Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מיניבוס 20 מקומות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שלום לכולם

רציתי להתייעץ ברכישת מיניבוס 20 מקומות. יש לי שני אופציות או פולקסווגן קרפטר שנת 2008 שעשה 330,000 נפח 2500 טורבו או מרצדס 515 שנת 2009 עם נפח 2100 טורבו אני גר באיזור ירושלים כך שיש עליות רבות שלא כמו באיזור המרכז שהכל מישור . 90% מעבודתי היא עם ילדים קטנים ופה ושם יש לי נסיעות חוץ. אז מה כדאי לי ???

רשמת שהמיניבוס הראשון עשה 330,000 אבל לא רשמת מה לגבי השני. זה נתון די משמעותי. כמובן שכל העצות שנתנו ושתקבל לא שוות כלום אם לא תנסה את הרכבים בעצמך. כל המספרים והנתונים לא יכולים בסופו של דבר להעיד על המצב האמיתי של רכב אחד מול אחר.

פורסם

לפותח האשכל:

הייתי מחפש טראנזיט אולי בכיוון הזה,

Ford%20Transit%20Bus%20RWD%20_b.jpg

יותר אמינה מהקאפרטר, וגם זוללת פחות דלק,

לגבי המרצדס, - תראה איך הכלים האלו שורדים בתור מוניות שירות, אני חושב שזה עדיף לך,

על הקפארטר, השאלה אם תמצא אחת למכירה במצב סביר - כי כשמוציאים אותן למכירה הן נחטפות

ישר ע"י אנשי משלוחים, הסעות, וקבלנים,

בהצלחה,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

תודה לכולם על הייעוץ . לגבי המרצדס היא נראית יותר שמורה וגם שנתון יותר . לגבי טרנזיט זה מגביל אותי כי זה רק 16 מקומות וזה משחק תפקיד חשוב במערך הסעות ילדים עוד 3 מקומות . רק אולי חשבתי בגלל ש 90% מהעבודה זה עם ילדים אז אפילו שאני גר באיזור ירושלים שזה הרבה עליות אפשר יהיה להסתדר עם המרצדס ומנוע קטן יותר

תודה ושבוע טוב לכולם

• תוכן חדש...