Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4970 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכל חברי הפורום

אני מתלבט ברכישת יונדאי גטס ודבר היחיד שמאוד מפריע לי הוא שאני לא יודע את האמת לגבי צריכת הדלק שלה.

הבנתי שיש שיפור משמעותי בשנתונים 2007+, ולכן אני אתייחס אליו בלבד.

אז, אני מדבר על בין עירוני בלבד , וידני בלבד. מכיוון שאין גירסא ידנית למנוע 1.6, אדבר על גירסת 1.4 הידנית.

כל אחד אומר משהו אחר בנוגע לצריכה - אחד אומר שהיא אוכלת 1:8.5 אחד אומר שיש לו והיא עושה 1:14 אחד אומר 1:11 בא לי כבר להשתגע..

יש פה מישהו שהיה לו את הרכב או יש לו או מכיר באמיתי מישהו שהיה לו את הרכב ויכול להגיד לי מה באמת הולך עם הצריכה שלו?

שוב אני מדבר על 2007 \ 2008 \ 2009 וידני בלבד, ובין עירוני בלבד. תודה מראש

• תגובות 96
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נסיעה בניעירונית רגועה בכביש מישורי ומהירות קבועה סביב 100 קמ"ש תניב צריכת דלק של 1 ל 15 לפחות. אולי אפילו יותר טוב מזה, אם נוסעים ממש רגוע.

פורסם
נסיעה בניעירונית רגועה בכביש מישורי ומהירות קבועה סביב 100 קמ"ש תניב צריכת דלק של 1 ל 15 לפחות. אולי אפילו יותר טוב מזה, אם נוסעים ממש רגוע.

תודה רבה, זה בדיוק התנאים שאני מדבר עליהם:)

אתה כותב את זה בתור אחד שיש לו ובדק או ששמעת באינטרנט?

יש פה משתמש בשם -platinum שהוא בעל גטס 07 ידנית, ומנסיעות בין עירוניות בלבד הוא היה מדווח על מספרים של 1/17.

תודה רבה.

היתי מאוד שמח לשמוע מאוד אנשים שיש להם את הרכב ..

פורסם

גם למיטב ידיעתי המספרים האלו נכונים. יונדאי גטס ידנית (אחרי מתיחת פנים) יכולה להגיע לצריכת דלק כזאת אבל רק כשמדובר על נסיעה בין עירונית רגועה נטו. במשולב זה יותר לכיוון ה-1:12 ברוב המקרים.

פורסם
גם למיטב ידיעתי המספרים האלו נכונים. יונדאי גטס ידנית (אחרי מתיחת פנים) יכולה להגיע לצריכת דלק כזאת אבל רק כשמדובר על נסיעה בין עירונית רגועה נטו. במשולב זה יותר לכיוון ה-1:12 ברוב המקרים.

אוקי, תודה רבה.

המתיחת פנים וכל השיפור הוא משנת 2007 או שהוא תקף גם בדגמי 2006?

פורסם

מתיחת פנים הייתה באמצע שנת מודל 2006.

יש בארץ מודל 2006 לפני מתיחת פנים ומודל 2006 אחרי מתיחת פנים.

פורסם
מתיחת פנים הייתה באמצע שנת מודל 2006.

יש בארץ מודל 2006 לפני מתיחת פנים ומודל 2006 אחרי מתיחת פנים.

הבנתי אותך. תודה רבה.

זאת אומרת שהדגמים המשופרים חיצונית, הם גם אלה ששופרו מאכנית?

פורסם
הבנתי אותך. תודה רבה.

זאת אומרת שהדגמים המשופרים חיצונית, הם גם אלה ששופרו מאכנית?

אכן.

דגם "מתוח" עם הפנסים החדשים כולל גם את המנוע החדש.

ואכן המשלוח

הראשון הגיע לארץ באיזור ינואר-בפרואר 2006.

פורסם
בפברואר 2006 הוחלף המנוע

אכן.

דגם "מתוח" עם הפנסים החדשים כולל גם את המנוע החדש.

ואכן המשלוח

הראשון הגיע לארץ באיזור ינואר-בפרואר 2006.

תודה רבה לשניכם :)

ואם נוכל ברשותכם לחזור לנושא המקורי של האשכול -

היתי שמח לשמוע מבעלי גטס ידני 2007+ לגבי צריכת הדלק שלהם ..

• חודש מאוחר יותר...
  • 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם
אומנם עבר זמן רב מאז פתיחת השרשור והשאלה עדיין אקטואלית ולכן בשביל למנוע שרשור נוסף ומיותר אקפיץ את זה.

עדיין אקטואלי הנושא של צריכת דלק

פורסם

אענה לך כבעל גטס ידנית שנת 09. אני מאוד מאוכזב מהצריכת דלק . מאוד . הרכב עושה לי 1:11 . משמע כל עשרה ימים אני שם 315 שקל בתחנה. נשבר לי מזה. בוצע טיפול 60 לפני פחות מחודש. הוחלף כל מה שצריך לחלקים מקוריים בלבד. רכב עם מנוע כזה קטן וצמא כמו גמל. לפני זה היה לי שרייד 97 ידנית. רכב 15 שנה על הכביש . מתדלק אותו פעם בשבועיים וחצי שלוש. תמיד מהירות נסיעה מעל 110 תמיד כמובן עם מזגן דולק. פה ביונדאי אני נוהג כמו זקנה על 100 קבוע וחושב פעמיים אם להדליק מזגן. מזל שאוטוטו חורף. כמה חבל שהייתי חמור ולא הקשבתי לכל מי שאמר לי שהרכב מטחנת דלק !

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

• תוכן חדש...