Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5127 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

התקציב בכותרת ללא חריגה מהתקציב ואני גם לא רוצה לחרוג, במיקרה הטוב ומקסימום זה יהיה 16אלף..

אז מה לדעתכם עדיף רכב ראשוני לנהג חדש וצעיר?, אני חשבתי בכיוון על שברולט 2000-2004, כנ''ל פיאט פונטו וסיאט בשנים האלה, אני לא רוצה משהו מתחת לשנתון הזה, מה אתם מציעים?

פורסם

בוא נעשה קצת סדר,

אתה מעדיף ידני או אוטומט?

דבר שני לדעתי סופר מיני תתאים לך,אין לך משפחה,השאלה אם באמת אתה רוצה כזאת קטגוריה או משפחתית?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בוא נעשה קצת סדר,

אתה מעדיף ידני או אוטומט?

דבר שני לדעתי סופר מיני תתאים לך,אין לך משפחה,השאלה אם באמת אתה רוצה כזאת קטגוריה או משפחתית?

אני לא רוצה משפחתית וגם אין לי צורך במשפחתית, ידני כמובן !

פורסם

אם כך אתה יכול לבדוק פיאט פונטו ספייס,רכב חסכוני,זול לתחזוקה ברמת איבזור ELX יש 80 כ"ס לעומת 60 בשאר,קשה למצוא ידנית.

יונדאי גטס גם לא רעה,זריזה יחסית,נחשב לאמינה וזולה לתחזוקה,רמת איבזור GLF אין ABS ורק כרית אחת,עדיף למצוא GLI\GLS.

במשפחת הסיאט יש את האיביזה,אותה אני לא ממש מכיר תחכה לגביה לעוד דעות.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לא יודע עד כמה פיאט פונטו תהיה טובה לך כרכב ראשון , הפונטו ובכלל משפחת פיאט הם רכבים מעולים ואני בהחלט אוהב ומכבד אותם, אבל - זה רכב ראשון , אתה צריך לדעת כיצד לטפל בה משום שזו מכונית מאוד רגישה להזנחה וחוסר טיפול מסור, (בנינו - הן מאוד נקמניות) ,

אני הייתי ממליץ לך על משהו קוריאני , בתקציב שלך אתה יכול להרשות לעצמך יונדאי גטס 2002 / 2004 בקלות,

תן דגש על התת דגם GLI ומעלה, (לא GLF ולא GL המחוסרות כרית אויר שניה ותוספות מינימליות)

גטס זו מכונית אמינה, זריזה מאוד, לא עושה בעיות וגם לא יקרה מבחינת תחזוקה וטיפולים, השוק מוצף בהם ותוכל למצוא אחלה מכונית מדגם זה,

אחרי שנה שנתיים עליה , תוכל למכור אותה לנהג החדש הבא ולקנות לך משהו יותר מפנק.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

מה בדיוק צריך לדעת לטפל בספייס? לתדלק כשנגמר הדלק? לעשות טיפול בפעם בשנה? או לא לשים מים כמו ברוב המנועים בעלי ראש אלומיניום?

פורסם

זה שאתה יודע מה לעשות - הכל טוב ויפה.

אני מת על המכוניות האיטלקיות והצרפתיות , באמת שאוהב אותן אבל הן די רגישות להזנחה וזה לגיטימי, אבל לא לנהג חדש על הכביש שטרם טעם את העניין של נהיגה וכל הכלול בכך.

לנהג חדש, המוסך הראשון שיגיע אליו , יהיה בדרך כלל המקום המועדף עליו למרות שבתכלס - יתגלה בעתיד שהמטפל לא השתמש בחומרים הכי טובים ואם בכלל .. החליף את המכלולים כנדרש > פשוט כי לא כולם זוכים להכיר את הפנים הטובות של המוסכים בישראל והמוסכניקים שקולטים את זה - מנצלים את המצב.

טיפולים , זה לא רק פעם בשנה, בוא נודה על האמת, יש הרבה מסביב, יש בלאי של חלקים שצץ לך משום מקום ביום בהיר וואלה - נהג חדש שרק עלה על הכביש וקיבל את השוק של כל ההוצאות > פשוט לא צריך אותם.

בגלל זה , המלצתי לקחת רכב שנחשב אמין , לא הכי רגיש ולהתחיל את הדהירה עליו.

כשאתם מחפשים את המקומות המעניינים באמת!

👈 היסטוריה על המפה | :wave: פרוייקט טיגארט

פורסם

לגטס אין בלאי? מצבר?תושבות?חיישן?

פורסם

בתקציב כזה יש לחפש את השמורה ביותר ולא להינעל על דגם ספציפי.

נכון שישנם רכבים שיכולים לסבול התעללות ,אבל בכל מקרה צריך לקחת בחשבון יישור קו ותיקון ליקויים.

בברכה

מוטי

פורסם
בתקציב כזה יש לחפש את השמורה ביותר ולא להינעל על דגם ספציפי.

נכון שישנם רכבים שיכולים לסבול התעללות ,אבל בכל מקרה צריך לקחת בחשבון יישור קו ותיקון ליקויים.

בברכה

מוטי

אז מה אתה מציע ?!

פורסם

אין מה לעשות : צריך לחפש .אין ספק שיהיה קשה בתקציב הקיים ,אבל אל תמהר.

חצי עבודה כבר עשית : החלטת על ידני ולא משפחתי .

בברכה

מוטי

פורסם

לי משום מה יש פחד מפיאט בכללי. במיוחד משנתונים נמוכים, לא יודע, אולי זה סתם תסביך שקיבלתי בגלל שחבר עשה ככה כבר פעמיים ראש מנוע כי האוטו התחמם לו והוא לא שם לב...:|

הייתי דווקא מחפש אקסנט או קורולה שתעמוד בתקציב.

HU - Pioneer DEHP5950IB

Amp - HIFONICS Titan TX6406

Comp - ))) Morel Dotech Ovation 6

פורסם

קורולה ב15 K תהיה משנת יציאת מצרים,אקסנט בכזה תקציב אין ידני לדעתי ואם זה מאוד נדיר.

אליאנס-

לדעתי אתה לא צודק,כיוון שיש לנו דעות שונות לא נגיע להסכמה.

אדל-

אז מה רכב אשם? הוא התחמם,ולא שמו לב,בכול רכב ראש מנוע היה הולך.

פורסם

למה לא איזה אימפרזה\ לאנסר 01 02 בערך ? אולי קולט ? הם הרבה יותר מהנות מהיונדאי גטס לא פחות אמינות וגם הצריכה לא גדולה בהרבה .

• תוכן חדש...