Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

GLF מחוסרת ABS.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
אני חושב שב2006 והלאה .. (הגרסה החדשה)

יש ABS בכל הדגמים הקיימים בארץ, (לא נתקלתי בכזה שאין לו) ,

חפש גם ב WINWIN

GLF עד 2008/9 או משהו בסגנון הזה הייתה מחוסרת ABS.

נמרוד - תחפש גם בכלמוביל טרייד אין, יכול להיות שתמצא שם.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

גם בדגמים החדשים 2006-2009 רוב הגטס הם גרסת הבסיס ללא ABS.

לי יש גטס 2008 כבר שנה וחצי שאכן לא מותקנת בה ABS. ( הייתי נעול על יונדאי גטס בצבע לבן אז אני ממש לא דוגמא לקנייה "חכמה" :-) )

אציין רק שמלבד רמת האבזור שהיא באמת מבישה ולא לעניין , הרכב טוב יותר מתדמיתו בכל פרמטר! , בנתיים מרוצה ולא מתכוון להחליף בקרוב.

פורסם
אני חושב שב2006 והלאה .. (הגרסה החדשה)

יש ABS בכל הדגמים הקיימים בארץ, (לא נתקלתי בכזה שאין לו) ,

חפש גם ב WINWIN

GLF עד 2008/9 או משהו בסגנון הזה הייתה מחוסרת ABS.

נמרוד - תחפש גם בכלמוביל טרייד אין, יכול להיות שתמצא שם.

האמת היא .. מה אני יגיד לכם. ת'כלס מה הסיכוי שאני יצטרך את זה, אבא שלי נוהג כבר 26 שנה והוא אמר לי שהוא נזקק לעצירת חירום רק 3 פעמים בחיים שלו . ו2 מהמכוניות שהוא עשה את זה לא היה ABS, רק במקרה אחד. שבמקרה אני היתי באוטו באותו זמן אז אני לא בדיוק יודע עד כמה ABS עזר כי זה היה בתוך העיר ולא היה לאיפה לברוח.

מצד שני חיים רק פעם אחת אז לאבד גם את זה? חח אין לי מושג מה להגיד לכם.

גם בדגמים החדשים 2006-2009 רוב הגטס הם גרסת הבסיס ללא ABS.

לי יש גטס 2008 כבר שנה וחצי שאכן לא מותקנת בה ABS. ( הייתי נעול על יונדאי גטס בצבע לבן אז אני ממש לא דוגמא לקנייה "חכמה" :-) )

אציין רק שמלבד רמת האבזור שהיא באמת מבישה ולא לעניין , הרכב טוב יותר מתדמיתו בכל פרמטר! , בנתיים מרוצה ולא מתכוון להחליף בקרוב.

גם אני נעול על הגטס .. :p

תודה רבה ומה בעיניין הדלק?

פורסם
מהפחות חסכוניים בקטגוריה.

1 ל10.5-11 משולב . בעיר 1 ל9 , מחוץ לעיר 1 ל13-14 בערך.

איזה נפח ואיזה גיר?

ואתה מגדיר את עצמך נהג רגוע או שאתה מאלה שאוהבים לתת קיקים פה ושם?

פורסם
1400 אוטומט (כמו רוב הדגמים).

נוהג ממוצע כזה ,לא נותן "קיק דאון" כמעט אף פעם , רק אם זה הכרחי.

אז זה דיי טוב בערך, אם אתה טוען שאתה באוטומאט עושה 13-14 זה אומר שידני יכול לסחוט 15-16 לא?

עכשיו רק נשאר לקוות שישאר למכירה עוד חודשיים גטס GLS ידנית.

כי לפי מה שאני רואה כרגע המצב לא טוב .. יש GLS אחד למכירה בסה"כ.. ולך תדע מה המצב שלו.

את הרכב אני לא קונה עכשיו, כי ביינתים אין לי רישיון ויהיה לי בקרוב. אבל אני מעדיף מראש לברר איזה רכב אני רוצה ואיזה הכי טוב,

כי אני צריך רכב דיי דחוף. שמתם לב שאני שואל רק על נסיעה בין עירונית נכון? זה אחת הסיבות שאני צריך דחוף ואין לי זמן לבזבז על חיפוש רכב אחרי הרישיון.

פורסם
אני ממש מצטער על הבורות אני כאן כדי ללמוד ואני לא ממש מבין בזה כרגע אז סליחה מראש :p

ולא אני סומך רק על עצמי האמת. (בערך..) חח.

ועכשיו השאלה שלי היא .. מתי הוא לא שומר על החיים שלי?

כאילו עזוב עכשיו שטויות וזה כמה פעמים יצא לך להתקע בסוס באמצע הדרך או משהו?

ועכשיו אני מצטער שאני שואל 100 פעם אבל ABS עוזר רק לעצירות חירום, אני מבין נכון?

ובמה רכב אחר כן יגן על החיים שלי? (חוץ מהקטע של הABS)

שוב אני מצטער על הבורות אני כאן כדאי ללמוד אז תודה רבה :)

כנראה שאתה גם לא קורא את מה שכותבים כאן - אני לא נתקלתי בסוס, אני כמעט נתקלתי בטנדר! ב90 קמ"ש ובגלל שלא היה לי ABS גם כמעט נתקלתי בקיר, באותה המהירות!

מספיק שזה יקרה לך פעם אחת וגמרת את החיים.

מתי הוא לא שומר על החיים שלך? - התשובה היא, כל הזמן!

במה רכב אחר יגן על החיים שלך?

ABS בקרת בלימה אוטומטית

ESP בקרת יציבות

תוסיף עוד מערכות כמו חגורות בטיחות אקטיביות, הגה קורס, שלדה מחוזקת במוטות, רכבים עם AWD (ארבע על ארבע לכביש או הנעה ע"י כל הגלגלים)

זה רכבים שיש להם התערבות אקטיבית בשמירה על החיים שלך.

אני למדתי שהדחוף היחידי בחיים - זה לנשום, לאכול ולשתות, פיפי, קקי ולישון.

אצלך התווסף לרשימה הזו רכב - אחד כזה שצריך להיות ממש זהיר כשנוהגים בו.

תנשום, קח אוויר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כנראה שאתה גם לא קורא את מה שכותבים כאן - אני לא נתקלתי בסוס, אני כמעט נתקלתי בטנדר! ב90 קמ"ש ובגלל שלא היה לי ABS גם כמעט נתקלתי בקיר, באותה המהירות!

מספיק שזה יקרה לך פעם אחת וגמרת את החיים.

מתי הוא לא שומר על החיים שלך? - התשובה היא, כל הזמן!

במה רכב אחר יגן על החיים שלך?

ABS בקרת בלימה אוטומטית

ESP בקרת יציבות

תוסיף עוד מערכות כמו חגורות בטיחות אקטיביות, הגה קורס, שלדה מחוזקת במוטות, רכבים עם AWD (ארבע על ארבע לכביש או הנעה ע"י כל הגלגלים)

זה רכבים שיש להם התערבות אקטיבית בשמירה על החיים שלך.

אני למדתי שהדחוף היחידי בחיים - זה לנשום, לאכול ולשתות, פיפי, קקי ולישון.

אצלך התווסף לרשימה הזו רכב - אחד כזה שצריך להיות ממש זהיר כשנוהגים בו.

תנשום, קח אוויר.

שמע, שכנעתם אותי האמת בצדק שכדאי מאוד לקחת ABS.

הבעיה היחידה שמונעת ממני לקחת אותו זה שאני לא רואה, לפחות כרגע, שיש גטס GLS למכירה באתר יד 2.

כלומר, יש, אחת , אבל מה הסיכוי שהיא לא תמכר עד שאני אקנה גטס אחת? כמו שכתבתי יש לי עוד זמן. אני רוצה בזמן להיות מוכן ולכן אני חוקר לפני.

וגם .. מי יודע מה המצב שלה בכלל.

עכשיו אם לשניה נסטה מנושא השרשור, איזה רכב ברמה של גטס ובמחיר שלו יש חוץ מגטס עצמו?

פורסם
שמע, שכנעתם אותי האמת בצדק שכדאי מאוד לקחת ABS.

הבעיה היחידה שמונעת ממני לקחת אותו זה שאני לא רואה, לפחות כרגע, שיש גטס GLS למכירה באתר יד 2.

עכשיו אם לשניה נסטה מנושא השרשור, איזה רכב ברמה של גטס ובמחיר שלו יש חוץ מגטס עצמו?

ידידי , אל תיצמד למה שכתוב באתרים , שאני בחרתי את הגטס, רובם לא ידעו בכלל לספר לי איזה תת דגם הרכב שלהם.

ממש בודדים ידעו לספר לי שמדובר בדגם "מפואר" , שחלקם גם לא היו GLS בכלל, ויש גם כאלו שרושמים GLS למרות שיש להם GLF

תבקש מהם פרטים ספציפיים , יש ABS? יש חלונות חשמל גם מאחור? כל מיני פרטים קטנים שיצמצמו לך את הרשימה אבל תגיע גם לכאלו שציינו שמדובר בGETZ בלבד ללא תת דגם.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם
ידידי , אל תיצמד למה שכתוב באתרים , שאני בחרתי את הגטס, רובם לא ידעו בכלל לספר לי איזה תת דגם הרכב שלהם.

ממש בודדים ידעו לספר לי שמדובר בדגם "מפואר" , שחלקם גם לא היו GLS בכלל, ויש גם כאלו שרושמים GLS למרות שיש להם GLF

תבקש מהם פרטים ספציפיים , יש ABS? יש חלונות חשמל גם מאחור? כל מיני פרטים קטנים שיצמצמו לך את הרשימה אבל תגיע גם לכאלו שציינו שמדובר בGETZ בלבד ללא תת דגם.

יש שם 3 ללא תת דגם, אחד תת דגם GLS והשאר GLF..

פורסם

רכבים היום נמכרים מאוד לאט - בייחוד רכבי לחם וחמאה כמו הגטס

אל תמהר, רוב הסיכויים שהיא לא תיחטף לך מתחת לאף, בין האצבעות או כל מקום אחר שרק תבחר :-D

ואם היא תיחטף יש עוד עשרות אלפים כמוה למכירה כנראה...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רכבים היום נמכרים מאוד לאט - בייחוד רכבי לחם וחמאה כמו הגטס

אל תמהר, רוב הסיכויים שהיא לא תיחטף לך מתחת לאף, בין האצבעות או כל מקום אחר שרק תבחר :-D

ואם היא תיחטף יש עוד עשרות אלפים כמוה למכירה כנראה...

חחחחחח זה הדאגה שלי .. אני צריך שמישהו ירגיע אותי שיהיה עוד גטסים עוד חודשיים~3 חודשים (תלוי מתי אני יסים רישיון :D)

• תוכן חדש...