Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שרשור הטלוויזיה הגדול

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

סתם מתוך סקרנות...

יש לכם בבית טלויזיה?

אלו סדרות אתם רואים?

סתם בעקבות דיון שהתפתח אצלנו בבית לגבי הוצאת הטלויזיה...

אני טוען שיש בטלויזיה משהו ספונטני שמאפשר לנקות את הראש מדי פעם.

אשתי טוענת שזה זבל שגוזל זמן. אין לה בעיה לקנות מקרן או פלזמה ולחבר למחשב.

מה שמוביל לשאלה: האם אפשרי לראות את רוב התוכניות שיש באיכות HD? מקורות להורדה? (גם ובעיקר סדרות ישראליות)

תודה כולם!

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני עוקב אחר שתי סדרות

רופאים - ערוץ 26 (לשעבר 30) בהוט.

המגן - ערוץ 5 בהוט.

לגבי המגן, יש לציין שזאת סדרה רוויות אלימות ותועבה (כנראה מה שרעייתך מגדירה כזבל), רופאים גם לא מזהירה במיוחד אך עדיין לא זבל.

הורדת תוכניות/סדרות/סרטים, עד לא ממזמן הורדתי דרך אתרים למינהם בזמן האחרון הם נסגרים בקצב. כנראה שהפתרון הוא ביטרונט.

פורסם

אני לא נוגע בשום דבר ישראלי חוץ מארץ נהדרת ורמזור, שאת שניהן אני מוריד דרך טרקר ישראלי.

לגבי כל הטלויזיה האמריקאית שאנחנו רואים, יש עשרות מקורות שונים להורדת HD.

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

ת'אמת אשתך צודקת (ברמת העיקרון) בעניין הספונטניות. הבעיה היא, שבד"כ מה שמשודר זה זבל.

לי יש במחשב:

סקראבס

המגן

איך פגשתי את אמא

arrested development

curb your enthusiasm

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם

להכל יש תחליף , גם לספורט , אם פעם היה חשוב לי טלוויזה בגלל ספורט , אז היום יש sopcast.

טורנטים של כל הסדרות והסרטים

גם טלוויזיה ישראלית יש.

המגן היא הסדרה האהובה עליי ואחת הגדולות ביותר.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
להכל יש תחליף , גם לספורט , אם פעם היה חשוב לי טלוויזה בגלל ספורט , אז היום יש sopcast.

+1 :mm_yeah:

מאז שגיליתי את sopcast ואת האתר http://livetv.ru/en/ ביטלתי את חבילת הספורט והHD בYES ונשארתי רק עם הבסיס. בקרוב בכלל אבטל את המנוי ואעבור לעידן פלוס.

איכות תכני הHD שם פשוט מדהימה ומבחר התכנים עוד יותר, איכות תכני ה"HD" של YES לא מתקרבת לזה אפילו.

שידור של 2000K צפונה נראה יותר טוב אפילו מסרט HD של 720P, עד כדי כך.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

כבר שלוש שנים אין לי חיבור לכבלים, רק אינטרנט. הטלוויזיה מחוברת למחשב.

ביטורנט וnetflix מספקים את כל התוכן שאני צריך, מצד שני אני לא צופה לא בספורט ולא בארץ נהדרת.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

אני כבר מזמן הגעתי למסקנה שערוצי כבלים זו טעות חמורה מאוד. זה רק גורם לך להמרח מול הטלוויזיה ולצפות בזבל תוך כדי זפזופים חוזרים ונשנים.

הטלוויזיה מחוברת למחשב ואני רואה רק את הסדרות שאני רוצה לראות - באיכות שאני רוצה לראות, מתי שאני רוצה לראות.

מצד שני, אני לא רואה טלוויזיה ישראלית (ואם כן אז גם דרך המחשב) ולא צריך את ערוצי הספורט. בקיצור - בדיוק כמו שניטצ' כתב

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם אני התנתקתי מהכבלים (למרות שהם לא שמו לי פילטר על הקו ולכן כמה ערוצים נשארו פתוחים), לא חבל על ~230 שקל בחודש? ערוץ 2 וערוץ 10 זה מספיק מבחינתי. מעבר לזה, מוריד בביטורנט את כל הסרטים שאני רוצה לראות ומחבר את המחשב לטלוויזיה (טלוויזיה 50", סאונד 5.1 ורסיבר שתומך ב Dolby TrueHD ו DTS MasterAudio).

פורסם
+1 :mm_yeah:

מאז שגיליתי את sopcast ואת האתר http://livetv.ru/en/ ביטלתי את חבילת הספורט והHD בYES ונשארתי רק עם הבסיס. בקרוב בכלל אבטל את המנוי ואעבור לעידן פלוס.

איכות תכני הHD שם פשוט מדהימה ומבחר התכנים עוד יותר, איכות תכני ה"HD" של YES לא מתקרבת לזה אפילו.

שידור של 2000K צפונה נראה יותר טוב אפילו מסרט HD של 720P, עד כדי כך.

יש גם את http://www,livefootballol.com

:)

פורסם

אני רואה טלוויזיה רק לפני השינה. אין כמו לשכב במיטה, לראות איזה משהו ולהרדם. סדרות וכו' מן הסתם רק מהאינטרנט כנל גם לגבי סרטים. אבל מדי פעם, להקליט איזה תכניות מעניינות(אצלי זה בעיקר נשיונל ג'אוגרפיק ודיסקברי) ולצפות בהן בקלילות לפני השינה זה אחל'ה מתכון להרדם ברוגע. מבחינתי לפחות.

אבל כן, טלוויזיה זה בעיקר תכנים חסרי תכלית שאין מה לצפות בהם יותר מדי.

פורסם

אם כבר, אז אני אדחף קלות לשרשור.

אני בטלוויזיה רואה אך ורק ספורט. האם יש איזה אופציה שאני אוכל לראות אך ורק את זה באיכות גבוהה, ללא תקיעות ולשלם אך ורק על זה? (ממש אין לי צורך לשלם ל-יס 300 שקל על עוד 34213423 ערוצי זבל שאני לא רואה).

פורסם

טל-מה-זה? רק אישתי רואה טמבליזייה. אני לחלוטין לא נמשך לזה.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם
אם כבר, אז אני אדחף קלות לשרשור.

אני בטלוויזיה רואה אך ורק ספורט. האם יש איזה אופציה שאני אוכל לראות אך ורק את זה באיכות גבוהה, ללא תקיעות ולשלם אך ורק על זה? (ממש אין לי צורך לשלם ל-יס 300 שקל על עוד 34213423 ערוצי זבל שאני לא רואה).

שידורים ישירים של משחקים אפשר לראות דרך התוכנה sopcast ובאתרים שצויינו בהודעות למעלה

פורסם

מכיר את האתרים ואת התוכנה, הבעיה שצריך להשקיע זמן בלחפש שרתים בעלי איכות צפייה סבירה ושלא יתקעו.

חשבתי אולי יש משהו אחר שיתן לי את זה מבלי יותר מדי בעיות. ומצידי לשלם על זה כסף, רק שיהיה שווה את זה ומבלי יותר מדי בלאגן.

• תוכן חדש...