Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5130 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניינת לרכוש יאריס 2005

102K ק"מ, ללא תאונות

תוצאות הבדיקה:

מרכב 79

שלדה 100

פליטת גז ועשן 78

מחוונים 100

העברת כוח 66

מנוע 66

בלמים 100

מיתלים 68

אני מודאגת בעיקר מהבלוק מנוע רשום תצרוכת שמן מהצילינדרים.

ורעש יתר במערכת תזמון.

האם הבדיקות האלה סבירות לאוטו בגיל הזה, וכדאי לרכוש?

תמונה.jpg

פורסם

הסעיף של בוצה במנוע מטריד אותי במיוחד בבדיקה הזו.קשה לי להאמין שמכון בדיקה יכתוב את זה ככסת"ח.

המנועים של הקורולות וראנקסים בשנתונים האלו סבלו מבוצה במנוע-בעיה שהלכה והחריפה ואילצה לא מעט אנשים להחליף מנוע.

אם הרכב מטופל בטויוטה ועבר החלפת שמנים מסודרת אפשר יהיה לגשת למוסך ולפתור את הבעיה בקלות יחסית (פירוק אגן השמן ושימוש בחומר מסיר פיח ו/או פלאשינג,אך זה תהליך הכרחי גם אם לא זול שחובה לבצע אם תרכשי את הרכב כדי שהמנוע לא ישבוק חיים).

אם הרכב לא מטופל בטויטה ולא עבר טיפולים סדירים (כל שנה טיפול והשמן אינו איכותי,הייתי מוותר מחשש להחלפת מנוע בסכום שמתקרב ל-5 ספרות לפחותצ במוסך היבואן).

סעיף הגיר- יכול להיות שיש להחליף שמן גיר.

מערכת הקירור ברכב לא טופלה כראוי ונראה שהרכב מעט מוזנח ולא הכי שמור יש.

לסיכום- אפשר לגשת למוסך מורשה טויוטה ולקבל חוות דעת בעיקר על עניין הבוצה ועד כמה הוא חמור.

אם לא חמור ואת נעולה על הרכב, המחיר ישחק כאן תפקיד לא קטן, כיוון שהרכב יהיה זקוק לפחות לפי דו"ח הבדיקה ליישור קו לא קטן-

טיפול יסודי למערכת הקירור שיכול להסתיים בכמה מאות בודדות של ש"ח,הסרת בוצה מהמנוע (לא זול כלל וכלל- יכול להגיע לאיזור ה-2,000 ) החלפת שמן גיר -עוד כמה מאות (באיזור ה700-800) ואולי יותר.

טיפול כללי כולל בלמים (עוד כאלפייה ומעלה).

יש ברכב הזה תיקונים בסדר גודל של כ-5,000 ש"ח ואם עניין הבוצה לא קריטי,תצטרכי לנהל מו"מ עם המוכר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

הבדיקה בגדול בסדר, מה שרשום זהו הכסת"ח הרגיל.

עם זאת נשמע שהרכב קצת מוזנח, בעל מקצוע צריך להעיף מבט על העניין. האם לרכב יש היסטוריית טיפולים מסודרת?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

למיטב ידיעתי הביקוש לדגם הוורסו קצת פחות מסיבי מלדגם הרגיל.שווה לבדוק אם זה יכול למקם אותך בעמדת התמקחות טובה קצת יותר.

"היום הוא המחר שאתמול דאגתם בגללו כל כך"

• תוכן חדש...