Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מבין על מה העליהום.

שוטר זה לא רובוט.

כל אחד פה היה מעדיף לנהוג על אדג' חדשה מאשר על איזה אוקטביה חרושה, אם הייתה לו את האפשרות.

ובלי סיפורים על חסכון בדלק :roll:

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני הייתי במשמר הגבול, אני אישית הוצאתי שבחים עם מכות אלה,

אני אישית תפסתי מחבלים, מה אתה מזבל לי את השכל? המשטרה לא לגמרי חדלת אישים,

נכון, המשטרה הכחולה זה גוף מעוות ורקוב,

צריך לפרק את המשטרה הכחולה ולהרכיבה מחדש, בנתיים את פעולת השיטור יתפוס הצבא,

(במקום לתת לג'ובניקים "שבוע שבוע" לתת להם לעשות עבודות שיטור), אני בעד להרכיב אותה

מחדש ולקחת דוגמא ממשטרות אחרות בעולם - יותר מוצלחות, כמו משטרת אוסטרליה, בריטניה,

לוס אנג'לס, ונוי-יורק, לתת לשוטרים סמכות של ירי במטרה להרוג במקרה של סכנה, לתת לשוטר

סמכות להפעיל כוח, את המשטרה צריכים לאייש בלוחמים, קרימינולוגים, ואנשי מודיעין עם עבר צבאי

המשטרה צריכה ללמוד מהצבא שיטות פעולה, ולאמץ את אותן שיטות בלוחמה בפשיעה,

לגבי משטרת התנועה, אני בעד לחנך אותם מחדש, דבר ראשון, לתת להם קורס בנימוסים והליכות,

שידעו לדבר עם אזרח, דבר שני, מבחנים פסיכולוגים שיפסלו כל טמבל עם שגעון גדלות שרוצה לעלות

על מדים, לאמן אותם למרדפים, ובעיקר ללמד אותם לכתוב (באמת שהכתב שלהם לא ברור)

לגבי הבילוש, לקחת אנשים יוצאי שב"כ ויוצאי יחידות מודיעין בכירות, - רק הם ידעו לעשות את העבודה כמו שצריך,

וגם במקביל לעבוד עם השב"כ (עבריין כבד יועבר לטיפול השב"כ)

רק ככה תהיה לנו משטרה טובה, עד אז, המשטרה הכחולה כמעט חדלת אישים (פרט למקרים בודדים שהם מיעוט)

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם
צר לי לחשוב ששוטר במדינה הזו, שגם עוזר בחלק מהמקרים, ולא רק מזמבר בדו"חות, ולא רק מתעלל באזרח הקטן, ייחשב כמי שעשה פשע גדול בכל פעם שיעשה משהו, אז חבל. ****זאת בדיוק הבעיה. אתה לא מבין שבתור איש אכיפת חוק חל עליך סט ערכים שלא חל על אזרח פשוט, אלא מחמיר הרבה יותר. איש אכיפת חוק אמיתי יודע את זה ומכבד את זה, אתה לא.

וההדגמה בין מהירות לבין פדופיליה - חבר - יצאת מכל פרופורציה. אתה חולני. אני מתנצל. ****מהבחינה העקרונית, אי כיבוד החוק מצד מי שהציבור סומך עליו לשמור אותו היא אחת בין אם מדובר "לתת בגז" ובין אם מדובר בלמשש ילדים. אם המטפורה מוגזמת אני שמח, לפחות קיבלתי את תשומת ליבך. אני מקווה שגם תבין את מה שאני מנסה לומר לך.

תאמינו לי, שאם היה לי רכב פרטי משלי, גם איתו הייתי נוהג איך שאני נוהג. אני לא מתלהב מהכחולים שיש לי על הגג. אולי אני מרשה לעצמי טיפה יותר, אבל לא חותך אנשים, לא עוקף בלי לשים ז**, לא מתנהג בביריונות.****כאיש אכיפת חוק אסור לך להרשות לעצמך יותר! זה מה שהמערכת לא השכילה להעביר לך בהכשרה שעברת, וזה מה שאני לא מצליח להעביר אליך. החינוך הקלוקל שקיבלת כנראה גובר על הכל.

אני שלם עם מה שאני עושה, כי אני יודע שאני לא פוגע באף אחד. אם מישהו נפגע, אני מתנצל. אבל אני אף פעם לא פגעתי באףף אחד בצורת ההתנהגות או הנהיגה שלי.****עצוב מאד שאתה שלם עם עצמך בעניין הזה. אם פגעת או לא זה עניין של צ'אנס.

שבת שלום.

שבוע טוב חביבי, מקווה שתתיישר, אתה לא אדם רע.

“.You will never reach your destination if you stop and throw stones at every dog that barks"

Winston S. Churchill -

פורסם

השרשור הזה יכול להיות דוגמה מצויינת למקרה שבו שמועה חסרת בסיס מציתה תיאוריות, ספקולציות ושאר האשמות, וכל זאת מבלי שמישהו באמת יודע האם יש אמת בידיעה או לא.

כשמישהו יראה פורד אדג' בשירות המשטרה - שיודיע לי כדי שאפתח את השרשור. עד אז אתם פשוט טוחנים מים.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5197 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...