Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5146 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עשיתי חיפוש ולא מצאתי הסבר לשאלות שלי ולכן אני פונה אליכם.

אני מעוניין לעשות פוליש ידני ללא מכונה לרכב לבן ואחריו וקס.

איזה חומר מומלץ לפעם ראשונה ומה אופן הביצוע?

תודה

פורסם
עשיתי חיפוש ולא מצאתי הסבר לשאלות שלי ולכן אני פונה אליכם.

אני מעוניין לעשות פוליש ידני ללא מכונה לרכב לבן ואחריו וקס.

איזה חומר מומלץ לפעם ראשונה ומה אופן הביצוע?

תודה

ערב טוב, כעקרון פוליש טוב הוא פוליש חולי, מה זאת אומרת, שהחומר הוא משחה עם חול מה עושה החול הוא למעשה מגרד את המקום הפגום ומוריד שכבה של צבע או לקה ולמעשה לאחר מכן אומרים על המקום עם ווקס טוב שמלטש מבריק ומחליק את המקום.

מה הסכנה בזה, אדם לא מיומן יהרוס את הצבע, יצור הבדלי שכבות ויגרום לקליפת הצבע במקומות שונים.

שתידע שפוליש משתמשים רק במקרה ורוצים לתקן משהו קטן כגון שיפשוף וכו׳ וזהו.

מה שאני יכול להמליץ לך עליו הוא וואקס גרמני טוב, ושמו בישראל TEROTEX של חברת Teroson בצבע אדום אפור, יש בו שלוש תכונות, של פוליש עדין (בלי חול), וואקס, וחידוש צבע,תראה תוצאה במקום, לא תאמין.

תקנה אותו הוא נימכר בבקבוק מפח,וסט סמרטוטים איכותיים ודרך אגב

הוא לא נמכר באוטו-דיפו ולא באייס, בדרך כלל בחנויות כלי עבודה וצבע, הרבה מוסכים משתמשים בו.

בבקשה, מקווה שעזרתי.

• תוכן חדש...