Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8018 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זה הכל . לי בתור לקוח אולי זה ישתלם .

לגבי חברת הליסינג לא יודע . תלוי כמה יעלה .

עכשיו בוא תחכים אותי ואשמח לשמוע וללמוד .

פורסם
זה הכל . לי בתור לקוח אולי זה ישתלם .

לגבי חברת הליסינג לא יודע . תלוי כמה יעלה .

עכשיו בוא תחכים אותי ואשמח לשמוע וללמוד .

קודם תמצא חברה שתהיה מוכנה לבטח אותך מקיף.

אחר כך תנסה לראות כמה אנשים יעשו מקיף באמת.

תוסיף את זה לערכו של האופנוע שאתה הולך לשלם בנוסף לביטוח ואז תאמר לי אם זה עדיין משתלם לך.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

עכשיו לא אמרתי שהענין פשוט אבל ....

אני ב 3 שנים האחרונות רוכב על אופנוע חברה . כן , במקום פחית עם 4 גלגלים אמרתי למנכ"ל - רק אופנוע !

ויש לי אופנוע . האופנוע בבעלות החברה ובשימושי האישי ולא , אני לא שליח .

אבל ....... לאחרונה עברנו מיזוג והחברה החדשה עובדת עם ליסינג ולא רכבים בבעלות חברה אז יש בעיה . אין אופנוע בליסינג ולכן אצטרך לנסוע ברכב וזה מה שעורר את השאלה .

יש מבין טיגר ?

סבבה

ועכשיו נמשיך ....

רכב עולה כ 120 אלף ש"ח

אופנוע אני יכול להשיג בפחות , מה גם שעל אופנוע חברה מקבלת החזר מלא של המע"מ על הכל - רכישה , טיפולים וכל הוצאה שיש .

יותר מזה - על אופנוע העובד אינו משלם שווי הטבה במס מכיוון שע"פ החוק אין לחייבו עבור סעיף זה וגם אין מדרגות מס על אופנועים .

אז על פניו , למעסיק שלי ולי יותר כדאי שיהיה לי אופנוע במידה ואני רוצה כזה ובוא נשכח לרגע את עלות הטיפולים , לצורך הדיון .

פורסם

אני ב 3 שנים האחרונות רוכב על אופנוע חברה . כן , במקום פחית עם 4 גלגלים אמרתי למנכ"ל - רק אופנוע !

אבל ....... לאחרונה עברנו מיזוג והחברה החדשה עובדת עם ליסינג ולא רכבים בבעלות חברה אז יש בעיה . אין אופנוע בליסינג ולכן אצטרך לנסוע ברכב וזה מה שעורר את השאלה .

יש מבין טיגר ?

סבבה

ועכשיו נמשיך ....

רכב עולה כ 120 אלף ש"ח

אופנוע אני יכול להשיג בפחות , מה גם שעל אופנוע חברה מקבלת החזר מלא של המע"מ על הכל - רכישה , טיפולים וכל הוצאה שיש .

יותר מזה - על אופנוע העובד אינו משלם שווי הטבה במס מכיוון שע"פ החוק אין לחייבו עבור סעיף זה וגם אין מדרגות מס על אופנועים .

אז על פניו , למעסיק שלי ולי יותר כדאי שיהיה לי אופנוע במידה ואני רוצה כזה ובוא נשכח לרגע את עלות הטיפולים , לצורך הדיון .

קח את הכסף של הליסינג וסגור עניין או שתשכיר את המכונית לכל המרבה במחיר.

אולי אפילו יותר טוב.

ביום השני שלך עם המכונית, סע ותכניס אותך באיזה גדר.

מהכסף של התביעה תממן את הביטוח השנתי והאופנוע הבא.

When a world of oppertunities comes knocking at your door,

Make sure you know where is the rear exit.

There's no place like 127.0.0.1

הכל עובר בחיים.

גם החיים.

פורסם

יש מבין טיגר ?

סבבה

ועכשיו נמשיך ....

רכב עולה כ 120 אלף ש"ח

איפה אתה עובד, גם אני רוצה :lol:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
שאלה שרציתי לשאול ואולי לקבל תשובות מחכימות .

תודה

אז כככה

חלק ניכר של רווחיי הליסינג נובע מעלויות הרכישה הנמוכות.

קונים ב 90K מזאדה (או פורד, או כל פחית אחרת) שהיבואן מוכר לקונים פתאים ותמימים ב120 אלף. גובים מהחברה 140 ומוכרים כמשומש ב 110.

(המספרים כמובן שרירותיים לצורך הדוגמא אבל העיקרון מדוייק).

חברת ליסנג שקונה בהיקף גדול מצליחה לכופף את היבואן או שמראש היבואן מתקופף (שוב ראה דלק מוטורס) אבל איזו הנחה בדיוק אתה מצפה שחברת הליסינג תקבל עבור 3 אופנועים בהקיף ארצי מ 4 יבואנים שונים?

וגם בתגובות האחרות יש הרבה אמת.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

פורסם

היה בפורום האופנועים פעם גולש בשם מני, שרכב, לפחות שנתיים, על VFR800 שסידרה לו החברה בה הוא עובד, בליסינג (אולי שדון זוכר ויוכל לפרט)... :)

היום הוא שידרג ל-ZX12 (אבל אין לי מושג אם האופנוע הזה הוא במקום ה-VFR מבחינת החברה)

הכרובלוג

מחירון אופנועים

מנהל תחום אופנועי הכביש בקבוצת "עופר-אבניר" - המותגים: Suzuki, Aprilia, Moto Guzzi, Husqvarna

פורסם

אל תהיו כאלה סקפטים . הכל אפשרי .

לגבי הרווח של חברות הליסינג אני מכיר ויודע איך הן מרוויחות ומדוע אבל .....

הכל אפשרי . אם למשל החברה בה אני עובד הייתה מסכימה באופן עקרוני שיהיה לי אופנוע (מה שהיא לא ) אז כבר הועלה פתרון כלשהו שאומר שחברת הליסינג תקנה את האופנוע מהחברה . אני אמשיך להשתמש באופנוע ולשלם לליסינג .

בסה"כ חברת הליסינג מחזיקה איזה 400 מכוניות עבור החברה , אז מה , היא לא יכולה בשביל רצון טוב להחזיק עוד איזה אופנוע אחד . היא יכולה ! הכל ענין של רצון ויכולת מיכוח .

בכל מקרה תודה

גדגד

• תוכן חדש...