Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5161 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

:shock:

זה אומר שעד עכשיו אם שוטר היה עוצר אותי ובא לתת לי קנס על שימוש במכשיר סלולרי הייתי יכול לענות לו "אבל אדוני השוטר, אני בסה"כ שלחתי מייל" ? :lol:

פורסם

אבל אדוני השוטר, סך הכל רשמתי סטטוס בפייסבוק

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

פשוט טימטום :evil:

שיתנו חוק אחד,אסור להחזיק ביד טלפון סלולרי וזהו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אשכרה קשקוש. אולי זה מחויב המציאות מבחינת הנהלים, אבל כמו שנאמר פה - מה עם עדכון סטטוס בפייסבוק? שליחת הודעה בוואטסאפ? (זה לא סמס פר-סה) שיטוט באפליקציה? צילום באינסטגרם? הפעלת torque? :wink:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

יש חוק אחיד, "שימוש בטלפון".

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מעניין אם מישהו שיסע במהירות גבוה מהמותר ויתפוס אותו שוטר, ולטענתו של הנהג הוא צילם את סקאלת הטורים בחשיפה ארוכה ומעלה את זה לאינסטגרם? :-D

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

יש הבדל בקנסות בין שימושים בפלאפון?

200 שקל על גלישה באינטרנט

350 שקל על הודעה בוואטסאפ

500 שקל על עדכון סטטוס בפייסבוק

600 שקל על... טוב הבנתם את הרעיון :D

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אבל אדוני השוטר, זה לא טלפון, זה מחשב לוח :-P

1.Samsung-Galaxy-S-Note-Overview.jpg

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

זה בכלל רעיון של העמותה למניעת דואר זבל, אחרי שגילו שרוב דואר הזבל נשלח ע"י אנשים שמשתמשים בטלפון תוך כדי נהיגה.

פורסם
אז מה פשר בזבוז הזמן ב"חוק" החדש שמופיע בכתבה? .

בזבוז של כספי משלם המיסים שלנו ולא מעבר.

החוק מדבר על שימוש בטלפון נייד,

בחוק לא כתוב "דיברת בטלפון", אלא השתמשת,

מכיוון שלטלפון כיום יש שימושים רבים, גם מייל נחשב לשימוש.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אני לא מבין מה הבעיה, אני בעד.

ולשאלתך הצינית, יוסי, אל תשווה בין להקשיב למישהו (תיכף יבטלו את הרדיו או יאסרו לנסוע עם עוד אנשים ברכב :-D) לבין להתעסק בטלפון, להוריד יד אחת מההגה ואת העינייים מהדרך.

מזכיר לי שהיום חזרתי הביתה באיילון דרום, כשלידי זיגזג פז'ו 306. כשעקפתי ראיתי שהנהגת מחזיקה ביד ימין כוס פרישייק והיד מונחת על ההגה, בעוד יד שמאל מכוונת את ההתקן לאייפון שמחובר לשמשה הקדמית...

רציתי לעצור, לצאת ולתת לה סטירה :evil:

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• תוכן חדש...