Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5138 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם ותודה מראש על העזרה, מי שזוכר אותי ומי שלא בבעלותי SLK בודי R170 של מרצדס והחלטתי לשדרג שם את המערכת ..

התקנתי ברכב סט חוטים 0 גייג' עם מפצל שכל יציאה שלו היא 8 גייג' למגבר אודיסון LRX 2.150 שמגביר אקטיבית זוג טוויטרים של מורל MT23 מ5000 הרץ ומעלה.

מגבר של JLAUDIO 300/2 בחיבור אקטיבי על זוג וואפרים של מורל אילייט 6 חתוך על 80 הרץ ומעלה ..

רציתי לדעת האם זהו עבודה נכונה או שכידיי לרדת מעיניין ההגברה האקטיבית ולירכוש את הקרוס של המורל אלייט שני חלקים כי לפי דעתי הסט הזה יכול להישמע יותר איכותי על אף שלא יצא לי לישמוע אותו ברכב אחר

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

הקרוסים המקוריים של המורל אילייט הם קרוסים מאוד איכותיים שעושים עבודה טובה עם הסט הזה.

מצד שני ולדעתי האישית, הגברה אקטיבית ממקור איכותי שכוללת שפע אפשרויות כיוונים (אקולציה, TC, פאזות) תהיה עדיפה על פני קרוס פאסיבי, איכותי ככל שיהיה.

קשה לדעת איפה הבעייה ברכב שלך בלי לשמוע את העסק קודם. רק אחר כך ניתן יהיה לתת דגשים.

בינתיים וכצעד ראשוני הייתי מוודא כי הוופרים חתוכים גם מלמעלה ובו בזמן הייתי מוריד את נקודת החיתוך של ה MT23 לאיזור ה 3.5K ב 12DB, משם הם כבר נשמעים טוב.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

יש אולי מישהו מאזור פתח תקווה והסביבה שמבין בהגברה אקטיבית ומוכן לעזור לי בכיוונים ?

HU alpine d310 & h701 | amp audison vrx2.400 & alpine mrp t-222 | Morel supremo | ArcAudio flatline 12 | amp alpine 12m

פורסם

איך אתה מבצע את ההגברה האקטיבית? יותר נכון - את החיתוך האקטיבי של הרכיבים?

דרך הHU?

דרך פרוססור?

ישירות דרך המגברים?

תנסה לתת קצת יותר מפרט טכני לגבי הציוד שאיתו אתה הולך לבצע את הפעולות - יהיה הרבה יותר קל לעזור לך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני מבצע את החיתוכים ישירות דרך המגברים ואת הציוד רשמתי בתחילת הפוסט וגם אפשר ליראות בחתימה שלי ..

בכל מקרה תודה על העזרה ;)

פורסם

אם זה ישירות דרך המגברים אני מניח שהחיתוך הוא אקטיבי אמנם אבל הקרוס הוא אנלוגי ואתה לא ממש יודע מה נקודת החיתוך האמיתית - תהיה זהיר, מאוד זהיר עם הטוויטרים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...