Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניבוס 20 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

רציתי להתייעץ ברכישת מיניבוס 20 מקומות. יש לי שני אופציות או פולקסווגן קרפטר שנת 2008 שעשה 330,000 נפח 2500 טורבו או מרצדס 515 שנת 2009 עם נפח 2100 טורבו אני גר באיזור ירושלים כך שיש עליות רבות שלא כמו באיזור המרכז שהכל מישור . 90% מעבודתי היא עם ילדים קטנים ופה ושם יש לי נסיעות חוץ. אז מה כדאי לי ???

פורסם

כמה ק"מ עשה המרצדס?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מנוע של פולקסווגן 5 צילינדר,מנוע מסוג כזה היה מותקן בגירסאות בכירות של טרנספורטר. מנוע של מרצדס זה וריאציה של מנוע שמותקן על רכבים פרטיים מדגם 646. אני חושב שפולקסווגן עדיף בגלל נפח גדול יותר ויותר צילינדרים. משיחות שלי עם נהגי הסעות, שמעתי שלא חסרות בעיות עם ספרינטר 515. חלק מבעיות נובעות מזה שיש נהגים שקורעים את הרכבים.  

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

התשובה לא חד משמעית, מצב הרכב משחק תפקיד מאוד חשוב (כיצד נהגו בו, כיצד טופל וכד'). תבחן את הרכבים בקפידה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

שלום,

טריק שלמדתי לפני הרבה שנים אך אני לא בטוח שניתן לבצע אותו היום:

מחפשים רכב מסחרי זהה, למשל ספרינטר סגור ששימש מפעלים כרכב להובלה וכו'. יש כאלה פרטים עם ק"מ כמו לרכב פרטי..

קונים ואז עושים לו שינוי יעוד ברישיון ומתקינים מושבים וכו'.

בצורה כזאת אתה מקבל רכב שבד"כ היה אצל נהג אחד, לא שימש להסעות, ובסיכוי נמוך ש"קרעו" אותו, עם חצי מהק"מ שהיית קונה בו רכב הסעות ששימש הרבה נהגים וטופל בד"כ בצורה הכי בסיסית.

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מחפשים רכב מסחרי זהה, למשל ספרינטר סגור ששימש מפעלים כרכב להובלה וכו'. יש כאלה פרטים עם ק"מ כמו לרכב פרטי..

קונים ואז עושים לו שינוי יעוד ברישיון ומתקינים מושבים וכו'.

להתקין משובים זה חלק מפתרון ומה עם לחתוך מרכב כדי להתקין שמשות? יש מספר סדנאות שעושות את זה ואני לא יודע מה המחירים. זה יוצא משתלם?

פורסם

היי

עד לפני כעשר שנים עשינו את זה עם כמה מסחריות, קצת יותר קטנות.

למשל פורד טרנזיט או מיצובישי L300 שמגיעות עם "שקעים" מוכנים מראש לחלונות.

למיטב ידיעתי התקנת מושבים ברכב מסחרי חייב לעשות בארץ בכל רכב, גם בחדש כי הוא מגיע ערום.

התקנת חלונות פשוטים היא לא יקרה והוספת מזגן אחורי היא החלק היותר יקר.

העניין הוא שכשאתה קונה מיניבוס, המחירון שלו מורכב מעלות הרכב,המושבים והמזגן ולכן כשאתה "מרכיב" אחד כזה, אתה מגיע לעלות זהה אך לרכב עם מזגן חדש במצב כללי מכני מעולה ולא מיניבוס שחוט שעבר 50 נהגים מתוסכלים.

אותו הפטנט עושים בקניית טרנספורטר מנכה והוספה של מושבים ושינוי יעוד.

שבת שלום

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

לא יודע אם לקחת את זה בחשבון, אבל הקרפטר בא רק עם גיר ידני כמדומני.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

• תוכן חדש...