Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5103 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

הרכב - פורד פיאסטה 2000, מנוע 1.3 ידני

בעבר היו בעיות גמגום בלחיצה על הגז ובסל"ד נמוך+איבוד כח רציני

הוחלפו פלאגים לפלאגים מקוריים+חוטי הצתה והבעיה נפתרה

לפני יומיים הבעיה חזרה - גמגום, איבוד כח..

יכול להיות שיש משהו שהורס את הפלאגים? אם כל פעם שמחליפים פלאגים זה פותר את הבעיה לחודשיים-שלוש?

יכול להיות שזה הקויל?

איך אדע בדיוק אם זה הקויל בודאות? כי זה לא כל כך פשוט לפרק קויל בפיאסטה..

שלומי

פורסם

99% הקויל. כשפרקתי את שלי ניתן היה לראות קורוזיה באחת היציאות.חבל שתחליף עוד פעם חוטים ופלגים ושוב הם ידפקו.

יש לך איבוד של נוזל קירור?

5

פורסם

היי שחר

גם אני חושב שזה הקוייל פשוט לא כל כך הצלחתי לפרק את הישן ולהחליף.. אני אנסה שוב בסופ״ש הקרוב.

ובקשר לאיבוד מים- לפני כחודשיים שלושה החל מחסור במים, לא משהו קבוע, יש שבוע שלא חסר אפילו טיפה ויש שבוע שחסר 200-300מ״ל, זה ממש לא קבוע אבל עדיין יש נזילה קטנה

ממה שקראתי כנראה שהנזילה היא מכיוון הסעפת מאחורה ואז זה נוזל על הקוייל ומחרפן אותו.. אתה יודע משהו על זה?

ואם כן, אז מה הפיתרון של הנזילה? אפשר לסדר את זה או שנמשיך לחיות עם זה ונקמבן איזה איטום רציני לקוייל כדי שלא יירטב מהמים?

שלומי

פורסם

כן לדעתי יש קשר בין השניים בפירוק הקויל תנסה להציץ לחיבורי חוטי הצתה עם פנס לחפש קורוזיה.עם הזמן המים באזור פוגעים בקויל. כרגע הפתרון שאני מכיר הוא להחליף את האטם ולחזק בסילקון באזור.התופעה חוזרת לאחר כשנתים שוב לצערי. (חשבתי בזמנו על אפשרות לבטל את הנקודה.כרגע לא אפשרי. )סך הכל מדובר על 5 ברגים ועוד 2 ברגים של תומך סעפת מאחורה.לא כל כך מסובך רק שיש צורך לנתק דברים בעיקר קונקטורים מסביב .האטם אם אני זוכר עולה כ 80 ש"ח .במוסך תשלם כ 500 ש"ח .

פורסם

שחר איך הצלחת לפרק את הקוייל?

נכנסתי מתחת לרכב, עד שהצלחתי לראות את 4 הברגים של הקוייל לא הצלחתי לפרק אותם

כמה נראה לך שיקחו לי על החלפת קוייל במוסך, אני יודע שאם אני קונה אותו לבד אז מקורי של מוטוקראפט עולה 300₪~

תכלס עם ליפט זה לוקח 10 דקות..

שלומי

פורסם

החלפתי די מזמן ,אבל אם אני זוכר מלמטה הוא בין הסטרטר לסעפת.אתה פשוט יכול לעקוב אחר חוטי ההצתה עד שתגיע אליו.אאל"ט יש ארבע ברגים טורקס.גישה קצת קשה אבל אפשרי.אם תלך למוסך זה עבודה של רבע שעה להחליף אותו.להערכתי +- 150 ש"ח יבקשו ממך.

תחליף את החוטים עם הקויל.

פורסם

היי

עדכון - אחרי עבודה קשה הצלחתי להחליף לבד את הכויל באחד חדש+החלפת פלאגים.

הבעיה נפתרה, האוטו נוסע מצוין

תודה רבה לכולם!

שלומי

פורסם

כל הכבוד שביצעת לבד

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

• תוכן חדש...