Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5160 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתלבטת לגבי רכישה של פיג'ו 207 החדשה. כיוון ששמעתי הרבה דעות שליליות על מכוניות צרפתיות אנחנו קצת חוששים.

מדובר בקניה של הרכב מהחברה.

אשמח לכל מידע והמלצה, גם לגבי מכונית מיני אחרת.

תודה.

מורן

פורסם

הרכב הוא רכב טוב ומשתלם.

את כל הסטיגמות וההמלצות של "המבינים" הייתי שם בצד,אם הרכב מתאים לך אחרי נסיעת מבחן תתחדשי.

דרך אגב זה אחד מרכבי הסופר מיני הפופולאריים ביותר באירופה.

פורסם

הרכב מאד מומלץ בתנאי שהוא נמכר בתנאי מבצע ( ה 208 הוצגה כבר ), החיסרון שלו שהוא כבד וגדול מידי לסופר מיני .

נדמה לי שעד לפני שנתיים הוא היה הסופר מיני הנמכר ביותר באירופה כמה שנים ברציפות, ושנה אחת

הוא היה הרכב הנמכר ביותר באירופה.

פורסם

במידה ואת קונה את הרכב במבצע של "חבר", אני במקומך הייתי הולך על הסיטרואן C3. ה 207 אוטוטו מוחלפת וה C3 חדישה יותר, ולדעתי גם יפה הרבה יותר..

סך הכל מדובר באותו מנוע ואותו גיר.

אם את דווקא אוהבת את המראה של ה 207, והמחיר אטרקטיבי, לא הייתי חושב פעמיים כי כמו שאמרו מדובר ברכב מוצלח.

פורסם
שלום,

אני מתלבטת לגבי רכישה של פיג'ו 207 החדשה. כיוון ששמעתי הרבה דעות שליליות על מכוניות צרפתיות אנחנו קצת חוששים.

תודה.

מורן

חד משמעית מנסיון עם הרבה מכוניות צרפתיות .

רנו רכב קצת עדין לא אמין ופשוט מבחינת חומרים ואיבזור אבל סיטרואן ופיגו הם בהחלט רכבים טובים ואמינים והכי חשוב נוחים מאובזרים יפים ומפנקים.

הדעות השליליות הם בעיקר מאנשים שיש להם רכב יפני או קוריאני שתמיד דואגים להזכיר שהרכב שלהם אמין ושום דבר לא מתקלקל .

אבל מה לעשות במציאות המוסכים של הרכבים היפנים מלאים אפילו יותר מהמוסכים האחרים שלא לדבר על המחירים הגבוהיים של החלפים.

כיום מבחינת אמינות אין הבדל בן בחברות השונות אולי רכבים מסויימים שהם פחות מאובזרים ומשוכללים נוטים פחות לתקלות.

זו גם הסיבה שלמכוניות היפניות יצא שם בשנות ה80 של מכוניות אמינות פשוט כי הם היו פשוטות ולא מאובזרות .

היום שגם היצרנים הקוריאנים מציגים שיפורים טכנולוגים יש סיכוי דומה שהמערכות יתקלקלו מכיוון שהם מורכבות יותר.

פורסם
שלום,

תודה.

מורן

מבלי להכנס להמלצות ולדעות כאלו ואחרות,

אתה מודע לעובדה שבעוד מספר חודשים ה-207 תוחלף ב-208?

אז ככה שזה לא בדיוק "פיגו 207 החדשה"...

פורסם

אחלה רכב, ותמורה מצוינת למחיר, במיוחד אם הרכב אמור לשרת משפחה קטנה, שכן הוא גדול יחסית לסופרמיני, הן במרווח והן בתא המטען.

בהצלחה.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

ה-207 לא גדולה יחסית לסופר מיני, מאחור צפוף ביחס למרבית המתחרות ותא המטען קטן משל רובן. בקיצור - קשקוש בלבוש.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
ה-207 לא גדולה יחסית לסופר מיני, מאחור צפוף ביחס למרבית המתחרות ותא המטען קטן משל רובן. בקיצור - קשקוש בלבוש.

אני ממש לא מסכים איתך.

תא המטען של 310 ליטר הוא מוצלח מהרבה מרוב הסופרמיני, כמו גם בסיס גלגלים של 2.54.

כמו כן, מבדיקה פיזית ובלי קשר לנתונים הכתובים, התרשמתי מרכב איכותי ומרווח שנותן תמורה מצוינת לכסף.

יש יותר טובות, יש פחות טובות, אבל התמורה כאן זה מה שבולט.

ולגבי - "קשקוש בלבוש" - יפה השתיקה, וממך הייתי מצפה להתנסחות אחרת.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם

מחר 08.05.2012 עובר חודש מיום בו קיבלתי את הפיג'ו 207.

מרוצה מאוד מהרכב, (ברשותי גם פיג'ו 206 1.4 XT שנת 2006).

הרכב נרכש במבצע ידיעות אחרונות במחיר 85,900 ש"ח.

לקראת סוף השנה (בסתו) אמור להגיע לארצנו פיג'ו 208 שאמורה להחליף את הפיג'ו 207.

במידה ומתקיים מבצע ממליץ לרכוש את הרכב הנ"ל.

בברכה

איל

• תוכן חדש...