוק.

כל אחד בהתאם לאופי הנהיגה שלו ובהתאם לרמת הרכב.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
תנסה למצוא אחת בהשכרה(אולי נשארו)-שכור אותה ליום אחד ותבדוק.

כל אחד בהתאם לאופי הנהיגה שלו ובהתאם לרמת הרכב.

האמת היא שזה רעיון מעולה השאלה היכן ניתן לשכור כאלה?

פורסם
כל חברת השכרה קיימת, סביר להניח שמחזיקה גטס.

Hertz ודומותיה.

אוקי .. תודה רבה. בגלל שזה לא הולך להיות כנראה בקרוב עדיין אשמח לשמוע מבעלי גטס (בבקשה רק בעלים)

פורסם

לא תוכל לדעת צריכת דלק אמיתית עד שתיסע במסלול הקבוע שלך בצורת הנהיגה לה אתה רגיל. ההבדלים במספרים שאתה מקבל מאנשים נובעים בעיקר מכובד הרגל על הדוושה ומסלולי הנסיעה העיקריים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לא תוכל לדעת צריכת דלק אמיתית עד שתיסע במסלול הקבוע שלך בצורת הנהיגה לה אתה רגיל. ההבדלים במספרים שאתה מקבל מאנשים נובעים בעיקר מכובד הרגל על הדוושה ומסלולי הנסיעה העיקריים.

מה שאתה אומר בגדול זה שגם צריכה של טנק אפשרית וגם צריכה טובה (1:15 בין עירוני) אפשרית בגטס?

תלוי איך אני נוהג ומה מצב הרכב?

פורסם

לשאלתך, הנה הגזמה על מנת להמחיש.

יש הבדל עצום בצריכת הדלק בין נהג צעיר מתלהב שיושב כל היום בפקקים עם מזגן ומשתדל "לסגור סקאלה" בין במפר לבמפר לבין נהגת בת 60 שנוסעת במסלול בין עירוני 80 קמ"ש באותו רכב כמובן.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
לשאלתך, הנה הגזמה על מנת להמחיש.

יש הבדל עצום בצריכת הדלק בין נהג צעיר מתלהב שיושב כל היום בפקקים עם מזגן ומשתדל "לסגור סקאלה" בין במפר לבמפר לבין נהגת בת 60 שנוסעת במסלול בין עירוני 80 קמ"ש באותו רכב כמובן.

אני מבין.

אז במילים אחרות צריכה טובה אכן אפשרית ביונדאי גטס, תלוי איך אני נוהג?

• תוכן חדש...