Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5165 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי נסיעות מבחן על שתיהן בחודש האחרון.

הפיאסטה נוחה יותר, בטיחותית יותר (5 כוכבי בטיחות 7 כריות אוויר), הקלאץ' וההילוכים שלה נעימים יותר וההגה חד ומדויק.

יחד עם זאת, הסקודה חזקה יותר, גם אם על הנייר הפערים זניחים, הסקודה מרגישה הרבה יותר זריזה והרבה יותר נושמת.

תא הנוסעים בסקודה, למרות שמיושן יותר, מרגיש איכותי יותר מבחינת איכות החומרים - המערכת שלה עדיפה בעיני, יש חיווי לטמפרטורה חיצונית, ארבעה חלונות חשמליים וכיוון גובה למושב הנהג - את כל אלה, לא היו בפיאסטה.

אם לפיאסטה היה את מנוע ה1.4 בגירסה הידנית, לדעתי זו הייתה עיסקה מנצחת, אבל המנוע הנוכחי לא מספיק חזק בעיני.

בהצלחה.

פורסם

גם אני בצעתי נסיעת מבחן בשתי המכוניות וגם בפולו כעוד אוטו מועמד לרכישה

אישית התחברתי יותר לפיאסטה שכן על הנייר היא יותר חלשה אבל לי היא לא הרגישה כך...

מה שכן הפיאסטה הרבה יותר נוחה והרבה יותר מושכת מאשר הפאביה עם איכות חומרים טובים יותר ואיכות הרכבה עדיפה

כך שבסופו של יום גם בצעתי הזמנה של הפיאסטה ועכשיו אני רק מחכה שתגיע "המראה החכמה" שחסרה במלאי לקבלת האוטו

(נקודת ההשוואה שלי הייתה האוטו שנמצא כרגע ברשותי פולסווגן בורה שלטעמי נוחה בהרבה מהפביה אבל לא מהפיאסטה)

אתמול אופל אסטרה GL1400 ידנית

היום פולסווגן בורה 1600 ידנית

מי יודע מה יהיה מחר

• תוכן חדש...