Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

~הנושא נפתח מחדש כיוון שהקודם ננעל עקב כותרת לא תקנית~

מעדכן שוב על ההתקדמות עם הסיאט איביזה.

הפעם, סופית, הבעיה נפתרה.

לאחר שהחלפתי הד יוניט והבעיה של הרעשים כביכול נפתרה, פתחתי כאן שרשור ששואל היכן ניתן לתקן הד יוניט.

העניינים לא החזיקו זמן, וכיומיים לאחר פתיחת השרשור, הבעיה חזרה, בדיוק כפי שהיתה.

נותרה רק ברירה אחת: המגבר.

הלכתי היום לשגיא מהפורום ממנו קניתי את המגבר.

ניסינו לחבר את המגבר אצלו, והופ, גם אצלו הופיע הבעיה.

אין שום ספק, יש בעיה במגבר. ייתכן וזו הבעיה הכי מינורית שיש שתיפתר ע"י טיפול פשוט במגבר, אך לי זה הספיק.

שגיא, שהבין ללבי, הציע אופציה שייקח את המגבר חזרה ויחזיר לי את כספי.

אני חייב לציין כי לאחר שהתעסקתי כ"כ הרבה בלמצוא את הבעיה, וזה היה כרוך בהמון כאבי ראש, ויתרתי על האופציה לקחת את המגבר לתיקון ולהישאר איתו, למרות שנפל לידיי מגבר ברמה מאוד גבוהה, וכנראה שלא אשיג שוב מגבר ברמה הזאת ובתקציב שלי.

אני רוצה לדבר בשבחו של שגיא, שלא "נעלם לי", קבע איתי להיפגש, והיה הגון ביותר! יישר כח לאנשים כאלה!

אם כן... אני שוב בשוק המגברים.

מחפש מגבר שיחזיק סט קומפוננט היי אנרג'י, וסאב שייקנה בהמשך (בגישור).

הד יוניט - אקליפס 5030.

עדיף בעוצמה של 100X4 ומעלה, אך הדגש כאן הוא על איכות ולא על עצמה.

לאחר התקרית הנ"ל, אעדיף הפעם לקנות חדש.

התקציב.. +-2000 ש"ח.

המלצות..?

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אתה מדבר על מגבר 4 ערוצים? ולעבוד פסיבי עם הקרוסים?

תבדוק 2 דברים SUNDOWN 100.4, CELESTRA FA475, וAUDISON SRX.

האודיסון עדיף, אך אמור להיות יותר יעקר, נכון להיום זאת אחד החברות הטובות ביותר שעדיין מייצרות מגברים.

מחפש תקליטים ויניל של רוק כבד.

פורסם
על סמך מה קבעת שהאודיסון עדיף?

עד עכשיו הם היו תמורה הטובה ביותר למחיר. לפני 4 יומים קניתי מגבר חדש, אז קצת בדקתי שוק.

פורסם
סאנדאון 125.4 כבר יצא. הוא אכן יותר קטן.

מישהו יכול לספר מה דעתו על המגבר?

עדיף על ה 100.4?

הבנתי שהמגבר קלאס D. ההבדל מורגש לעומת AB?

פורסם
איזה מגבר קנית, ומה אתה יכול לספר על הסקר שוק שעשית?

קניתי מגבר 5 ערוצים של אודיסון, היתרון הגדול ביותר של המגבר הזה שיש לו ערוץ שיכול לנגן בקלאס A.

פורסם

מדובר על דגם AUDISON VOCE AV5.1, חפשתי 2 דברים במגבר אחד, זה קלאס A להגברת טוויטרים, ומונו חזק לסאב שלי.

בעקורן בדקתי כמה מגברים , לא אפרט את כולם כי רובם היו יד שניה. מחדשים זה הייה סאנדאון, שלצערים הוא לא יתאם לי, וסלסטרה סידרת הכניסה שלהם FA, שלצערי גם לא התיאמה לי בדיוק, הסדרות האחרות הם לצערי יותר מדאי יקרים בשבלי. לכן הבחירה נפלה על דגם הזה. כרגע בעצם מגבר אחד פתר לי את כל הבעיות, ומשמעתי שיפר את רמת הצליל.

פורסם

הוא לא CLASS A, ליתר הדיוק שני ערוצים "קרובים לCLASS A" שני ערוצים נוספים "CLASS B", וערוץ לסאב הוא "CLASS D"

אבל ללא ספק מדובר במגבר מרמה מאווווד גבוהה.

תתחדש.

• תוכן חדש...