Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5151 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , הגיע הזמן להחליף פלאגים ונראה גם שאת חוטי ההצתה שנראים דיי ישנים ובטח עושים לא טוב לאוטו .

מדובר על סובארו אימפרזה 94 , נפח 1600 ידנית .

על איזה פלאגים הייתם ממליצים , לא מתכוון לחברה אלא לסוג כמו אירידיום , פלטיניום וכל מיני כאלה וכמובן לא הפלאגים הסטנדרטיים .

כל הכוונה בלהחליף את הפלאגים אז אם כבר לפלאגים שיעשו קצת יותר טוב למנוע !

וכמובן חוטי הצתה , חוץ ממקורי או תחליפיים שהם לא משהו , מה מומלץ , מה יעזור למנוע לעבוד טוב יותר ?

כמובן שכל המטרה היא לגרום למנוע לעבוד טוב יותר ואולי גם לקבל עוד קצת כוח !

פורסם

במנוע סטנדרטי קטן נפח כל מה ציינתה הוא חארטה אחת גדולה, אתה לא תרגיש בהבדל, ואם כבר יש לך בעיה פתור אותה, ואז אתה תרגיש בשינוי.

במקרה שלך פלאגים אירידיום חוטי הצתה עבים, אגזוז לחץ ופילטר אוויר פתוח וגם ציפ יתנו בהגזמה אולי 3 סוסים וכמעט וכלום ושום דבר למומנט.

אבל ההרגשה תהיה יותר טובה. תנסה פשוט להחליף לפלאגים וחוטים אוריגינאלים.

פורסם

תחליף לאלה עם המחיר הכי סביר. חבל לגרור את עצמך להשקעות מיותרות.

100-400 שקל יותר או פחות בפלאגים לא יעשו כלום לאוטו :).

פורסם
במנוע סטנדרטי קטן נפח כל מה ציינתה הוא חארטה אחת גדולה, אתה לא תרגיש בהבדל, ואם כבר יש לך בעיה פתור אותה, ואז אתה תרגיש בשינוי.

במקרה שלך פלאגים אירידיום חוטי הצתה עבים, אגזוז לחץ ופילטר אוויר פתוח וגם ציפ יתנו בהגזמה אולי 3 סוסים וכמעט וכלום ושום דבר למומנט.

אבל ההרגשה תהיה יותר טובה. תנסה פשוט להחליף לפלאגים וחוטים אוריגינאלים.

כמובן שהכל קודם כל זה בשביל ההרגשה הטובה , אחרי הכל כולה 1600 אז אימפרזה טורבו היא לא תהיה , אז נשארה רק ההרגשה הטובה !

העניין הוא שבמחיר שעולים פלאגים רגילים וחוטי הצתה מקוריים אני יכול להביא פלאגים טובים יותר וחוטי הצתה טובים יותר , אז אמרתי אם כבר אז כבר !

פורסם
כמובן שהכל קודם כל זה בשביל ההרגשה הטובה , אחרי הכל כולה 1600 אז אימפרזה טורבו היא לא תהיה , אז נשארה רק ההרגשה הטובה !

העניין הוא שבמחיר שעולים פלאגים רגילים וחוטי הצתה מקוריים אני יכול להביא פלאגים טובים יותר וחוטי הצתה טובים יותר , אז אמרתי אם כבר אז כבר !

אני את שלי כבר אמרתי, עכשיו תחליט לבד, וזה בכלל לא אותו הכסף, אבל אם כן, אז תביא את האירידיום ואת הקבלים העבים.

פורסם
אני את שלי כבר אמרתי, עכשיו תחליט לבד, וזה בכלל לא אותו הכסף, אבל אם כן, אז תביא את האירידיום ואת הקבלים העבים.

כמובן שזה לא אותו כסף , אבל אני יכול להביא באותו מחיר אז אני מנצל כבר את העניין .

ועכשיו אחרי שהחלטתי שאני כן הולך על זה , נחזור לשאלה המקורית , איזה מומלץ ?

כמובן שמבחינת חברה אז NGK אבל איזה דגם מתאים לסובארו ?

• תוכן חדש...