Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איביי לא מוכר לישראל זה כמו לאמר שיד 2 לא מוכר לאילת.

איביי זה אתר, לא חנות.

נתקלת במוכרים שלא שולחים לישראל, חפש לך אחרים שכן.

מנסיון בתחומים אחרים, לעיתים פניה אליהם מגלה שהם כן שולחים.

פורסם

תנסה לבדוק גם בEBAY בריטניה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הרבה פעמים מוכרים לא רושמים את ישראל (ועוד מדינות רבות) ברשימת המדינות אליהן שולחים, בגלל שהם לא יודעים את מחיר המשלוח. בהרבה מקרים ניתן לפנות אל המוכר והוא יברר עבורך את מחיר המשלוח לישראל.

פורסם

הזכרת לי סיפור מתחילת השבוע...

מצאתי כיסוי מותאם אישית למכונית (מוצר מאוד מיוחד) מאנגליה והעלות שלו, 25 יורו, לא כ"כ יקרה ולדעתי, הוא שווה את זה. במשלוח היה רשום WORLDWIDE ולא ישראל. כששלחתי להם הודעה, אם הם שולחים לישראל, נאמר לי שכן והעלות היא לא פחות מ-190 יורו. רק כדי שתבינו את גודל המוצר, מדובר בגודל חבילה שדומה לכשלוש חולצות בלבד.

שורה תחתונה, גם זו דרך להגיד לא :).

פורסם

אם נעזוב לרגע ונניח בצד את העובדה שהישראלי הממוצע הוא פקעת עצבים המחכה להתפוצץ אז נבין גם שהתופעה נגרמת בגלל מדיניות יבוא קשה של משרד התחבורה. כמה עיסקאות היו שהמוכר שלח לארץ ואילו המוצר לא הורשה במכס אם בגלל אישורי משרד תחבורה או חוסר תקינה? הרבה מוכרים לא רוצים את הכאב ראש של לשלוח פנסים לארץ ופתאום לקבל מייל מהקונה בארץ שהמוצר לא הורשה ולכן הוא נשלח בחזרה אליו. מי רוצה את הכאב ראש הזה? אחר כך להתעסק עם פייפאל, להחזיר את הכסף ללקוח וכל זה. מה גם שהמוכר מפסיד בזה גם כסף. כאשר הוא מוכר מוצר ב 10 דולר ומקבל תשלום דרך פייפאל הוא מפסיד כסף בתור עמלה בוא ונאמר שהוא מקבל 9 דולר לצורך העניין. כאשר הוא מחזיר כסף בחזרה ללקוח מיכוון שזה ביטל את העיסקה מסיבה כזו או אחרת הוא לא מחזיר 9 דולר אלא הוא מחזיר 10. כך יצא שהוא הפסיד גם את הרווח מהמכירה וגם הוציא 1 דולר מהכיס שלו.

תחשבו על זה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

רוב המוכרים שאינם שולחים לישראל, פוחדים.

בצדק, יש לא מעט ישראלים חארות, אוכלי חינם, שמזמינים מוצר, ואז מבטלים ודורשים החזר מהמוכר, בינתיים המוצר הגיע לארץ, יוצא שהמוכר מפסיד.

תראה, לי לפחות יש הסטוריה טובה באיביי, אין לי קייסים (תיקים), בחיים לא ביטלתי חשבון (את האמת, ביטלתי פעם אחת על סך 150 שקל, זה היה חלקים לפיג'ו, המכונאי שלי אמר שהם לא ראויים להתקנה, צילמתי בוידיאו למוכר את הבעיה, והוא הסכים איתי וביטל והכל נקי עכשיו)., הכל חיכיתי כמו ילד טוב שיגיע.

אם אני למשל יפנה, ויראו שההסטוריה טובה, יש מצב שהם ישלחו לי (רק לי).

ככה כל אחד, אם יראו שאתה בנאדם הגון וישר, ימכרו לך.

פורסם

כי זאת ישראל, ברצינות. הסבירו לך כאן יפה למה ואיך.

ואם תשימו לב הם אפילו שולחים למדינות כמו סודן או אפגאניסטן.

תחרוש את אייבי ואתה תמצא, מניסיון.

• תוכן חדש...