Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת כבל מתח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל שיש פה הרבה בעלי נסיון אם גולף ואחיותיה. אולי תגידו לי איפה נקודת ההארקה הכי טובה?

לדעתי החיבור של חגורת הבטיחות לשלדה נראת הכי "בריאה".

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

התכוונתי שהשטח ישר, הפח עבה והבורג חזק ויציב.

אני לא אומר שהמקום יותר שקט.

פורסם

במערכות לרכב אנחנו פשוט יוצרים גראונד טוב ויציב לשילדה וזהו!

השילדה היא המוליך הגדול ביותר ובעלת התנגדות נמוכה מכל כבל נורמלי.

אם מתקין היה צריך להתעסק באיפה לחבר מינוס של מכשיר אז צריכה להיות בעיה במכשיר עצמו.

המצבר והאלטרנטור הם מקומות גרועים להארקה בגלל רעש טעינה וזרמים חזקים.

ומי שכבר חושב על לחבר מינוס למצבר, ההיגיון אומר שעדיף לו לחבר את המינוס לאלטרנטור בגלל שכשהאוטו מותנע האלטרנטור מספק זרם חשמלי.

כשהאוטו מותנע המצבר הוא צרכן, ומכאן חיבור מינוס אליו לא שונה מחיבור מינוס לפנסי הערפל לדוגמה...או לכל צרכן אחר... פשוט לא הגיוני לעשות דבר כזה.

If I have seen further than other men it is because I have stood on the shoulders of giants.

פורסם
מצטער שזה לא קשור לנושא הספציפי.. אני לא ממש יכול לעזור.

אך שאלתי היא ל TWEET .. רציתי לדעת אם לפני הפיתרון של להעביר את הערקה ישירות למצבר, אכן היו לך רעשים?

תראו אני לא גאון פיסיקלי ואין לו תואר בשום דבר..

אני בעל ראש פתוח

רכבי סבל מרעשי אלטרנטור נוראיים, אמר לי אדם חכם שיש סיכוי שאם אני יעביר עוד כבר מינוס ישירות מהמצבר לבלוק פיצול אולי הם יחלשו ואף יעלמו..

מכיוון שהכל שיש ברכבי עולה 5 ש"ח למטר, השקעתי ברכבי 20 ש"ח ועוד שעתיים עבודה ואכן זה פתר לי את בעיית הרעש..

מה יגידו אחרים? לא מעניין אותי..לי זה עזר.

נ.ב - לא החלפתי RCA מכיוון שהRCA היה במצב טוב ואינו מהפושטים ביותר..

פורסם

עכשיו בוריס בבעיה חדשה, אחרי שהוא חיבר היום בשעה טובה את הערקה לבורג חגורה הוא גילה שיש רעשי אלטרנטור.

באמת שחבל לי עליו, עבד ממש לאט ונקי ובסוף קיבל תוצאה מרשימה אבל קצת פחות ממושלמת.

כל הכבוד.

ג'ניה.

:king:

פורסם

תודה שאתה דואג לי אבל אפשר להגיד שציפיתי לרעש הזה. זה היה גם ברכב הקודם.

זה בטוח לא בהארקה כי הכל שם משוייף טוב טוב. יש מגע מלא בין כל החלקים שמחוברים לבורג הזה של החגורה. 99% שזה מהמגבר כי כבר שמעתי על מקרים דומים עם מגברים כאלה. או שזה מה RCA, זה כבל של BOSS.. הטורקיז הזה. מישהו נתקל בבעיה איתו?

בכל מקרה אני לא מתרגש מזה ולא מתבאס בכלל. אני אפילו לא מתכוון לבדוק בזמן הקרוב מאיפה הרעש מגיע. זה רעש שלא מתגבר אם המוזיקה, יש לו עוצמה קבועה. והוא ממש חלש.

אם לא לוחצים PAUSE ונותנים גז לא שומעים אותו בכלל.

התגעתי לשערות קופצות וביצים רועדות. :-D

פורסם

אני לא חושב שהוא התכוון לזה, אני חושב שהוא התכוון שה"ווליום" של הרעש נשאר קבוע, ולכן זה אינו מפריע לו בזמן שמיעת מוזיקה, רק כשאין מוזיקה ויש טעינה..

מדובר פה ביללת אלטרנטור נכון B.R ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

המגבר הוא: LANZAR VIBE 431

זה כן יללת אלטרנטור כי הרעש מופיע רק כשהמנוע דלוק גם בפול גז הרעש מאד מאד חלש. ולא נשמע כשיש מוזיקה. אני בכוונה בדקתי אם יש רעש כי היה אותו רעש באותה עוצמה גם ברכב הקודם. לחצתי PAUSE ונתתי גז ורק אז הבחנתי. הרעש לא מושפע משיניויים בעוצמה מהרדיו דיסק. יש לו עוצמה קבועה, ולכן לדעתי זה בעייה במגבר שמעביר רעש עד דרגה מסויימת מהאלטרנטור. כנראה שהסינון לא מספיק טוב.

היה פה עוד מישהו מבין באודיו שהיה לו מגבר לאנזר 430 השחור, וגם לו הייתה בעיה כזאת.

לא זכור לי מי זה בדיוק אבל נראה לי שזה היה הבחור שהחליף מלאנזר לג'נסיס.

פורסם

זה הרי לא סוד שמגברים פשוטים מכניסים רעשים והתקנה טובה ככל שתהייה לא תעזור.עופר דותן החליף את הלנזר שלו בג'נסיס והרעשים פסקו לגמרי.

פורסם

alpine, כשאתה אומר מגברים זולים, אתה מדבר על לאנזר ? או שאתה מדבר על כל הקטגוריה של המגברים הבינוניים, (עממיים).

כי הרבה ישבתי על הנושא של הרעשים, לפי מה שהבנתי נדירים המקרים שבהם האשמה במגבר.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

זה רעש שהוא יותר חלש מרעש לבן בין שיר לשיר. זה לא מורגש בכלל. אם לא הייתי שומע רעשים חזקים ברכבים אחרים ולא הייתי יודע להבחין מהו רעש אלטרנטור לפי סוג הצליל לא הייתי יודע לעולם שזה רעש אלטרנטור. לדעתי זה המגבר. זה רעש שמשתווה בעוצמתו סך הכל למסוק בסלון. :wink:

סלון של מישהו 10 קילומטר ממני.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7931 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...