Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החברה קוראת לעצמה "ווילר", ומציעה 500 ש"ח למי שישים על ריכבו מודעת פרסומת של מותגים שונים, כל חודש.

נשמע חצי הגיוני, אבל לא מכיר אנשים שעשו את זה. לי זה לא בא בחשבון, כבר יש לי פרסומת של העסק שלי על האוטו. אבל אולי יש פה חברים שזה יוכל לעזור להם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

אחרי שחיפשתי עבודה במעל 30 מקומות שאף אחד באורח פלא לא צריך עובדים, אשמח לקצת דמי כיס...

אתה יודע קצת פרטים על הדבר הזה/יש לינק או משהו?

פורסם

אני מוכן בכייף , החל מעבודות עפר ועד טמפונים מי שרוצה יש לי קרייזלר עם הרבה פח.

איפה נרשמים ?

עריכה : נכנסתי לאתר שלהם ,לא הבנתי-הם מכסים את כל הרכב ?!

Gn'f'R

פורסם

אין לי מושג.

עריכה:

וואו, ברח לי מהראש לגמרי, אבל כבר היה פה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=403204

ותודה לאיש יקר שהזכיר לי את זה.

פיקה, את שירשור מחפשי עבודה ומעסיקים בדקת?

פורסם
החברה קוראת לעצמה "ווילר", ומציעה 500 ש"ח למי שישים על ריכבו מודעת פרסומת של מותגים שונים, כל חודש.

נשמע חצי הגיוני, אבל לא מכיר אנשים שעשו את זה. לי זה לא בא בחשבון, כבר יש לי פרסומת של העסק שלי על האוטו. אבל אולי יש פה חברים שזה יוכל לעזור להם.

לפני חצי שנה כתבת

נשמע חצי מסריח. אפילו סרטון ההסברה שלהם נראה חצי הזוי 3/4 על גראס ומבוצע ע"י גמד מורעב בשעת לילה מיותרת. נשמע לי לא מומלץ.

מה השתנה מלפני חצי?

לפני חצי שנה התייחסת לחצי כוס הריקה- "חצי מסריח" - המלצתך - לא כדאי

עכשיו אתה מתייחס לחצי הכוס המלאה - "חצי הגיוני" - המלצתך - יש פה חברים שזה יוכל לעזור להם

דרך אגב, רעיון דומה היה קיים בעבר. חברת המדביק (נדמה לי אם אני לא מתבלבל בשמות) ביצעה פחחות וצביעה לרכבים על חשבונה, הטריק היה שהרכבים נצבעו כפרסומות נוסעת לחברה.

מספר תהיות

1. אני לא יודע כמה זמן החברה פעילה, אך אני לא חושב שראיתי משהו נוסע בפועל.

2. בעל הרכב נדרש לפני הבוקר טוב להשקיע לפחות 50 ש"ח בחודש עבור שטיפת רכבו.

3. הכסף שמקבלים הוא ברוטו ותשלמו עליו מס של 40% (הכנסה+בריאות) החל מהשקל הראשון.

4. אתם מתחייבים לנסועה מסויימת, מה קורה אם אתם לא עומדים בה?

5. ההתחיבות היא לטווח ארוך, על פני תקופה ארוכה תמיד עלול לקרות משהו לא צפוי, ומה אז?

פורסם

נכון.

מה השתנה? האמת, אני לא יודע. אולי רמת החשדנות שלי ירדה, אולי זו הייתה השעה המאוחרת שבה כתבתי את הפוסט.

מה שכן, הסרטון שלהם באמת נראה חצי הזוי ו-3/4 על גראס. זה לא השתנה.

• תוכן חדש...