Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
alpine, כשאתה אומר מגברים זולים, אתה מדבר על לאנזר ? או שאתה מדבר על כל הקטגוריה של המגברים הבינוניים, (עממיים).

כי הרבה ישבתי על הנושא של הרעשים, לפי מה שהבנתי נדירים המקרים שבהם האשמה במגבר.

בהחלט לא נדיר שהמגבר הוא מקור הרעש.אני לא יודע אם יצא לך לעשות ניסיונות כשיש לך רעשי מנוע במערכת להחליף את המגבר במגבר איכותי ולראות את ההבדלים.אני לא אומר שבכל מקרה של רעשי מנוע לרוץ ולהחליף את המגבר כי עדיין יש סיבות נוספות לרעשים ודברים משתנים בין רכב אחד למישניהו.לדוגמא יש רכבים שבהם ידוע שיש סבירות גבוה יותר לרעשי מנוע כך שלא הייתי ממליץ להתקין ברכבים מסוג זה מגבר זול.לגבי הלנזר הוא מגבר בינוני לא יותר בוא נאמר שבהשוואה למגברים הסיניים הוא מגבר טוב.
  • תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתקן אותי אם אני טועה, אבל בעצם מה שאתה אומר (לגבי B R), שלא משנה איזו התקנה תהייה לו, הרעש בא מהמגבר עצמו ?

משמע, אם אני לוקח אר סי אי שזור לגמרי, ועושה התקנה הכי נקייה שאפשר, עדיין לא יעזור כלום משום שהמגבר עצמו פגום ?

או שהתכוונת למשהו אחר ....?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

במילים אחרות מדובר במגבר פגום מראש ? (תמיד יעשה רעשים) ?

או שאתם מדברים על מגבר שהבעיה שלו זאת ספיחת רעשים, ואז זה יכול להשתנות מרכב לרכב ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

כל מה שאמרת יכול להיות אך גם מצב שבו המגבר מייצר רעשים לבד (מגבר דפוק או מתוכנן לא כהלכה)

או מגבר שלא מסנן רעשים בדרגת הספקים והרעש הזה מתלבש במוצא.

פורסם

אני אישית לא נתקלתי בהגברה שעשתה את הרעשים, טוב גם אין לי מי יודע מה ניסיון בשביל להחליט איזו הגברה תעשה רעשים ובאיזה רכב,

אבל במילים עדינות אני מבין שעדיף לוותר על לאנזר לפי התגובות פה....

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

חחח, ממתי רעשים שהמגבר סופח נחשבים לאיכות שמע ? :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מתי שהמגבר גורם לנו לבעייה של רעש אלטרנטור אז בדרך כלל אין לו מספיק power supply isolation, כלומר בידוד מערכת אספקת החשמל שלו מהסיגנל.

המגבר לא "סופח" רעשים.

אפשר לעשות בדיקה פשוטה בשביל לדעת אם המגבר גורם לבעייה, מכניסים שני פלאגים של RCA מקוצרים למגבר, יש לנו סיגנל של 0 וולט עם התנגדות של 0 אוהם.

אם המגבר ירעיש לנו עם סיגנל כזה, אז זה ברור שהבעיה היא במגבר עצמו. (או בכבלים הרמקולים שמחוברים אליו, קרוסים פאסיביים או ברמקולים עצמם).

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם

התכוונתי שכבר לא מדובר ב"איכות" שמע..

בכל אופן מה שאתה מתאר גם יכול להיות מושפע מהכבל RCA שרץ בשילדה, משמע ההשלכות של המגבר על איכות השמע שלך, פחות או יותר כמו ההשלכות של הכבלים שלך

loudguy, אני אומנם לא גאון גדול במתמתיקה, אך אם מה שאתה מתאר נכון, אז 100% ממשתמשי הלאנזר הזה היו מספרים על רעש כל שהו..... ולפי מיטב ידיעתי זה לא המצב

אז אולי בכל זאת יש אופציה אחרת של סוג של ספיחה שמשתנה מרכב לרכב?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

איל, משמע, לא קונים מגבר יקר יותר בשביל לשמוע טוב יותר (כשאין בעיות למגבר הקודם כמובן, וכשמדובר בכוחות זהים.)

המשתמש עזב את הפורום.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...