Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האמר h2 שעברה שיפורים בסדנת Geiger

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7990 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לכל "מביני השטח" למינהם בעלי הCR-V או פראדו או טראנו או לאיודע מה, תירגעו. זה שאתם נוסעים על פרייבט גבוה לא אומר שיש לכם מושג או זכות לדבר ככה על האמר.

התגובות שלכם ממש מעצבנות ומוכיחות כמה שאנשים כאן מזיינים תשכל על דברים שאין להם מושג.

האמר- הוא הג'יפ הסדרתי הכי טוב בעולם- נ.ק.ו.ד.ה

לגביי ה H2- אני לא בטוח.

מה שאני כן בטוח, לכל אלו שאומרים שהוא יהיה עגלה בשטח אחרי השיפורים האלו ולא יסחוב והכל, תתפלאו, הוא ינסע על חולות ים כמו גדול. כמו הג'יפונים שלכם ואפילו יותר. איך? למה? מערכות דיפרנציאל שהג'יפון שלכם לא שמע עליהם בכלל, מתלה נפרד לכל גלגל, מנוע בעל מומנט אדיר ועוד ועוד.

המינוס היחידי שיהיה לו מול "הכלים" שלכם- הוא שהוא נמוך יחסית להאמר סדרתי, והצמיגים שלו חלקים- מה שאומר שיהיה לו כח בשפע, אבל אחיזה אפסית. הגלגלים יסתובבו- אבל במקום.

בקיצור ולעניין- מרווח גחון או לא מרווח גחון- עם צמיגי שטח ראויים הוא טוחן לג'יפים שלכם תצורה.

ואנשים כאן יכולים לבלבל תמוח עד מחר- מכוער ובלה בלה בלה,

אבל לא קיים כאן אחד, אפילו אחד, שיסרב לסיבוב על אחד כזה.

אז להבא- תחשבו קצת לפני תגובות קוטלות. סך הכל זה רכב שבחיים לא תוכלו להיות בעליו המאושרים. תקטלו עד מחר.

האמר- זה טנק אזרחי. תפנימו.

כמו שטנק עובר הכל בשטח- כנ"ל ההאמר.

וזה לא שיש לי עודף סימפטיה דווקא להאמר. אני פשוט לא מבין איך אנשים כאן מתיימרים להיות מביני/נהגי שטח למינהם ומתחילים לנתח את איך שהוא ינסע בשטח, בלי לדעת מה המפרט הטכני שלו-מע' מתלים, מע' הנעה, נעילות דיפרנציאל- לא חסר.

אז נסעת בשטח. אז יש לך ג'יפון. אז.

-ארז 8) -

תגיד מה שתגיד אין על וויליס 8) .

וויליס במצב טוב ינצח במרבית המקרים את ההאמר בכל מה שקשור לניידות בשטח.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עם הד"ר.

לH2 אין נעילות דיפרינציאל, יש לו LSD. אין לו מערכות מתחוכמות למדי. בסיס של מתלים נפרדים קדימה וסרן אחורי חי כבר נוסה ע"י רוב המתחרים היפנים.

ואתה אל תגיד לי שאני לא מבין!!!

הייתי אצל עידו בהסברים ואצל גתוס,ואני לא מכליל את מוסך הטרקטורונים הקרוב.

אז אל תגיד דברים שאין להם בסיס. :mad::evil: .

נ.ב.

הH1 הוא רכב חיה ולא הH2!!!

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

פששששששש אם עברת הדרכה.....אז אתה בטח בנאדם מבין. ועוד אצל גתוס??? ועידו?????????..

זהו. אני לא מתווכח אם אנשים מבינים כמוך.

רק תזכיר לי- על איזה "ג'יפ" אתה נוהג?

ורק דבר קטן:

בסיס של מתלים נפרדים קדימה וסרן אחורי חי כבר נוסה ע"י רוב המתחרים היפנים.

סרן אחורי? חי...? בהאמר?................

אתה רציני לגביי מה שאתה אומר?

תרשה לי לא להגיב על זה...

אני איתך סיימתי להתווכח.

להבא תעשה שיעורי בית לפני שאתה יורה לכל עבר.

-ארז 8) -

פורסם

סרן אחורי? חי...? בהאמר?................

אתה רציני לגביי מה שאתה אומר?

תרשה לי לא להגיב על זה...

אני איתך סיימתי להתווכח.

להבא תעשה שיעורי בית לפני שאתה יורה לכל עבר.

-ארז 8) -

יופי, כולם סיימו להתווכח איתך. ל-H2 יש סרן אחוד מאחורה. הרי כל המרכב שלו מבוסס על ה-GMC סבורבון. הקשר היחיד שלו ל-H1 זה בצורה החיצונית. פרט לכך זו קובייה על גלגלים שעולה יותר מידי כסף.

פורסם

סליחה שאני מגיב-

אבל איפה בציטוט שלי כתוב שדיברתי על הH2?

לאיודע מה איתך אבל אני לא רואה איפה כתבתי

הבחור דיבר על האמר. ועניתי לו על האמר. לא על H2.

שיהיה לבריאות.

-ארז 8) -

פורסם

אם לא הצלחת להבין ממה שרשמתי בתגובה שלי למעלה. אני דיברתי על הH2!!!

ואני נוהג באיסוזו טרופר 96 בנזין. בולמים של קוני וקפיצים של לבלס.

למכירה - פולריס ריינג'ר. 2002. פרטים בה"פ או כאן:http://carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=129096

פורסם

לא....לא הבנת כנראה מה ששאלתי....

שאלתי איזה ג'יפ יש לך...

:twisted: לא התכוונתי לאיזה פרייבט :twisted: יש לך...

אבל דיי לריב דיי ולהתווכח. תהנה.

-ארז 8)-

פורסם

נא לשמור על רמת דיון נאותה. דיונים - בשמחה. ריבים - תעשו בICQ.

הודעות נוספות בסגנון אבא שלי יותר חזק ואתה דביל ימחקו.

גיא

פורסם

חלאס לעשות פה סלט ולהתלהב מ H2 על סמך המוניטין של ה H1 !

אתם אוכלים בדיוק את מה שאנשי השיווק מנסים להאכיל אתכם. :?

ה H1 הוא רכב השטח הגלגלי האולטימטיבי, נקודה. אתם מוזמנים להצטרף אלי למילואים באוקטובר ולהצטרף לנסיעות על האמרים, דיפנדרים וסיקסים (טוב, סיקסים אולי כבר לא יהיו, כל שנה יש פחות). ההאמר המקורי הוא פשוט מפלצת שטח ייעודית עם טכנולוגיית הינע מטורפת. טנק על גלגלים, כמו שכבר אמרו פה.

מי שרוצה יכול לקנות H1 אזרחי, אם יש לו רשיון ג', הרבה כסף, ומוכנות לכך שהרכב אינו שימושי כלל בחיי היום יום.

ה H2 הוא עיצוב ומיצוב של שלדת הסברבן, שאמנם הינו בהמה לא קטנה בפני עצמו, אבל ממש לא H1.

מי שקונה H2 משלם על עיצוב וסטייל, אבל לא מקבל H1 לשטח. ממש לא.

פורסם
חלאס לעשות פה סלט ולהתלהב מ H2 על סמך המוניטין של ה H1 !

אתם אוכלים בדיוק את מה שאנשי השיווק מנסים להאכיל אתכם. :?

ה H1 הוא רכב השטח הגלגלי האולטימטיבי, נקודה. אתם מוזמנים להצטרף אלי למילואים באוקטובר ולהצטרף לנסיעות על האמרים, דיפנדרים וסיקסים (טוב, סיקסים אולי כבר לא יהיו, כל שנה יש פחות). ההאמר המקורי הוא פשוט מפלצת שטח ייעודית עם טכנולוגיית הינע מטורפת. טנק על גלגלים, כמו שכבר אמרו פה.

מי שרוצה יכול לקנות H1 אזרחי, אם יש לו רשיון ג', הרבה כסף, ומוכנות לכך שהרכב אינו שימושי כלל בחיי היום יום.

ה H2 הוא עיצוב ומיצוב של שלדת הסברבן, שאמנם הינו בהמה לא קטנה בפני עצמו, אבל ממש לא H1.

מי שקונה H2 משלם על עיצוב וסטייל, אבל לא מקבל H1 לשטח. ממש לא.

יכול להיו שמה שאני אומר עכשיו זה בורות לשמה, אבל...

H1 ו H2 זה לא השמות שהשתמשו בהם לסמן את אזורי שיגור הטילים בעיראק בזמנו ?

זה קשור אכשהו ?

פורסם

שלום.

השמות H1, H2 וכיו"ב הם אומנם איזורים בעיראק שכונו לאיזורי שיגור הסקאדים. אך אין להם שום קשר עם ההאמר.

במלחמת העולם השנייה כשאר הבריטים רצו לסמן את שדות התעופה העיראקים הם כינו אותם "Hים" על שם צורתם - שני מסלולי המראה ובמרכזים שביל מאספלט שמקשר בין השניים.

הסקאדים ששוגרו אל ישראל שוגרו מבסיסי חיל האויר H2 H3 שנמצאים במערב עיראק. הם היו הכי קרובים לגבול עם ירדן ועם טווח הסקאדים הצליחו לפגוע בישראל.

הנה מספר תמונות של בסיסי ה"Hים" - אם תרצו לדעת מאיפה זה אני אאלץ להרוג אותכם :wink:

1) H-1 (לא זה שבחיפה)

http://www.fas.org/irp/imint/h1afld3.jpg

1) H-2

http://www.fas.org/irp/imint/h2afld3.htm

1) H-3

http://www.fas.org/irp/imint/h3sw1.jpg

אגב, תתפלא לשמוע שבסיס חיל האויר H1 (בזמנו) הוא לא אחר מ... בסיס הטכני בחיפה!

יום טוב,

עידן.

פורסם

בסיסי ה- H כונו כך לא בגלל צורת המסלולים, אלא בגלל שהם היו לאורכו של צינור הנפט חיפה-כירכוך. כן, פעם היה צינור נפט כזה שהוביל נפט מעיראק לבתי הזיקוק ונמל חיפה.

ה- H הוא התחלה של השם חיפה...

• תוכן חדש...