Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר לא ישרף - פשוט כל הפיוזים שבלולאת חשמל נוכחית ישרפו..

לי יש ברכב 2 כבלי מתח - גם מינוס וגם פלוס - מטעמי רעשי אלטרנטור..

בקיצור..פעם חיברתי את המפצל של המינוס לפלוס והפלוס למינוס..היה פק ונשרפו כל הפיוזים..מאז המערכת מנגנת רק יותר טוב :)

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שום פיוז לא ישרף המינוס שיש שם הוא מינוס צף.ואני לא מבין את ההמלצות של לקחת מקור מתח לא מהמצבר.אין שום בעיה לקחת מהמצבר עצמו לא קשה להעביר שם למה לחפש במקומות אחרים?

פורסם

נכון שאין בעיה להעביר מהמצבר. אבל יש מין פלטה מתחת להגה שאליה מחוברים כ4 אומים עם כבלי מתח עבים (נראה שיש שם אחד של 4 גייג' גם) ואם אפשק לחבר משם זה אפילו יותר פשוט מלהעביר מהצבר. פשוט פותחים אום מכניסים את הכבל מתח למגבר סוגרים ודוחפים ישר למסילה.

אותה הפלטה נמצאת גם על המצבר. יוצא כבל מהפלוס של המצבר לתוך קופסא שנמצאת על המצבר ממש. ושם הכבל הזה מתפצל לכמה כבלים בגדלים שונים. כנראה שאותם הכבלים מועברים למתחת להגה ושם מחוברים אליהם עוד דברים.

פורסם
שום פיוז לא ישרף המינוס שיש שם הוא מינוס צף.ואני לא מבין את ההמלצות של לקחת מקור מתח לא מהמצבר.אין שום בעיה לקחת מהמצבר עצמו לא קשה להעביר שם למה לחפש במקומות אחרים?

אתה צודק. פיוזים לא ישרפו. המגבר כן. שים לב:

75A הוא מתח אחרי סוויץ'. ז"א: יוצא ממנו (+) רק כאשר הסוויץ' פתוח.

כאשר הסוויץ' סגור, יוצא ממנו (-). ומה שקורה בפועל, הוא שבמצב שהרכב כבוי

המגבר מקבל מינוס בכניסת פלוס ולכן הוא ישרף.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני גם לא חושב שהוא ישרף. אם הוא היה מקבל מינוס 12 בכניסה ופלוס 12 ביציאה זה מסוכן. אבל אם בשניהם יש מינוס אז אין זרם במעגל כי אין הפרש פוטנצ'.

אתם כרגע מדברים על תאוריה אבל בלי שום קשר, ה75A הוא לא אחרי סוויץ' הוא קבוע. בדוק!

פורסם

audio-feel המגבר לא ישרף בחיבור הנוכחי אלא אם כן אתה מתעקש להצית אותו בעזרת אלכוהול או משהו כזה!!!B.R כדי שתבדוק עוד פעם כי זה מתח סוויץ.

פורסם

זה כבל אדום עבה יוצא ישר מהקופסא מעל המצבר.

אולי לא כתוב עליו 75A אבל אני מדבר פה על הכבל לפני אחרון מצד שמאל, האדום הכי עבה.

פורסם
המגבר לא ישרף - פשוט כל הפיוזים שבלולאת חשמל נוכחית ישרפו..

לי יש ברכב 2 כבלי מתח - גם מינוס וגם פלוס - מטעמי רעשי אלטרנטור..

בקיצור..פעם חיברתי את המפצל של המינוס לפלוס והפלוס למינוס..היה פק ונשרפו כל הפיוזים..מאז המערכת מנגנת רק יותר טוב :)

מצטער שזה לא קשור לנושא הספציפי.. אני לא ממש יכול לעזור.

אך שאלתי היא ל TWEET .. רציתי לדעת אם לפני הפיתרון של להעביר את הערקה ישירות למצבר, אכן היו לך רעשים?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

איל לנושא של נקודת הארכה לא ניכנסתי יותר מידי, ניסיתי בעבר אך לא הגעתי לסופו במילים עדינות

בכל אופן, נניח ואתה צודק, וזאת נקודת הארכה רועשת.

משמע הזרם לא יעבור דרך השילדה עצמה, והארסיאי לא יספח שום דבר מיוחד, יש משהו בזה?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המינוס בכל מקרה מחובר לשילדה ולדעתי ברוב המקרים הRCA לא סופח שום דבר מיוחד :)

הטענה שזו נקודת רועשת היא לא משהו שאני המצאתי אלא משהו שנאמר על ידי שני מהנדסים שונים בתחום (אני תמיד מבסס את דברי על מה שמישהו בעל הסמכה ומוניטין אמר).

נושא הרעשים זה לא משהו שמעניין אותי במיוחד (אלא אם כן אני סובל ממנו :( ).

פורסם

אני זוכר שקראתי שהאלטרנטור נקודה רועשת, (דרך אגב גם ניסיתי והיא אכן רועשת :)

לגבי המצבר, לא ניסיתי ואין לי מושג למה לא ניסיתי..

בכל אופן.... לחבר שלי אכן יש יללת אלטרנטור.. נעשה את הניסוי מה יש, לא עולה כסף :)

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

לגבי מינוס ומינוס אתם צודקים. משום מה חשבתי שגם הפלוס יהיה מחובר למינוס....

לגבי גולף ואוקטביה 75A הוא האום השמאלי הקיצוני שיש לפניו מדבקה צהובה. - מתח אחרי סוויץ'

אחד לפני השמאלי הקיצוני, הוא אכן פלוס קבוע כמו שצריך.

מבחינת הרעשים, הגרמניות למיניהן, אין שום בעיה לקחת מינוס מהמצבר.

ביפניות, דוגמת, מאזדה סובארו דיהטסו וכו' יש בעיה של רעשים, אך בחלק מהרכבים, עם מכשירים

בעלי יציאת פרה 4V הבעיה לא קיימת.

שלומי

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7930 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...