Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוק יד שניה בארץ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5158 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכר שלי נמצא כרגע בחיפוש אחר רכב. משהו סטנדרטי או במילים אחרות "1600 אוטומט" עם תא מטען גדול.

לאחר חיפושים של כחודש, הגענו למסקנה שהכי משתלם לו לקנות מטרייד אין קארסו, מגאן 08 עם 73000 ק"מ יד 1 פרטית.

הרכב מהדגם המאובזר (פרו- עם חישוקים קלים, מראות חשמליות, גימורים בצבע הרכב, רדיו דיסק אינטגרלי נישלט וכל מה שקשור לדגם).

הוא קונה את הרכב בכ10% מתחת למחירון, שכל המידע שקוף ונגיש, עם טסט לשנה וחודשיים, יישור קו מקסימלי הכולל גם טיפול וצמיגים, ובנוסף יש לו 3 שנים אחריות יבואן, טרייד אין עתידי במחיר מוסכם, ביטוח חובה + מקיף מתנה, ו800 ש"ח בשוברים לטיפולים.

עכשיו תגידו לי למה לו לקנות מפרטי אפילו ב2000-3000 ש"ח פחות ממה שהורדנו במחיר?

זו רק דוגמא של אדם שחיפש בשוק הפרטי ולא היה נעול על אף דגם, אבל החליט לאחר שיקול של כל המשתנים, ובדיקה של כמה רכבים ואופציות, שרכב מפרטי ללא הורדה משמעותית ביותר מהמחיר הוא פשוט לא משתלם.

זה יכול להיות מאוד מתסכל לנו, בעלי הרכבים הפרטיים, אבל זו אכן המציאות.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
רמז - מחיר נמוך מושך לקוחות רבים.

כל כך מסכים עם האמירה הזו.....

לפני שבועיים הייתה לי פגו 406 עם 250K על הספידומטר מטופלת במוסך מורשה.

מחירון לוי הראה 13 ,מחירון יד 2 נתן 17 הרכב נמכר תוך 3 ימים עם כמה טלפונים בכל יום-רק בגלל סיבה אחת

מחיר,מחיר,מחיר

נמכרה ב7900:wink:

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם

בקשר למבצע בקרסו

ההשתתפות בטיפולים עתידים, כלולה רק במידה ואתה עושה טיפול מקיף לרכב במוסך מרכזי.

משמע תוציא 2500 - 3000 שקל בטיפול ותקבל הנחה של 300 שקל.

חברים שלי גם התלהבו מהמבצע אבל לא קראו את האותיות הקטנות.

דוד

איך שהזמן טס.

:-D אלפא רומיאו 146 1996

פיגו 206 2007

פורד פוקוס 2012

פורסם

יש כמה ביות היום:

1. אין יותר מידיי אנשים שקונים רכב מעל 100K יד שניה, אנשים כאילו יעדיפו להשקיעה עוד 20-30K ולקנות חדש

2. אין יותר מידיי אנשים שמחליפים רכב כל שנתיים

3. על רכב חדש משלמים 116% תוספת עם כל המיסים וכו...

4. שוק הליסינג יוצר הזדמנות לרוב האוכלוסייה - מקבלים אחריות לשנתיים ותנאי מימון של כמעט 0% לתקופה ארוכה ויש לכם רכב

שנת 2009 עם קילומטרג' נמוך-גבוהה - זה לא משנה כי העלות נמוכה והתועלת גבוהה

אני קניתי רכב חדש מהסוכנות לפני שנה והיום אני מוכר בכמעט 10% מתחת למחירון ואין יותר מידיי קופצים...

חוץ מזה, כל עכבה לטובה!

גם אם יקח לך זמן למכור, אמנם ערך הרכב שלך ירד מינורית אבל תוכל לכסוך עוד לרכב חדש כך שזה מתקזז...

בהצלחה לכולנו!

ערן.

נהגים מטומטמים לא מתים, רק מתחלפים...:evil:

"יום רע במסלול עדיף על כל יום טוב במשרד" :twisted:

Megane RS265 Cup, Megane RS250, Mazda3 5D 2L

פורסם

אני לא יודע אם אפשר לחרוץ את דינו של שוק היד השניה בארץ, אבל, אני מנסה למכור רכב ״מבוקש״ כבר יותר משלושה שבועות וטלפונים אני לא מקבל, זה לא עניין של מחיר, אני לא מבקש מחירון, והרכב במצב מצויין ומטופל כראוי.

אם חושבים לעומק, יכול להיות שהסיבות יותר שורשיות ולא קשורות באופן חד ערכי לשוק הרכב, אלא , למצב המשק באופן כללי שגורר כמובן את היבואנים לבצע הפחתות במחירים ולצאת ב״מבצעים לתקופה מוגבלת״.

:-D
פורסם
השוק בקאנטים.

גם דגמים יחודיים שבעבר היה להם ביקוש קשיח מתקשים להימכר.

אתה רוצה למכור, תחתוך חזק במחיר.

נראה אותך מפרסם אלפא 156 מנוע 2000 וגיר רגיל, יד 1 או 2, ועם ק"מ נמוך ובמחיר מחירון

ואתה מוכר תוך יומיים-שלושה! גג תוך שבוע! אני פספסתי אחת בפחות מ24 שעות ועוד רצו מעל מחירון!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם
נראה אותך מפרסם אלפא 156 מנוע 2000 וגיר רגיל, יד 1 או 2, ועם ק"מ נמוך ובמחיר מחירון

ואתה מוכר תוך יומיים-שלושה! גג תוך שבוע! אני פספסתי אחת בפחות מ24 שעות ועוד רצו מעל מחירון!

חכמולוג גדול....:wink:

אם יפרסמו S2000 מודל 2001 יד 1 עם קמ נמוך (מחירון 60)

גם אני אקנה תוך שעה תהיה בטוח:wink:

נו באמת .............

יש רגעים שאתה פשוט מודה לבורא שאתה חי (אברהם פורת ז"ל)

פורסם
מעניין בכמה למכור את הסדרה 3 E36 השמורה שלי?הממממ.

יאלה, מעוניין בהחלפה?

אגב זה, כמות ההצעות המגוחכות שאני מקבל לא יאמנו.

רק היום קיבלתי הצעה להחלפה בתמורה לרכב ששווה אולי 60K ותוספת של 50K ושיחה אחרת ממישהו שהתפלא שהמחירון המשוקלל של הרכב שלי נע ב 160 פלוס-מינוס בזמן שלפני שיקול המחירון באיזור ה145 והוא בכלל תכנן להציע מתחת ל135:roll:

Oh well...

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם
אני חושב שצריך לחלק את השוק לכמה חלקים.

מכוניות ב50-70 אלף,

שוק מת לגמרי עכשיו שאפשר לקנות מכוניות חדשות טובות ב60 ו70 אלף.

ואלא אם כן יש לך דגם נדיר וספיציפי שאנשים רוצים תקבל ירידה רצינית במחיר.

מכוניות ב30-40 אלף,

האטה בשוק בגלל כל הדילים של חברות הליסינג,

אבל אני מאמין שאם יש לך רכב אם נתונים טובים לצערי תוכל למכור במחירון.

מכוניות עד 20K,

כאן לפי דעתי השוק עדיין רותח מכיוון שאין אלטרנטיבות אחרות,

ואלו מכוניות שנמכרות בקצב מהיר מאוד ע" סטונדנטים והרבה אנשים שמחפשים תחבורה זולה.

דווקא אם האוטו שלך במסגרת הזאת עם נתונים טובים לא צריכה להיות בעיה.

בשנה האחרונה מכרתי שני רכבים.

1 - סופר לנסר 94 יד ראשונה מאשה מבוגרת. נמכר ב9 (מחירון 7)

2- סובארו B4 סטיישן שנת 2005 יד ראשונה עם 60K. נמכר ב59 (מחירון 56,5)

שתיהן נמכרו תוך פחות משבועיים, לקונה הראשון שבא לראות, ללא בדיקה ובמחיר גבוהה כ2000 שקל ממחירון יד2.

(אני לא מתייחס לליצן שקורא לעצמו השמאי של המדינה)

נכון. היו הרבה טלפונים וזיבולי מוח אחרים. אבל מי שבא לראות - קנה.

במקרה הראשון היה מישהו שבדיוק גנבו לו אחת כזאת והיה לו מלאי גדול של חלפים, לכן חיפש אקזמפלר אחר הכי שמור שאפשר.

במקרה השני היה בחור חובב דייג, שחיפש סטיישן בעלת עבירות מעל הממוצע. אצלי גם הייתה אמבטיה מיוחדת בבגאז שמאוד קסמה לו. (הזמנה מיוחדת מיפן )

מה שאני מנסה להגיד שלא צריך מליון אנשים. צריך אחד שהרכב שלך בדיוק מתאים לו.

לי היה מזל ששניהם באו ראשונים. כי הם ידעו מהם רוצים ומחפשים וישר קפצו על הרכב בלי לחשוב.

לא יודע.

פורסם

באנגליה ערך רכב חדש יורד לאחר שנה בין 25% ל-40%

בישראל הרבה פחות.

זה מסביר אולי למה שוק יד שניה בארץ כיום לא מלהיב

מבקשים על רכבים מיד שנייה בארץ יותר מידי

כאשר רכבים חדשים יותר חסכוניים יותר טובים ויותר אמינים

פורסם
בקשר למבצע בקרסו

ההשתתפות בטיפולים עתידים, כלולה רק במידה ואתה עושה טיפול מקיף לרכב במוסך מרכזי.

משמע תוציא 2500 - 3000 שקל בטיפול ותקבל הנחה של 300 שקל.

חברים שלי גם התלהבו מהמבצע אבל לא קראו את האותיות הקטנות.

דוד

זה ידוע, והאמן לי קראנו כל אות ופסיק (ד"א, זה 400 ש"ח לכל טיפול). זו מתנה: אפשר להשתמש בה ואפשר לא. לפעמים 400-500 ש"ח זה בדיוק ההבדל בין מוסך מורשה למוסך "רגיל" אז למה לא לעשות במורשה אם ההבדל יצא נניח עוד 100-200 ש"ח אחרי קיזוז השובר?

ולבסוף, העניין הזה הוא רק נתון אחד ופחות משמעותי במכלול הנתונים שהמבצע נותן. ואל נשכח שהמבצע וכל מה שניכלל בו, הוא בנוסף להורדה סבירה במחיר המחירון ויישור קו מלא, שגם זה חשוב מאוד.

ולfirebirdrc ששאל על הטסט, כפי שנאמר לך ע"י alexk, לא חייב להעביר טסט ביום הנקוב ואם יש את טופס האגרה אז אפשר כבר להעביר את הטסט. אנחנו התעקשנו שהאגרה תשולם ע"י הסוכנות והרכב יעבור טסט לפני מסירה.

שמרנות היא עצלנות מחשבתית

• תוכן חדש...