Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5168 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים שלום

קראתי כאן עשרות דפים על ניקוי ושימור הצבע של הרכב .

אני מעוניין בהמלצה לשמפו שניתן לרכוש בארץ או ב EBAY . שמפו שבאמת ישאיר את הרכב מבריק ,מדובר על צבע מטאלי נוצץ

הרכב עבר ווקס לא מזמן ,ומקבל שטיפה לעיתים מאוד קרובות .

CARPLAN 'MEGUIARS 'SONAX'ZYMOL'DUPONT

מה הכי מומלץ והיכן קונים ?

מישהו המליץ על שמפו ווקס של במוו ,ב EBAY לצערי אין משולח לישראל .

ממתין לעזרתכם

תודה רבה!

פורסם

שלום.

ממליץ מאוד על DUPONT TEFLON CAR WASH יצרן טנקו ארה"ב.

קניתי ב54ש"ח באוטו דיפו (לא יודע אם יש היום)

-הוא משאיר את הרכב מבריק מאוד,ומחירו סביר יחסית.

יתכן שיש מוצרים מקצועים יותר אבל במחיר שלו יש תמורה בעד האגרה

הרכב נותר מבריק מאוד ווקס של פעם בשנה עם רחיצה כל שבוע מביאה את צבע הרכב להראות כמו מראה.

סוזוקי SX4 2008

דייהטסו סיריון2008

דייהטסו YRV-נמסר לביתי.

פורסם

שמפו יוקרתי לרכב יוקרתי, אני אישית משתמש בזה וזה מעולה!

http://www.ebay.com/itm/MEGUIARS-GOLD-CLASS-CAR-WASH-SHAMPOO-AND-CONDITIONER-/360453004310?pt=UK_Car_Accessories_Car_Care_Cleaning&hash=item53ecac5c16

אגב, המחיר שווה כל שקל!

עוד טיפ קצר, עבוד בשיטת 2 דליים, אחד עם הסבון והשני עם מים נקיים (מומלץ להחליף את המים באמצע השטיפה)

גאדג'טיסט,בלוגר, דיטיילר חובב, ובעיקר פרקציוניסט

פורסם

תראה בסופו של יום כל השאמפויים הטובים עושים את אותה עבודה, ברק הרכב לאחר השטיפה תלוי ב:

1)מצב הצבע, במידה והצבע במצב טוב בלי שריטות וכתמים הרכב יבריק.

2)מזג האוויר, במידה ויש הרבה אבק באוויר הוא יתערבב עם המים של השטיפה והתוצאה תיהיה פחות מבריקה. בנוסף במידה והאוויר יבש, המיים יתאדו מהרכב הרבה לפני שתספיק לנגב אותו וישארו לך סימני מים על הרכב.

3)לעבור על חלק אחד ואז לשטוף (לדוגמא גג ואז תא מטען), לא לעשות את כל האוטו במכה אחת. השאמפו מנקה את החלק, אך במידה ולא נשטוף אותו מייד, המים באותו חלק "מנוקה" יתאדו והאבק ישאר על הרכב.

4) ניגוב!! כל הברק שלאחר השטיפה תלוי בתהליך זה! הרכב צריך להיות סופר נקי לאחר השטיפה. המטליות שאתה מנגב איתן גם כן צריכות להיות סופר נקיות וסטריליות מאבק. אני אישית משתמש בג'ילדה מעור צבי אמיתי ומקבל תוצאות מצויינות וללא שריטות.

5) שמשות אני מנגב עם מליות מיקרופייבר עם סיבים כמה שיותר דקים ונמוכים.

6)אני שוטף את האוטו בשני תהליכים. קודם כל הורדת כל החול והאבק מן הרכב, ע"י שפיכת מים מהולים בשאמפו מוקצף ואז אני עובר עם כף יד חשופה כדי להפריד את האבק מהרכב ושוטף במים, ככה אני עושה חלק חלק. השלב השני הוא רק להברקה והוצאת הלכלוך שפיספסתי עם היד, אותו אני עושה עם שאמפו שמכיל וקס וכפפת פרווה.

בקיצור לסוג השאמפו יש חשיבות, אבל זה לא הגורם המשמעותי היחיד. אני אישית משתמש בשאמפו הרגיל של SONAX לתחילת תהליך השטיפה, שבו יש צורך להפריד את החול והאבק מן הרכב. לשאמפו זה יש יכולת ניקוי טובה עם יכולת הקצפה מצויינת, שגורמת לסיכוך בין האבק לצבע. לאחר מכן אני ממלא חצי דלי חדש של שאמפו מקורי של BMW שמכיל בתוכו WAX. התוצאות בד"כ מצויינות.

בברכה,

אופיר רודניצקי

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אתה יכול לקנות אותו אצל היבואן "אמביל", או בסוכנות BMW תמורת 80 ש"ח.

שוב השאמפו זה לא הכל:)

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

פורסם

אני מציע תנסה קודם כול את השמפו של CARPLAN

http://www.carplan.co.il/sg_products~5~3.htm

לדעתי לא תתאכזב.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום.

ממליץ מאוד על DUPONT TEFLON CAR WASH יצרן טנקו ארה"ב.

גם אני משתמש כבר שנה באותו מוצר, אין טענות, מבריק את האוטו!

so far so good so what

פורסם
שמפו של SONAX תוצרת גרמניה- 25 ש"ח

גל

קניתי את השמפו הזה באוטו דיפו והוא הוריד לי את כל הווקס של הרכב. איזה עצבים זה היה להתחיל לשטוף את הרכב ולראות שאחרי השטיפה הוקס פשוט ירד (אין "חרוזים" של מים שנוצרים על הצבע) וצריך לעשות את הכל מהתחלה. :evil: פעם אחת הספיקה לי. עם אף שמפו אחר לרכב זה לא קרה לי.

• תוכן חדש...